:14:.......................................
عاغا من گیج شدم الان شما عکس میذاری من باید چی کار کنم ؟ بگم مشکلش چیه یا بگم چی تو عکس می بینم ؟ هههههه یه دفعه آخرش همه یه عالمه اطلاعات میدن درباره اون بیماری آدم شک میکنه نکنه همه میدونن فقط اینجا منم که نمیدونم بیماری چیه
عاغا من گیج شدم الان شما عکس میذاری من باید چی کار کنم ؟ بگم مشکلش چیه یا بگم چی تو عکس می بینم ؟ هههههه یه دفعه آخرش همه یه عالمه اطلاعات میدن درباره اون بیماری آدم شک میکنه نکنه همه میدونن فقط اینجا منم که نمیدونم بیماری چیه
دوستان شب همگی به خیر شرمنده بیش تر از این نمیتونم در خدمتتون باشم خیلی چیزها امشب یاد گرفتم از همتون ممنون
باشه مامان زود زود میام :ad54ad:زود بیا خونه پسرم
محققان در آزمایشگاه از سلول های بنیادی پر توان القایی (iPS) برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر به نام ataxia telangiectasia(A-T) استفاده کرده اند .
برگرفته از سایت http://www.bonyannews.ir/
منم احساس میکنم فقط من بلد نبودم. چهجوری هستش همه یهو عالم شدن. اگه میشه دوستان اطلاعاتی که میدن نکتهای باشه نه اینکه یه دفعه ۲۰ خط کپی پیست کنن. طوری که واسه هر بیماری چندتا نکته مهم بلد بشیم.
البته یه پیشنهاد هستش تصمیم با دوستان و مدیر بخش
دوستان شب همگی به خیر شرمنده بیش تر از این نمیتونم در خدمتتون باشم خیلی چیزها امشب یاد گرفتم از همتون ممنون
از همه ممنون
شب همگی خوش:riz304:
مرسی از همه
شبتون قشنگ