اگه نفر قبلیت خوابش سنگین باشه، چه جوری بیدارش می کنی ؟

ZOT

New member
من راهنمایی ،دبیرستان و دانشگاه ، توی خوابگاه زندگی کردم ،تا قبل از دوره دانشجویی شدیدا برای بیدار شدن به دوستام وابسته بودم ولی مگه کسی میتونست بیدارم کنه ،بجز ناهید ،اونم اینجوری :
مینشست بالای سرم و یه بند تکونم میداد و بدون اینکه نفس بکشه میگفت: لیلا لیلا لیلا لیلا (تا هر وقت که من پا نشم ،این کا رو ادامه می داد )
ماه رمضونا هم اولین نفر می اومد سراغ من ،خوب واضحه که همه بیدار می شدن و بعضی هم که سحری خور نبودن کلافه و ... یادش بخیر .

یه روشی هم واسه بیدار کردن اونایی که اوضاعشون از من بدتر بود داشتیم ،من سیب خیلی دوست دارم و اونموقعه هر شب ،بعنوان میوه یه سیب بهمون می دادن ،اگه کسی دیر پا می شد ،من سیبش رو خورده بودم ،ناهید وسط اتاق وامیستاد داد میزد : پاشین لیلا سیبتون رو خورد.:thanks:

یکی از دوستام هنوز میگه ،اون سیبایی که خوردی رو حلالت نمی کنم .(می ترسم آخرش شوخی شوخی بابت همون سیبا :65d6a5d6s:)

ببخشید که خاطره تعریف کردم ،خوب من از این دو روش که امتحانش رو پس داده استفاده خواهم کرد.:a2d3:

بالای سرش می شینم و پیوسته میگم لیلا
یا یه سیب میگیرم جلو دماغش!

am-ml

New member
بالای سرش می شینم و پیوسته میگم لیلا
یا یه سیب میگیرم جلو دماغش!

:ad54ad: قبول نیست ،تقلب کردی.

من میوه مورد علاقه ات رو می خورم ،یه ناهیدم (دلم واسش تنگ شد) جور می کنم ،داد بزنه که پاشی.:smilies:

@parisa

New member
من راهنمایی ،دبیرستان و دانشگاه ، توی خوابگاه زندگی کردم ،تا قبل از دوره دانشجویی شدیدا برای بیدار شدن به دوستام وابسته بودم ولی مگه کسی میتونست بیدارم کنه ،بجز ناهید ،اونم اینجوری :
مینشست بالای سرم و یه بند تکونم میداد و بدون اینکه نفس بکشه میگفت: لیلا لیلا لیلا لیلا (تا هر وقت که من پا نشم ،این کا رو ادامه می داد )
ماه رمضونا هم اولین نفر می اومد سراغ من ،خوب واضحه که همه بیدار می شدن و بعضی هم که سحری خور نبودن کلافه و ... یادش بخیر .

یه روشی هم واسه بیدار کردن اونایی که اوضاعشون از من بدتر بود داشتیم ،من سیب خیلی دوست دارم و اونموقعه هر شب ،بعنوان میوه یه سیب بهمون می دادن ،اگه کسی دیر پا می شد ،من سیبش رو خورده بودم ،ناهید وسط اتاق وامیستاد داد میزد : پاشین لیلا سیبتون رو خورد.:thanks:

یکی از دوستام هنوز میگه ،اون سیبایی که خوردی رو حلالت نمی کنم .(می ترسم آخرش شوخی شوخی بابت همون سیبا :65d6a5d6s:)

ببخشید که خاطره تعریف کردم ،خوب من از این دو روش که امتحانش رو پس داده استفاده خواهم کرد.:a2d3:
عکس العمل شما بعد از این کارا چی بود؟؟؟؟؟احیانا جیغی فریادی؟؟؟؟؟؟؟
حتی فکر کردن به اینجور بیدارشدن هم قشنگ نیس!

am-ml

New member
عکس العمل شما بعد از این کارا چی بود؟؟؟؟؟احیانا جیغی فریادی؟؟؟؟؟؟؟
حتی فکر کردن به اینجور بیدارشدن هم قشنگ نیس!

جیغ و فریادش رو سایر دوستای مظلومم می کشیدن ،من که خواب بودم ،فقط همون دوسه تای آخری رو متوجه می شدم ،از وقتی فهمیدم که ناهید چقدر بالای سرم میشینه تا بیدارم کنه ،معمولا دستش رو که تکونم میداد می گرفتم ،بوسش می کردم.(مال موقعه هایی که خوب خوابیده بودم )
هر وقت هم که هنوز خسته بودم ،میگفتم : خوب ،خوب ،بسه ناهید.:14:

ZOT

New member
جیغ و فریادش رو سایر دوستای مظلومم می کشیدن ،من که خواب بودم ،فقط همون دوسه تای آخری رو متوجه می شدم ،از وقتی فهمیدم که ناهید چقدر بالای سرم میشینه تا بیدارم کنه ،معمولا دستش رو که تکونم میداد می گرفتم ،بوسش می کردم.(مال موقعه هایی که خوب خوابیده بودم )
هر وقت هم که هنوز خسته بودم ،میگفتم : خوب ،خوب ،بسه ناهید.:14:
:25r30wi::25r30wi:
خدایی دوست خیلی خوبی بوده ها لیلا!
من اگه ببینم کسی بیدار نمیشه اصن صداش نمی زنم! ول می کنم میرم !

am-ml

New member
:25r30wi::25r30wi:
خدایی دوست خیلی خوبی بوده ها لیلا!
من اگه ببینم کسی بیدار نمیشه اصن صداش نمی زنم! ول می کنم میرم !

ناهید الان یه بچه داره .(شیراز زندگی میکنه)
ما 12 نفر بودیم که از راهنمایی تا پیش دانشگاهی با هم ؛هم خوابگاهی و هم اتاقی بودیم. دانشگاه و ازدواج هم نتونسته ما رو از هم جدا کنه....

..eli

New member
من میپرم روش(نترسین سبک وزنم:دی)
بعد آی قلقلکش میدم..
اگرم رو زمین خوابیده باشه..(جراید: تابستون سرامیک سرد روش دراز بکشی خیلی حال میده البته نه تا حدی که همه بدنت درد بگیره)
از پاش میگیرم رو زمین می کشمش!!!

am-ml

New member
من میپرم روش(نترسین سبک وزنم:دی)
بعد آی قلقلکش میدم..
اگرم رو زمین خوابیده باشه..(جراید: تابستون سرامیک سرد روش دراز بکشی خیلی حال میده البته نه تا حدی که همه بدنت درد بگیره)
از پاش میگیرم رو زمین می کشمش!!!

:1dco2x0p1lilzhfpg1t

من نازت می کنم الی ،بوست می کنم ،پا نشی مجبورم ....(ههههههه زشته بگم ،خودت حدس بزن چیکارت می کنم :a2d3:)

bioelectric

Active member
من فقط بهش میگم پاشو برو سر کار ... دیرت شد
نیست لیلا خانوم هم آدم خیلی قانون مداریه ، خودش سریع از خواب بیدار میشه که به کارش برسد

am-ml

New member
من فقط بهش میگم پاشو برو سر کار ... دیرت شد
نیست لیلا خانوم هم آدم خیلی قانون مداریه ، خودش سریع از خواب بیدار میشه که به کارش برسد

البته باید از یه بلند گو استفاده بفرمایین.
ولی حق با شماست ،به جرات می گم ،حتی خودم باورم نمی شد که یه روزی با زنگ موبایل ،اونم اولین زنگ بیداربشم.(نه که قانون مدار باشم خیلیا ولی خوب زشته دیگه)

من بخوام شما رو بیدار کنم ،با فرض اینکه خوابتون هم سنگین باشه ،از مامانتون کمک می گیرم .

bioelectric

Active member
ولی حق با شماست ،به جرات می گم ،حتی خودم باورم نمی شد که یه روزی با زنگ موبایل ،اونم اولین زنگ بیداربشم.(نه که قانون مدار باشم خیلیا ولی خوب زشته دیگه)

من بخوام شما رو بیدار کنم ،با فرض اینکه خوابتون هم سنگین باشه ،از مامانتون کمک می گیرم .

مامانم:smiliess (11): آهان مامانم:sarma:
اگه اینطوری باشه که فرداش از کار اخراج میشم...میگه من که نمیدونستم تو میخای بری... دیدم خوابیدی، گفتم حتما امروز نمیخای بری...گفتم بزارم بخابی

@parisa

New member
مامانم:smiliess (11): آهان مامانم:sarma:
اگه اینطوری باشه که فرداش از کار اخراج میشم...میگه من که نمیدونستم تو میخای بری... دیدم خوابیدی، گفتم حتما امروز نمیخای بری...گفتم بزارم بخابی
واقعا خوش بحالت....مامان من که اگه قراره باشه منو بیدار کنه از یه ساعت قبلش تک زنگ میزنه تا یادم بمونه باید بیدارشم........یعنی اون خواب شیرین میشه زهرمار!

شفيع

Well-known member
يه سيلي ابدارم به اين ميزنم شايد بيدار شد:tonguesmiley:

arshad246

New member
هرکسی رو با توجه به نسبتم باش بیدار میکنم،هرچی نسبت نزدیکتر ارام تر و با احساس تر!قانونه که میگه هرچه از افق دورتر و دورتر میشویم احساس کوچک و کوچک تر میشود!
عاقا من خودم خابم سبکه از پر وزنم سبک تر!!!قبل دانشگا و خدمت اگه هروقت از شبانه روز خابم میبرد خونه تا بیدار نمیشدم پادگان نظامی بود!!عما با رفتن دانشگا و بعد خدمت دزش کمتر کمتر کمتر شد!عایا بد شد عایا خوب شد رو نمیدانم!!!

esi01360

New member
من اهنگ میذارم گوش میکنم یا تی وی میبینم اونم با صدای تی وی یا اهنگ من بیدار میشه
:bunnyearsmiley:

bioshimi93

New member

آهنگی رو که دوست داره با صدای ملایم میزارم اونم زود پا میشه

بالا