این جور آدمها؟؟؟؟؟

am-ml

New member
مهسا..... تو هم آبجی؟؟؟؟؟ نه نه نه !!!! ولی بقول شادی خودمم الان اصابم خورده که چرا چیزی نگفتم که بفهمه چه غلط گنده ای کرده!

هر چی هم میگفتی یه جورایی زشت بود و جالب اینکه ممکن بود عموت بعدا بهت بگه چیکارش داشتی ؛من که واسم مهم نبود.
من تجربه اش کردم بهترین کار اینه که رفتار خودشون رو بهشون برگردونی.
البته برای من رفتار متقابل واقعا سخته ولی لازمه.

sara77

New member
هر چی هم میگفتی یه جورایی زشت بود و جالب اینکه ممکن بود عموت بعدا بهت بگه چیکارش داشتی ؛من که واسم مهم نبود.
من تجربه اش کردم بهترین کار اینه که رفتار خودشون رو بهشون برگردونی.
البته برای من رفتار متقابل واقعا سخته ولی لازمه.

دقیقا این کار جواب میده
اخ وقتی بفهمی طرف حرصش دراومده یک حالی میده

bahar.zr93

New member
آره لیلا کاملا باهات موافقم.... غرور...!!!! حالا درسته که عموی منم خداییش پسر جدابیه اما این توجیه رفتار اون دختره نیست مهسا!! شماهم شماره بده از طریق خانواده اقدام کنیم...!!

شادی 25

New member
آره لیلا کاملا باهات موافقم.... غرور...!!!! حالا درسته که عموی منم خداییش پسر جدابیه اما این توجیه رفتار اون دختره نیست مهسا!! شماهم شماره بده از طریق خانواده اقدام کنیم...!!

بهار جون عموت گذرش به این سایت نمیوفته؟:25r30wi:
یه سوال کوچولو ازش داشتم.:25r30wi:

bahar.zr93

New member
بچه ها آخه جالبش اینه من اون لحظه قیافم یه ترکیبی از شوک و عصبانیت بود....!!!:rolleyessmileyanim:
به نطرتون طرف چه فکری کرده عایا؟؟؟!!! خخخخخخخ
خ:4d564ad6:

am-ml

New member
بچه ها آخه جالبش اینه من اون لحظه قیافم یه ترکیبی از شوک و عصبانیت بود....!!!:rolleyessmileyanim:
به نطرتون طرف چه فکری کرده عایا؟؟؟!!! خخخخخخخ
خ:4d564ad6:

مطمئن باش اونم آروم تر از تو نیست ؛هر چی باشه میدونه که رفتارش تابلو بوده.
ولی خوب به نظر من نباید خیلی هم سخت بگیری ؛اینجور آدما رو باید کنار گذاشت و به حال خودشون رها کرد.

mahsa.

New member

مرد باش نزن زیرش من شمارمو میدم.

mehrshad.namdar

New member
خوب شايد دوستتون از عموي شما خوشش اومده .اشنايي با شما باعث شده ايشون باب صحبت رو باز كنه. بانيه خير شديد ديگه. اشكال نداره كه :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahsa.

..RANA..

New member
آره واسه منم زیاد پیش اومده .... بییییخیال خودتو زیاد درگیر این چیزا نکن ... طبیعیه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

bioelectric

Active member
خوشبختانه در مورد من برعکس رو دیدم ؛داداشم مدیر داخلی یه جایی بود و بچه هایی که اونجا می اومدن 60-70 درصدشون دختر بودن ،منم بعد از ظهر ها که اداره نبودم یه کار پاره وقت رو بخاطر علاقه ام به اون کار توی همونجا داشتم ؛ معظلم این بود که همه دانش آموزام می خواستن فاصله شون رو با من حفظ کنن تا کسی فکر نکنه بخاطر داداشم می خوان خودشون رو به من نزدیک کنن .
اوضاع بدی بود.
در مورد اون خانم هم به نظر من بجای مشت و اینا بهترین کار این بود که بهش کم محلی کنی و با یه سلام خشک و خالی و با یه عذر خواهی برگردی توی مغازه و بهش بفهمونی که متوجه رفتار نا معقول و بی ادبانه اش شدی . تواضع در برابر متکبر درست نیست و باید در برابر این آدما مغرور بود.

این جمله پایه و اساس دینی یا علمی داره؟ یا اینکه فقط نظر شماست؟

am-ml

New member
[/color][/color]

این جمله پایه و اساس دینی یا علمی داره؟ یا اینکه فقط نظر شماست؟

الان دقیقا حضور ذهن ندارم ولی مطمئنم یا از یه آدمی که قبولش داشتم یا از یه معصوم این رو خوندم ؛ ولی عقلا هم فکر می کنم تواضع در برابر متکبر کار غلطی هست.

دقت کرده باشین این جور آدما با خود بزرگ بینی و تکبر میخوان همه در خدمتشون باشن و به به چهچه کنن... من که تحملشون رو ندارم و بی محلشون می کنم.

bioelectric

Active member
به لحاظ اخلاقی وجود صفت كبر و خودپسندی نوعی بیماری و چالش بزرگ اخلاقی و نفسانی تلقی می شود. بیماری كه باید با تواضع و فروتنی معالجه گردد. در زمینه برخورد با انسان متكبر در روایت آمده «یتكبر علی المتكبر فانه عباده؛ تكبر در برابر شخص متكبر عبادت است»
(تحفه السنیه، ص 331، عبدالله جزایری).

am-ml

New member
به لحاظ اخلاقی وجود صفت كبر و خودپسندی نوعی بیماری و چالش بزرگ اخلاقی و نفسانی تلقی می شود. بیماری كه باید با تواضع و فروتنی معالجه گردد. در زمینه برخورد با انسان متكبر در روایت آمده «یتكبر علی المتكبر فانه عباده؛ تكبر در برابر شخص متكبر عبادت است»
(تحفه السنیه، ص 331، عبدالله جزایری).

ممنونم :riz304:

bioelectric

Active member
الان دقیقا حضور ذهن ندارم ولی مطمئنم یا از یه آدمی که قبولش داشتم یا از یه معصوم این رو خوندم ؛ ولی عقلا هم فکر می کنم تواضع در برابر متکبر کار غلطی هست.

دقت کرده باشین این جور آدما با خود بزرگ بینی و تکبر میخوان همه در خدمتشون باشن و به به چهچه کنن... من که تحملشون رو ندارم و بی محلشون می کنم.

کاملا حق با شماست
پیامبر اكرم(ص) مى فرماید: «اذا رایتم المتواضعین من امتى فتواضعوالهم ، رایتم المتكبرین فتكبروا علیم ؛ فان ذالك لهم مذله و صغار؛ آن گاه كه به انسانهاى مؤمن متواضع برخوردید، با آنان تواضع كنید،ولى اگر به انسانهاى متكبر برخورد نمودید با آنان تكبر ورزید. زیرا این روش، براى آنان خوارى و حقارت مى آورد».

بالا