اگه نفر قبلیت خوابش سنگین باشه، چه جوری بیدارش می کنی ؟

شفيع

Well-known member
به سيلي ابدار ميزنم تو گوشش كه پرده گوشش پاره شه فك كنم بيدار شه

@parisa

New member
داد میزنم وای ده دقیقه دیگه وقت داری سحری بخونی بدو اذان شد..........عین جت میپره بالا!

ketabsabz

Well-known member
ی پارچ آب یخ میریزم روش همچین از خواب پا شه ک ندونه کجاست پریسا جون مواظب خودت باشیا :4d564ad6:

sara77

New member
. محکم میزنم تو گوشش که 6 تا دور بزنه بعد قشنگ بیدار میشه:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

khoudaei

New member
به گوشی موبایلش زنگ می زنم بعد با یه پر اذیتش می کنم و اگه بیدار نشد با خودکار سرو دست و صورت و پاهاشو می نویسم:thumbsupsmileyanim:

leylii

New member
به گوشی موبایلش زنگ می زنم بعد با یه پر اذیتش می کنم و اگه بیدار نشد با خودکار سرو دست و صورت و پاهاشو می نویسم:thumbsupsmileyanim:

وای به خدا همون اولیش حله پره کاره خودشو میکنه .......:25r30wi:

pashmak

New member
اول اروم صداش میزنم الته اگه حسش باشه پر خیلی حال میده تا بیدار شه من کلی خندیدم

@parisa

New member
بدترین نوع بیدارکردن و زجرآورترین اینه که وقتی خوابه بری چراغ اتاقشو روشن کنی........واااااااااای!

am-ml

New member
من راهنمایی ،دبیرستان و دانشگاه ، توی خوابگاه زندگی کردم ،تا قبل از دوره دانشجویی شدیدا برای بیدار شدن به دوستام وابسته بودم ولی مگه کسی میتونست بیدارم کنه ،بجز ناهید ،اونم اینجوری :
مینشست بالای سرم و یه بند تکونم میداد و بدون اینکه نفس بکشه میگفت: لیلا لیلا لیلا لیلا (تا هر وقت که من پا نشم ،این کا رو ادامه می داد )
ماه رمضونا هم اولین نفر می اومد سراغ من ،خوب واضحه که همه بیدار می شدن و بعضی هم که سحری خور نبودن کلافه و ... یادش بخیر .

یه روشی هم واسه بیدار کردن اونایی که اوضاعشون از من بدتر بود داشتیم ،من سیب خیلی دوست دارم و اونموقعه هر شب ،بعنوان میوه یه سیب بهمون می دادن ،اگه کسی دیر پا می شد ،من سیبش رو خورده بودم ،ناهید وسط اتاق وامیستاد داد میزد : پاشین لیلا سیبتون رو خورد.:thanks:

یکی از دوستام هنوز میگه ،اون سیبایی که خوردی رو حلالت نمی کنم .(می ترسم آخرش شوخی شوخی بابت همون سیبا :65d6a5d6s:)

ببخشید که خاطره تعریف کردم ،خوب من از این دو روش که امتحانش رو پس داده استفاده خواهم کرد.:a2d3:

بالا