اینجوری که شد برای جبران فردا شب منم یه عکس جدا از حسان جان تهیه میکنم بعد از عکس حسان عکس منو تشخیص بدبد قبوله ؟ :rolleyessmileyanim:
حسان قبلا به اسم صدا میکردی ها نکنه یادت رفته اسمم رو محمدام دیگه :ad54ad: عاغا الان پس من چی کار کنم برای فردا عکس اماده کنم ؟ گفته باشما رشته من ژنتیک نیست به کمک شما دوستان نیاز دارم در تهیه عکس2009 گرامی.. ما چند تا بیماری رو بررسی کردیم برا اطلاع از بیماری های بررسی شده به پست دوم تاپیک مراجعه کن...
این پیشنهاد ک بقیه بچه ها هم بتونن عکس بذارن قبلا هم مطرح شده بود و قرار شد ک یه مدت من عکس هایی ک دارم رو بذارم .. اما اگه همه موافق باشن برای همکاری بیشتر.. میشه یه کار کرد ک قبلا هم تارا پیشنهادشو داده بود بهم.. این ک هر کس میخواد عکس بذاره روز قبلش برای من پ خ کنه... تا هر عکسی رو نذاریم بعدش شب بیاد و عکس هارو برای تشخیص سایر دوستان بذاره...
موافقین این پیشنهاد لایک بفرمایند.
عاغا من تو عکس پا نمیبینم ! مسئولان رسیدگی کننزخم های پوستی در ناحیه پا
ترشی نخورم یک چیزی میشم
حسان قبلا به اسم صدا میکردی ها نکنه یادت رفته اسمم رو محمدام دیگه :ad54ad: عاغا الان پس من چی کار کنم برای فردا عکس اماده کنم ؟ گفته باشما رشته من ژنتیک نیست به کمک شما دوستان نیاز دارم در تهیه عکس
![]()
پوست زخم شده ... جای کش جوراب رو پاش مونده .... اینم جزء علائمه ؟ خخخخخخخخخخخ
خاله میگی توو چه نواحی این زخمارو داره؟یه سندرم بهجت شنیدم نمیدونم این همون نواحی داره یانه
عاقا اواتار عوض میکنین یه هو خو ادم گیج میشه:dadad4:
اره محمد عکس اماده کن لطفا برام صب پ خ کن... برا شبم ساعت 9و نیم ما شروع میکنیم.:a2d3: