این جور آدمها؟؟؟؟؟

mohana

Well-known member
بهار اگه من جات بودم سرد باهاش رفتار میکردم که لبخند رو لبش بماسه... یعنی که چی؟ جلو یه نفر دیگه فیلم بازی کنن الکی با لخند سلام بدن:thumbsdownsmileyani

darya63

New member
یه جورایی طبیعیه
من ادمایی دیدم که من و یه ادم پولدار کنار هم بودیمااااااااااا یه برخوردی با این پولداره داشت که منو تو شک قرارمی داد این همونه؟!!

eco.bio

New member
راستش منکه ادم رکی هستم اگه من جای شما بودم صد در صد موضوع رو اونجا بازش میکردم و با خنده تلخ بهش میفهموندم. میگفتم شیطون داخل مغازه نشناختی الان پیش عموم منو شناختی!!! یادم باشه هر وقت خواستم ببینمت یه پسری همراه خودم بیارم تا حافظه شما بکار بیفته....... بعدش هه هه میخندیدم. :a2d3: حالا دیگه مهم نیس کارم درسته یا نه ولی صد درصد همین رفتارو میکردم.خخخخخخخخخخخخخخخ

..RANA..

New member
راستش منکه ادم رکی هستم اگه من جای شما بودم صد در صد موضوع رو اونجا بازش میکردم و با خنده تلخ بهش میفهموندم. میگفتم شیطون داخل مغازه نشناختی الان پیش عموم منو شناختی!!! یادم باشه هر وقت خواستم ببینمت یه پسری همراه خودم بیارم تا حافظه شما بکار بیفته....... بعدش هه هه میخندیدم. :a2d3: حالا دیگه مهم نیس کارم درسته یا نه ولی صد درصد همین رفتارو میکردم.خخخخخخخخخخخخخخخ
عالی عالی عالی عالی :a2d3:

darya63

New member
بابا اکو خیلی خوش به حالت که میتونی زود واکنش نشون بدی
من بعد دوروز یادم میاد که باید چی میگفتم و نگفتم
یعنی تا دوهفته هم خود خوری دارم
همچین دیوونه ای ام من

بالا