اگه قرار باشه فقط یکی کاربرای سایتو از نزدیک ببینی کدومشونو انتخاب میکنی؟؟

kaveh1316

New member
نه والا شعار نيست:
يكي از خانمها از تبريز بود،يكيشون از اصفهان و يكيشونم از تفرش بودن و دوتاشونم از تهران.دوتاشون هنوزم تو سايت ميان ميتوني با پ خ ازشون بپرسي.موفق باشي.
منم هفته گذشته 700000000000000 دعوت نامه داشتم وقت خالی ندارم برم ببینمشون

bahar.zr93

New member
نه والا شعار نيست:
يكي از خانمها از تبريز بود،يكيشون از اصفهان و يكيشونم از تفرش بودن و دوتاشونم از تهران.دوتاشون هنوزم تو سايت ميان ميتوني با پ خ ازشون بپرسي.موفق باشي.

نه نه منظورم اینه که حرفشو همه میزنن اما پاش که بیوفته جا میزنن! حتی بعضی از پسرها...

بهار اسمشو بده تا بلوکش کنم

راضی به زحمت نیستیم کاوه خان...
ماهم دیگه محلش ندادیم بی جنبه رو!!

TaTi

مدیر بخش
بچه های شیراز (کژال سارا تارا تاتی ساناز الی امین امیر اسی کاوه مهدی ایمونو و..........) که منتظریم سارا (S@@ra) برگرده ..... حتما همدیگه رو باید ببینیم ،،، دیگه نمیشه!:28:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: حسان

kaveh1316

New member
باورم نمیشه
امروز من رو شانسم
یکی هم گفت میخواد منو ببینه

- - - Updated - - -

:4d564ad6:

sa@@ra

New member
بچه های شیراز (کژال سارا تارا تاتی ساناز الی امین امیر اسی کاوه مهدی ایمونو و..........) که منتظریم سارا (S@@ra) برگرده ..... حتما همدیگه رو باید ببینیم ،،، دیگه نمیشه!:28:

ووووی من قربون همه ی شماها برمممممممممممممممممممممممم:heart::heart::heart:

sa@@ra

New member
عاقا ما قدیما خواستیم چند تا از دخترای سایتو ببنیم اما پیچونده شدیم به طرز خیلی تابلویی:25r30wi::25r30wi:

STRUCTURE 66

New member
من اتوبوس میفرستادم همشون بیان تهران ببینمشون !!! البته کرایه اتوبوس با خودشون !!!

:bunnyearsmiley:

شوکا88

New member
عاغا چرا هیشکی اسم منو نگف این همه شومالی....
من اول زنبق(باران)
بعدسوسوبیبیتی بهاراسنک رحیمی

shoeleh.

New member
من میخوام ستایش 71 و SOKOT رو ببینم .
نبینم ناراحت باشین:smiliess (3):

شفيع

New member
من دوس دارم خودموببينم اونم نميدونم كجا بايد برم:black_eyed:

k-b

New member
ای جووووووووونممممممممم تاتی!!!:smilies-azardl (113

farzad.lab

مدیر بخش
یعنییییییییییییییییییییییی هیچکی منو نمیخاد ببینه ؟؟؟؟ :(50)::dadad4::dadad4::dadad4:

pashmak

New member
غزل 26 / نوتر / ناویک / مریم / نگار / اشل / یاسمن ای بابا من نمیتونم انتخاب کنم همشونو یه سالن بگیریم همو ببینیم

بالا