من اسم و فامیلمو رو دوست دارم ولی اگه بخوام فامیلیمو عوض کنم میذارم کیان یا کیانفر یا رادمهر!!!
خداییش کژال کیان با ک ل ا س نیست؟!!! هست دیگهههههههههه!:25r30wi:
سلام ... علیک سلام
Laste Name : آری ... بهترین و پر معناترین تو کل جهان می باشد فکنیم ... {!!!!! کنجکاو شدم بدجور ، یعنی فامیلیت چی هست داداش؟؟؟؟؟}
First Name : زیاد نه ... از یکیش ولی یکمکی خوشمون میاد ... {!!!!!}
محبوب ترین اسم ـا :
محبت ... پرهام ... بارون ... هامود ... (یه چن تا دیگم بود یادش نی : اسمای دختر و پسری که میگن دخترونس پسرونس ــم نمی فرقه مثلا بارون : فرقی با3 ما نمی کنه) {منم پرهام .و باران را دوست میدارم . مگه باران اسم پسرم هست؟؟؟ !!!!!!!}
والا تو معنا و مفهوم کــ فامیلیش تکه ...
با3 همین فکنیم این یکی رو (اسم) بیشتر با3 خاطر تلفظش (زیباییش شاید) ... (معنی هم مهمه ها مثلا بارون ...):riz304:
اینجانب 3 تا اسم واقعی داریم (یک + 2) { :5: سه تا ؟؟ آخه چرا ؟ ؟ ؟ اگر میشه برام بگو کی ها این سه تا اسم را برات انتخاب کردن و چرا ؟ خیلی برام جالبه خیلی}
که از اونی که کمتر استفاده میشه نسبت به الباقی بیشتر خوشمون میاد ... (همون که مامان گرامی و پسر دایی بزرگه صدامون می کنه) {اونوقت این اسمت هم واقعی واقعی هست ؟}
گاهی اوقات ملت بعـده شنفتنــش تعجب می کنن ... یه اسم دیگم داشتی ینی ؟[/COLOR][/COLOR] {خو ملت حق دارن تعجب کنن داداش ، منم الان خیلی متعجب و کنجکاو شدم }
خوبه .. بدک نی ... تو نقاط مختلف میشه از هر کدوم استفاده کرد ... آنتی دروغم میشه ... {پس شما مشکلی که سپیده گفت را نداری؟؟ آ آ ، آنتی دروغ ؟ لطفا اگه ممکنه توضیح بیشتر بده}
:65d6a5d6s:
حالا فعلا اسم خودت رو معلوم کن :sarma:
ما که اخر نفهمیدیم روژو هستی یا روجو هستی:j58r36j3gcr4suxymup
رو کدومی؟؟؟؟
من اسم و فامیلمو رو دوست دارم ولی اگه بخوام فامیلیمو عوض کنم میذارم کیان یا کیانفر یا رادمهر!!!
خداییش کژال کیان با ک ل ا س نیست؟!!! هست دیگهههههههههه!:25r30wi:
من اسم شادی رو خیلی دوست دارم یه حس شادی خوبی به آدم میده. به نظرم پر از انرژی مثبته.
ولی اسم و فامیل خودم رو هم خیلی دوست دارم.تکه .عالیه.:applause:به افتخار پدرم که این اسمو روم گداشت.
احیانا تحت تاثیر رمان "قرار نبود" این رادمهرو انتخاب نکردی؟؟! :rolleyessmileyanim: ترسا رادمهر :tonguesmiley:
روخو:bunnyearsmiley:
من اسم و فامیلمو خیلی دوست دارم اگه به من حق انتخاب میدادن باز همونارو انتخاب میکردم
اخه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی خوبن
Lol چیه ادم بخوودش شک میکنه،:wacsmiley: اون نخطه دقیقا بالاستا!
ربطی به باور نداره اسم که نیس نیکنیمه
سلام خانم مدیر
احتراما تا جایی که یادمه شمام دو تا اسم دارید . کدامو بیشتر دوست میدارید ؟ بخاطر معناش یا به خاطر اینکه راحت تر با اون اسم ارتباط برقرار می کنید؟
سلام ناناز عزیز
آره دو تا اسم دارم ...
جفتشونو دوس دارم اما مهنامو ترجیح میدم...
فک کنم به خاطر ایکه ایرانیه و معنیش ...
کلا اسم و فامیلمو خیلی دوس دارم... :tonguesmiley:
معذرت چرا:28: منم چنبار گفتم دیدم کسی گوش نمیده گفتم ول کن هرکی هرجور دوس داره بنوازه:25r30wi: