اگه گفتی اینا چه شونه؟؟؟

ps2020

New member
سلام شب همگی به خیر
تنها بیماری ژنتیکی بود که میدونستم و تشخیصش دادم
:thumbsupsmileyanim:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

ROJO

New member
خدایی چه شباهتی داره به اون عروسکه مجید دلبندم!

amirreza

New member
چطوری بگه اخه حسان جان؟مگه اینجا کنفرانس چته؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا فرا پیشرفته
گفتن تایپ کردمن میخاد:1dco2x0p1lilzhfpg1t:tsimuzpzwoap1t9y3o7
شام چی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟

حسان

Well-known member
واااااااااااای خدا مردم از خنده ... الان غذا میپره تو گلوم خفه میشم

راس میگه امیر رضا ... از کجای عکس اختلال آئورت و اتصاع عنبیه رو دیدی ... والا

تارا ببین دیگه خواهری.. ائورتشو عمل کردن دیگه اون جای بانداژ برا چیه پ؟؟؟

اما اتساع عنبیه رو به گمونم تقلب کرده :p7977cujr38iyymsu8:

amirreza

New member
اون قسمتش مغزیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:riz303::shocked:
یعنی از مغزم کمک گرفتم:riz303:

حسان

Well-known member
خدایی چه شباهتی داره به اون عروسکه مجید دلبندم!

شام چی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟

عاقا تازه ما گشتیم عکسی رو پیدا کردیم ک زیاد تابلو نباشه .. عجبا زودی گفتین... ما طفلک شدیم:dadad4: .. اما باریک الله به شما:a2d3:

Taraa

Well-known member
شام چی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سوپ خیلی خوشمزه ... چیا توشه ؟ بذا الان میگم ... ممممممممممممم ... ذرت (وای خیلی دوس دارم ذرت) ، هویج ، عدس ، لپه ،گوجه ، ماکارونی سوپ ، آب مرغ ، ...

دستور پختشم بگم ؟ :tonguesmiley:

ها حسان راس میگیا .. چشام تو این سوپه بود ندیدم اون بانداژ به اون بزرگی رو

حسان

Well-known member
پس جایزه مال منه....:ph34r-smiley:
امیر اقا:New (6):

باشه دعوا نکین خو..
اینم جایزه مهنا​
g1.jpg

- - - Updated - - -

اجازه هست من یه توضیحاتی بذارم؟

حتما سینا :a2d3:

Taraa

Well-known member
3233d1377019654-22121327771757572.jpg

اون کیه داره ماییگری میزنه تو شکمش ؟ ... آخه بگو ضعیف گیر آوردیییییییییییییی ؟ اگه اونجا بودم برات میگفتم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ps2020

New member
سندرم مارفان (به انگلیسی: Marfan syndrome)‏ یک اختلال ژنتیکی است. این ناهنجاری به علت جهش در کروموزوم ۱۵ انسان رخ می‌دهد
وظیفه این ژن بیان دستورالعمل ساخت فیبریلین است .
این نقص ژنتیکی اعضایی همچون دستگاه اسکلتی بدن،
قلب، چشم‌ها و ریه‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
این افراد اغلب قد بلند، دارای انگشتان بلند و دراز، نزدیک بین، مفاصل سست و در معرض آسیب و مشکلات قلبی - عروقی و اسکلتی دارند . سندرم مارفان یک اختلال مادام العمر است. پیش آگهی بیماری در سال‌های اخیر بیشتر شده است.
علائم سندروم مارفان چیست
مهمترین علائم این بیماری عبارتند از

آنها اغلب (ولی نه همیشه) بسیار بلند قد تر از همسالان خود هستند. بدنی لاغر و کشیده با دست ها و پاهای دراز دارند. انگشتان دست و پای آنها لاغر و کشیده اند. بلند بودن انگشتان را آراکنوداکتیلی Arachnodactyly یا انگشتان شبیه عنکبوت مینامندمفاصل آنها شل و بسیار قابل انعطاف هستنددچار نزدیک بینی و دیگر اختلالات چشمی هستندصورتی باریک و کشیده، چشمان گود، فک کوچک، سقف دهان با قوس زیاد و دندان های نامنظم دارند.جلوی قفسه سینه آنها به داخل یا بیرون برآمده میشود کف پای صاف دارنددچار اسکولیوز یا انحراف جانبی ستون مهره هستندمشکلاتی در یادگیری دارند

پزشک در معاینه خود ممکن است مشکلات زیر را هم در بیمار پیدا کند

• آنوریسم یا گشاد شدن و اتساع آئورت

• کلاپس یا خوابیدن رگ روی خود

• مشکلات دریچه ای قلب

• مشکلاتی در عدسی چشم و یا کنده شدن شبکیه و اختلالات بینایی

البته هر کسی که این مشخصات را دارد لزوما دچار سندروم مارفان نیست. همه کسانی که ژن این بیماری را دارند علائم بیماری را با یک شدت از خود نشان نمیدهند. علائم بیماری در بعضی ها شدیدتر و در بعضی دیگر خفیف تر است. در بعضی افراد علائم بیماری خود را در کودکی نشان میدهد و در بعضی دیگر ممکن است تا آخر عمر هم نفهمند به این بیماری مبتلا هستند و این میتواند خطرناک باشد.
این بیماری در صورت وجود باید در سال های اولیه عمر تشخیص داده شود چون در صورت عدم کنترل ممکن است عوارض مهمی برای فرد ایجاد کند. مهمترین و شاید خطرناکترین عارضه این بیماری پاره شدن آئورت در اثر اتساع شدید آن است که موجب مرگ ناگهانی فرد میشود. مشکل دیگر نارسایی دریچه های قلب است که میتواند موجب افزایش فشار به قلب و بدنبال آن نارسا شدن خود قلب شود.
این بیماران باید بخصوص در دوران نوجوانی تحت نظر متخصص قلب و چشم پزشک و
ارتوپدباشند. اسکولیوز ان بیماران در صورت شدید بودن نیاز به درمان با بریس و یا عمل جراحی دارد. بیماران مبتلا به سندروم مارفان باید قبل از هر جراحی در ناهیه دهان و دندان آنتی بیوتیک مصرف کند تا خطر آندوکاردیت یا عفونت دریچه ای قلب کاهش پیدا کند.

حسان

Well-known member
اون کیه داره ماییگری میزنه تو شکمش ؟ ... آخه بگو ضعیف گیر آوردیییییییییییییی ؟ اگه اونجا بودم برات میگفتم :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

آره واقعا تارا...:a2d3:
آخه بیچاره عضله ی شکمی هم نداره ک در مقابل حمله منقبضش کنه آسیب نبینه!!!

- - - Updated - - -

ممنون سینا:riz304:

hi aty

New member
تشخیص پیش از تولد:

هم قبل از تشکیل نطفه میسر است و هم در دوران جنینی و در شکم مادر…
در دوران جنینی سونولوژیست می تواند در بین هفته های ۲۴ تا ۲۸ با انجام اکو کاردیو گرافی جنینی به بررسی حفره های قلب جنین بپردازد. با انجام آمنیوسنتز و گرفتن اجزای مولکولی مایع آمنیو تیک و همینطور نمونه گیری از جفت هم می توان پی به بیماری مذبور برد.

حسان

Well-known member
اما توضیحات بیماری:

نام بیماری= سندرم مارفان​

نوع جهش= منفی غالب با بیان متغییر
نوع توارث= اتوزومی غالب

اختلال در بافت پیوندی
جهش در ژن فیبیریلین

86718406011778885774.jpg

23701178079297130085.jpg

amirreza

New member
بچه ها من با یکی چت کردم که همین بیماریو داشت....................دبیرستان باش چت کردم دیگه گذشت ازش خبر نداشتم تا اینکه سال اخر دانشگاه بازم چت کردم از عکسش حدس زدم ک این بیماریو داره خلاصه حسابی بام درد دودلید
کلیم بهم دکتر گفت:a2d3:

بالا