اگه میتونستی خودت اسم و فامیلیت را انتخاب کنی ، چی میذاشتی ؟ و چرا ؟

اسمتو دوست داری ؟

• مجموع رای دهندگان
    0

biotechnologist

New member
اسم و فامیلی خودم رو میگذاشتم.اصلا اسم چند نفر دیگه رو هم اسم خودم میگذاشتم. آخر خودشیفتگی!!
معنی اسمم princess و Lady هست معنی فامیلیم هم بانمک. دیدید چه ترکیب قشنگیه خیلی هم بهم میاد:tonguesmiley::smilies-azardl (113:a2d3:

nanaz

New member
سلام سلام ...

فقط ما و عمو و دایی و .. فقط خودمونیم ... می گن یکی دیگ هست ولی نمی دونیم صحت داره یا نه ...

اگــ بگیم زودی لو میریم ــا ...

چه کنیم ... ما اینوم ...

قشنگه دیه ... پرهام و بارون و ...
گفتیم کــ ... آقا ثبت احوال... مگه زوره ؟ دی: ما میخام اسم پسروم رو بزاروم بارون ...
شما هم آتیلا رو بزارین با۳ کوچول شنگول... یک یک مساوی هم می شویم ...

منمون ....

آری اوچ تا ... نمی دونم چراشو دگــر ... اینم نمی دونیم ////... قرار بود بپرسیم امشب کــ یادمون برفــ .... باباشخین دیه ...

جالب شد هم چنین واجب بپرسیم ...

بلی ... فقط تو شناسنامه بغل اون یکی نن وشتنش فکنیم ...

باباشخین دیه ... چی میشد یه چن تا دیگم میذاشتن ولی ... تلفظ یکیشونم می فرقه تو دوتا زبان مثلا... کــ خودمونیش قشنگتر میشه ...

نه .. به هیچ وج ...

مثلا یکی بهمون گفت اسمتون چیه و ما دوس نداشته باشیم اسم سه جلدیشو بگیم : می تونیم از اسم ــی که ناشناخته تره استفاده کنیم ... با دروغ رابطه نداره : یه وضعی میشه یکی مجبورش کنه دلوخ بگه ... مصلحتی مثلا : الان نیستن ... رفتن فلان جا ...

از طایفه هم اسنفاده کردیم یه باری فکنیم ... (شجره نامه فکنیم)

اسم مستعار + ...

دیگه ...

با۳ تنوع هم خوبه ...

با۳ سورپرایز ملت هم به همین شکل ...

و ...

شنگول باشین ...

مرسی داداشی از توضیحات کاملت .کاکشی منم اسم تک میداشتم :sad:
اما من آتیلا دوست نمیدارم پس همون 0به 1 میمونیم :smiliess (7):

nanaz

New member
eeeeeeeeeeeeeeeee ..........وای ببخشید اشتتباه تایپی بودششششششششششششششششش!!!!!پرنیا.....
بله اسم من میثاق ه .......

- - - Updated - - -

eeeeeeeeeeeeeeeee ..........وای ببخشید اشتتباه تایپی بودششششششششششششششششش!!!!!پرنیا.....
بله اسم من میثاق ه .......

خواهش خواهری .
در مورد پرسیدن اسمتون یه نکته وجود داره که نمیخوام اعتراف کنم :4d564ad6:

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
سلام
اگه میتونستم اسمو انتخاب کنم فاطمه میذاشتم.
خیلی از این اسم خوشم میاد.

فاطمه اسم خیلی قشنگیه ولی خیییییییییییییییییییییییییییلی زیاد هست . ما توی ک ل اسمون چندین تا فاطمه و زهرا داشتیم .

nanaz

New member
اسم و فامیلی خودم رو میگذاشتم.اصلا اسم چند نفر دیگه رو هم اسم خودم میگذاشتم. آخر خودشیفتگی!!
معنی اسمم princess و Lady هست معنی فامیلیم هم بانمک. دیدید چه ترکیب قشنگیه خیلی هم بهم میاد:tonguesmiley::smilies-azardl (113:a2d3:

خودشیفتگی؟ چه عرض کنم والا . بانو نمیکن ؟

nanaz

New member
میثاق دختره ها:ph34r-smiley:

واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب تا جایی که من میدونم میثاق اسم پسره ، اصن واسه اینکه بفهمم پسره یا دختر پرسیدم اسم واقعیش میثاق هست یا نه .
عجیبا غریبا .
البته خو عجیب تر از شایان و کامران که نیست .

Nr1

Well-known member
تو زبان اسپانیایی j بصورت 'خ' تلفظ میشه، روخو کلمه ی اسپانیایه

روخو زدم گوگل ترنسلیت، قرمز میشه معنیش نه؟ تازه یه جوری تلفظ میکنه>>>>> ررررررررررررروحو(ح تلفظ میکنه) مثه رهای خودمون

rojo

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
منم فک کردم پسره چون قبلا باسه پسر دیدم ولی خووودش گف دخملم

Nr1

Well-known member
من اسممو دوس دارم ولی اگه یه بارم میتونستم انتخاب کنم... شاهرخ مشایخی انتخاب میکردم:a2d3:

ROJO

New member
روخو زدم گوگل ترنسلیت، قرمز میشه معنیش نه؟ تازه یه جوری تافظ میکنه>>>>> ررررررررررررروحو(ح تلفظ میکنه)

http://translate.google.com/#es/fa/rojo

بله، تلفظش/ro 'ho/ مینویسن ولی روخو خونده میشه،، معنیشم درسته:a2d3:

nanaz

New member
من اسممو دوس دارم ولی اگه یه بارم میتونستم انتخاب کنم... شاهرخ مشایخی انتخاب میکردم:a2d3:

اسم الانتا که نمیدونم ولی شاهرخ مشایخی آدمو یاد هندوستان و مشایخی کبیر خودمون میندازه :ph34r-smiley:
منم از فامیلی مشایخی خوشم میاد

mehrshad.namdar

New member
میزاشتم حاج کربلایی مهرشاد نامدار اصل کردستان زندگی مشهدی و چند تا پسوند دیگه هم اضافه میکردم اگه میشد

nanaz

New member
میزاشتم حاج کربلایی مهرشاد نامدار اصل کردستان زندگی مشهدی و چند تا پسوند دیگه هم اضافه میکردم اگه میشد

تو شناسنامت جا میشد ؟؟؟؟؟:idea_majidonline:
شما کردستانی اکثرا اسمای جالبی دارید ها . مثلا کژال ، بهنود ، محمد صبا و ....

mehrshad.namdar

New member
اره اسم ماها ی کوچولو تابلویه... + ژیلا ژوان رزا..... به زور جاش میکردم هرجوری که شده.... خواستن توانستن است

sepid71

New member

همون دیگه سپیده خانم شما یه تنه منو بدبخت کردی .... هی من میگم به من بگین سپیده یا نهایتا سپی من حساسیت دارم وقتی بهم میگن سپید .... اونوقت دوباره می گن سپید :1dco2x0p1lilzhfpg1t

خخخخخخخخخخخخ چرا خو؟
اتفاقا من دوس دارم بگن سپید
اصن نزدیکامم میگن سپید
من ک خیلی خوشم میاد
اسم ب این خوفیییییییی

آخرین ویرایش:

nanaz

New member
اره اسم ماها ی کوچولو تابلویه... + ژیلا ژوان رزا..... به زور جاش میکردم هرجوری که شده.... خواستن توانستن است

ژوان :(40): معنی = میعاد گاه عاشق و معشوق
اوه بله خواستن توانستن است ، ایرانی می تواند . اصلا حق مسلم تو هست ، مرگ بر آمریکا ،نابرده رنج ...

بالا