اگه میلیاردر بودی چه کار میکردی؟

samira-h

New member
سلام دوستان عزیز , میخوام بدونم هر کدوم از شما اگه پول زیادی داشتین باهاش چه کار میکردین؟ منظورم خرید خونه و خودرو و مسافرت و ... نیست.
منظورم شغل هستش. ممنون میشم جواب بدین.
:riz304:

bacillus.bs

New member
من میرفتم خارج از کشور ادامه تحصیل میدادم تو رشته ی مورد علاقه ام:motat: این همه هم دچار استرس و نگرانی نبودم :dadad4:که اخرشم یه مدرک بی ارزش نصیبم بشه:thumbsdownsmileyani بعدشم یه ازمایشگاه می زدم اسمشم میذاشتم باسیلوس:25r30wi:

آخرین ویرایش:

@... zahra

New member
به خدا راست میگم من اگه پول داشتم قبل اینکه برا خودم ماشینو خونه بگیرم...سرپرستی چن تا بچه یتیمو به عهده میگرفتم...به یتیما سالمندان کمک میکردم.به زندانیایی که به خاطر بدهی کم به زندادن افتادن کمک میکردم آزاد بشن...اگه الان پول ندارم مانع این هدفم نیست..روزی که میلیاردر شدم به تمام گفته هام جامه ی عمل میپوشونم..صد در صد:smiliess (4):

pariya

New member
من اگه خیلی پولدار باشم خیلی دوست دارم ب پرورشگاه ها کمک کنم وخودمم ی ازمایشگاه تشخیص طبی بزنم . 5 شنبه های هر هفته هم تمام ازمایشات رو رایگان انجام میدم برا همه..و سومین ارزوی بزرگمم داشتن ی اسب هست خودم بخرم با پول خودم

@... zahra

New member
پریا جون این اسب و خوب اومدی منم عاشق اسبم..که ماله خودم باشه..:65d6a5d6s:

parnian24

New member
در حال حاضر اكه ميلياردر بودم دانشكاهو ول ميكردم ميرفتم دور دنيا رو ميكشتم بعدم نعوذ بالله...: يه بولي به خدا ميدادم كه راضي بشه با خودكشي منو نفرسته جهنم...:sad:

mahsa.

New member
من از خوشحالی سکته ناقص میکردم بعد با پولم میرفتم دنبال درمان

AWWA

New member
من دوست دارم یه شهر بسازم که توش همه استانداردا ی زیست محیطی و بهداشتی رعایت میشه. یه باغ شهر زیبا

farshad25

New member
من یه بیمارستان میساختم و فقط پزشک و پرستار و کادرهایی رو استخدام میکردم که واقعا دلسوز و کاربلد و بادانش باشند...........

ba ba barghi

Well-known member
همشو می دادم به کمیته امداد !!!!:shocked:

شوخی کردم !! اگه یه روزی اینقذه پولدار شدم ، اولش یه کتابخونه می زدم تو شهرمون !شبانه روزی !!با تمام امکانات رفاهی !!!برای کنکوری های عزیز!!!

حتمن اینقد پولدار شدمه ،بیکار نبودمه !!پس برای بیکارن عزیز ،یه اشتغال زایی می کردم !!!یا مثلن وام بدون سود بهشون می دادم !!برم دنبال کار....

دیگه ایران جای ما نیست .....ویژژژژژژژژژژژژژ......

ولی بر می گردم !!واسه خدمت!!بذار تحصیلات عالیه ام تموم شه !:auizz3ffy9vla57584x

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
اهدافی که تو دوران قبل از میلیادری داشتم مرور میکردم:a2d3:
همیشه میگم خدا هیچ پدرومادری و شرمنده بچه هاش نکنه
اشتغال زایی میکردم
سرپرستی یتیم برعهده میگرفتم

bacillus.bs

New member
حالا همه اینقدر مهربون شدند یهو/یعنی اصلا خرج خودتون نمی کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rainsavor

New member
همشو می دادم به کمیته امداد !!!!:shocked:

شوخی کردم !! اگه یه روزی اینقذه پولدار شدم ، اولش یه کتابخونه می زدم تو شهرمون !شبانه روزی !!با تمام امکانات رفاهی !!!برای کنکوری های عزیز!!!

حتمن اینقد پولدار شدمه ،بیکار نبودمه !!پس برای بیکارن عزیز ،یه اشتغال زایی می کردم !!!یا مثلن وام بدون سود بهشون می دادم !!برم دنبال کار....

دیگه ایران جای ما نیست .....ویژژژژژژژژژژژژژ......

ولی بر می گردم !!واسه خدمت!!بذار تحصیلاتم عالیه ام تموم شه !:auizz3ffy9vla57584x

عجب من فکر میکردم بابا برقی با این پول کلی آدم استخدام میکرد برق های اضافی رو خاموش کنه

ba ba barghi

Well-known member
عجب من فکر میکردم بابا برقی با این پول کلی آدم استخدام میکرد برق های اضافی رو خاموش کنه

:idea_majidonline: اینم ایده ی خوبیه !تا الان بهش فکر نکرده بودم !کلی هم اشتغال زایی میشد !!!

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
حالا همه اینقدر مهربون شدند یهو/یعنی اصلا خرج خودتون نمی کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما مهربون بودیم !! ولی ....بی پول بودیم !!

خب بابا میلیاردریم !!می دونی چقده !!!چند دلار ؟؟!!اووووووه!!

پول چرک کف دسته !!!چقد خرج خودمون کنیم !!چرکولک میشیم که !!!:smiliess (3):

rainsavor

New member
ما مهربون بودیم !! ولی ....بی پول بودیم !!

خب بابا میلیاردریم !!می دونی چقده !!!چند دلار ؟؟!!اووووووه!!

پول چرک کف دسته !!!چقد خرج خودمون کنیم !!چرکولک میشیم که !!!:smiliess (3):

میگیم بابابرقی تو پرورش کرم شب تاب هم بیافتی بد نیست ها . سرمایه زیادی داری رو اینم سرمایه گذاری کن .:thumbsupsmileyanim:
:j58r36j3gcr4suxymup

Leyenda

Well-known member
منظورم خرید خونه و خودرو و مسافرت و ... نیست.
منظورم شغل هستش. ممنون میشم جواب بدین.
:riz304:

خیلی دوست دارم تو این کار وارد بشم و انشالا میشم...

واردات تجهیزات و کیت های آزمایشگاهی

بالا