اگه يك بار ديگه به دنيا بياي چي كار ميكني؟

binam

Active member
اگه يك بار ديگه به دنيا بياي دنبال چه كاري ميري؟

همين زندگي الانت رو انتخاب ميكني يا يه مسير ديگه ميري؟

bahar.zr93

New member
100 % همین راهو ادامه میدم.
تازه اگه دوباره فرصت انتخاب رشته بهم بدن، علوم آزمایشگاهی رو توی انتخاب اولم مینویسم!

monika.6

New member
من شاید راه دیگه ای و انتخاب میکردم راهی که کمتر اذیتم کنه

binam

Active member
من خودم راه ديگه اي ميرفتم...موسيقي يا نقاشي ميخوندم و برا ادامه از ايران ميرفتم

behnaz.h

New member
من اگه حق انتخاب داشتم همون اول ايران به دنيا نميومدم ايران قشنگي هاي زيادي داره اما انصاف و عدالت اصلا ديده نميشه!

Hossein2468

New member
این شاید آرزوی خیلی از آدمها باشه که بتونن دوباره از نو متولد بشن و همه چیزو از نو شروع کنن اما اگر برفرض چنین اتفاقی هم امکان پذیر باشه بازم ممکنه مسائل و اتفاقاتی پیش بیاد که آدمو از اون مسیری که مدنظرشه دور کنه.....با این حال اگه این امکان برام وجود داشته باشه مسیر دیگه ای رو انتخاب میکنم.

bahar.zr93

New member
وای بچه ها خواهش میکنم! چرا اینقد به زندگی بدبینید آخه؟؟؟
آدم در هر حال باید از زندگیش لذت ببره وحسرت نداشته ها رو نخوره.
به فرض اینکه به عقب برگردینم نمیتونید تصمیم بگیرید که کدوم کشور به دنیا بیاید...
پس خواهشا نطرتونو در مورد تغییرات ممکن بگید.

MAHSABANOO

New member
وای بچه ها خواهش میکنم! چرا اینقد به زندگی بدبینید آخه؟؟؟
آدم در هر حال باید از زندگیش لذت ببره وحسرت نداشته ها رو نخوره.
به فرض اینکه به عقب برگردینم نمیتونید تصمیم بگیرید که کدوم کشور به دنیا بیاید...
پس خواهشا نطرتونو در مورد تغییرات ممکن بگید.
بهار جان منم با توموافقم :smiliess (1):باید از زندگی الانمون لذت ببریم
ماها اگه بازم دوباره متولد بشیم ودوباره ازمون بپرسن باز میگیم دوباره دوباره دوباره :wacsmiley:چون بازم مسیرو از نظر خودتون اشتباه رفتید

biosta

Well-known member
چرا آمدم تو این صفحه وقتی که به این تاپیک رو نمی پسندم ؟؟!!
نمی دونم شاید برای فرار از خودم این تاپیک رو باز کردم .

goleyakh

New member
از قسمت کنکور و انتخاب رشته به بعد، 100 درصد راهمو عوض میکردم......:sad:
البته الانم دارم تمام تلاشمو واسه عوض شدنش انجام میدم....:motat:

antenyus

Active member
خدا رو شکر...من از زندگیم راضیم....اصلا هم حوصله ندارم دوباره از اول شروع کنم....باز دوباره ابتدایی راهنمایی...دبیرستان...از همه بدتر کنکور.....:smiliess (15)::smiliess (15):

leyla-h

New member
برگردم!!!!!!!!!! وای نه تو رو خدا، ترجیح میدم ادامه بدم....... اگه برگردم شاید بهتر زندگی کنم و اشتباهاتم رو تکرار نکنم ولی نه نمی ارزه ولش کن ادامه میدم

sakar

New member
اگه یبار دیگه به دنیا بیام میشینم فک میکنم اگه یبار دیگه به دنیا بیام چیکار میکنم ..........
اگه هزار بارم به دنیا بیام بازم تجربه ای کسب میکنم که بگم اگه دوباره بدنیا بیام .......
ادم میتونه هر روز ،هر ساعت دوباره متولد بشه ......
برای تولدهای بعدیتون چیکار میکنید بازم چشمتون به تولدی دیگست......
چرا دوباره متولد نشیم
ما ادما این توانایی رو داریم هر لحظه مال ماست و ما قادر به تولد دوباره خودمونیم
ما یه همچین چیزی هستیم
(از منبر اومدم پایین چرا دعوا میکنید بیا شما برو بالا بچه زدن نداره که)

leyla-h

New member
نظرت خوب بود ساکار، بیا برو بالا منبر عزیزم :tsimuzpzwoap1t9y3o7 کی زدت؟؟؟؟:New (6):

mexin

Well-known member
بیخودی به ذهنمون فشار نیاریم دیگه!!!چون بازم به دنیا نمیام!بشینید درستون رو بخونید 3 هفته مونده!ازین خوابهای باطل هم نکنید اگه بازم هم بدنیا بیاید ازین بدتر میشه ها!!

آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
اصلا حسش نیست دوباره همه چیز از اول شروع بشه خوب من از این به بعد سعی کنم زندگیم بهتر بشه به نفع منه تا از اول همه چیزو تکرار کنیم وای نه عمرا............................

b.nafas

New member
من از زندگیم راضیم خدارو شکر.. ولی 2تا اشتباه کردم که اگه دوباره به دنیا می اومدم دیگه انجامشون نمی دادم .:smiliess (11): ...

بالا