اگه گفتی اینا چه شونه؟؟؟

حسان

Well-known member
اینجوری که شد برای جبران فردا شب منم یه عکس جدا از حسان جان تهیه میکنم بعد از عکس حسان عکس منو تشخیص بدبد قبوله ؟ :rolleyessmileyanim:

2009 گرامی.. ما چند تا بیماری رو بررسی کردیم برا اطلاع از بیماری های بررسی شده به پست دوم تاپیک مراجعه کن...
این پیشنهاد ک بقیه بچه ها هم بتونن عکس بذارن قبلا هم مطرح شده بود و قرار شد ک یه مدت من عکس هایی ک دارم رو بذارم .. اما اگه همه موافق باشن برای همکاری بیشتر.. میشه یه کار کرد ک قبلا هم تارا پیشنهادشو داده بود بهم.. این ک هر کس میخواد عکس بذاره روز قبلش برای من پ خ کنه... تا هر عکسی رو نذاریم بعدش شب بیاد و عکس هارو برای تشخیص سایر دوستان بذاره...

موافقین این پیشنهاد لایک بفرمایند.

حسان

Well-known member
عکس دوم امشب:

خب پس هر کس خواست عکس بذاره برای من پ خ کنه تا هم یه نیگاه به عکس ها بندازم هم تاریخ گذاشتن عکس رو بهش بگم.. یه هو برای یه شب تعداد داوطلب زیاد نشه وبرای یه شبم هیچکی نباشه...:smilies:​

حالا اینو تشخیص بدین:motat:

53281656183041908268.jpg

96449850512771448988.jpg

mf2009

New member
2009 گرامی.. ما چند تا بیماری رو بررسی کردیم برا اطلاع از بیماری های بررسی شده به پست دوم تاپیک مراجعه کن...
این پیشنهاد ک بقیه بچه ها هم بتونن عکس بذارن قبلا هم مطرح شده بود و قرار شد ک یه مدت من عکس هایی ک دارم رو بذارم .. اما اگه همه موافق باشن برای همکاری بیشتر.. میشه یه کار کرد ک قبلا هم تارا پیشنهادشو داده بود بهم.. این ک هر کس میخواد عکس بذاره روز قبلش برای من پ خ کنه... تا هر عکسی رو نذاریم بعدش شب بیاد و عکس هارو برای تشخیص سایر دوستان بذاره...

موافقین این پیشنهاد لایک بفرمایند.
حسان قبلا به اسم صدا میکردی ها نکنه یادت رفته اسمم رو محمدام دیگه :ad54ad: عاغا الان پس من چی کار کنم برای فردا عکس اماده کنم ؟ گفته باشما رشته من ژنتیک نیست به کمک شما دوستان نیاز دارم در تهیه عکس

Taraa

Well-known member
53281656183041908268.jpg

پوست زخم شده ... جای کش جوراب رو پاش مونده .... اینم جزء علائمه ؟ خخخخخخخخخخخ

شوکا88

New member
خاله میگی توو چه نواحی این زخمارو داره؟یه سندرم بهجت شنیدم نمیدونم این همون نواحی داره یانه

حسان

Well-known member
حسان قبلا به اسم صدا میکردی ها نکنه یادت رفته اسمم رو محمدام دیگه :ad54ad: عاغا الان پس من چی کار کنم برای فردا عکس اماده کنم ؟ گفته باشما رشته من ژنتیک نیست به کمک شما دوستان نیاز دارم در تهیه عکس

عاقا اواتار عوض میکنین یه هو خو ادم گیج میشه:dadad4:

اره محمد عکس اماده کن لطفا برام صب پ خ کن... برا شبم ساعت 9و نیم ما شروع میکنیم.:a2d3:

Taraa

Well-known member
96449850512771448988.jpg

از نظر من ایشون هیچ مشکلی ندارن ... برگه ترخیصشو بیارید امضا کنم

حسان

Well-known member
53281656183041908268.jpg

پوست زخم شده ... جای کش جوراب رو پاش مونده .... اینم جزء علائمه ؟ خخخخخخخخخخخ

سنسی چه دقتی.. افرین .. اگه منظورت اینه ک ادم داره نه ادم نیست همون حالت زخم مد نظره

آخرین ویرایش:

mf2009

New member

عاقا اواتار عوض میکنین یه هو خو ادم گیج میشه:dadad4:

اره محمد عکس اماده کن لطفا برام صب پ خ کن... برا شبم ساعت 9و نیم ما شروع میکنیم.:a2d3:

عاغا فردا آخرین روز کارآموزی تابستونمه تا ظهر بیمارستانم اشکال ندارم فردا شب نه پس فردا شب من عکس بذارم خیلی خیلی شرمنده اصلا حواسم نبود

بالا