اگر شجاعت کشتن خودم را دارم.. پس!!!

mexin

Well-known member
کالین ویلسون که امروز نویسنده ی مشهوری است، وسوسه خودکشی راکه در شانزده سالگی به او دست داده بود،چنین توصیف میکند: وارد آزمایشگاه شیمی مدرسه شدم و شیشه ی زهر را برداشتم.... زهر را در لیوان پیش رویم خالی کردم،غرق تماشایش شدم، رنگش را نگاه کردم و مزه ی احتمالی اش را در ذهن ام تصور کردم.

سپس اسید را به بینی ام نزدیک کردم، و بویش به مشامم خورد، در این لحظه، ناگهان جرقه ای از آینده در ذهنم درخشید... و توانستم سوزش آن را در گلویم احساس کنم و سوراخ ایجاد شده در درون معده ام را ببینم. احساس آسیب آن زهر آنچنان حقیقی بود که گویی به راستی آن را نوشیده بودم.

سپس مطمئن شدم که هنوز این کار را نکرده ام.

در طول چند لحظه ای که آن لیوان را در دست گرفته بودم و امکان مرگ را مزه مزه میکردم، با خودم فکر کردم: اگر شجاعت کشتن خودم را دارم، پس شجاعت ادامه دادن زندگی ام را هم دارم...!

نتیجه اخلاقی:
وقتی نتایج اومد دیگه خودکشی نکنیم هنوز فرصت داریم....:motat:

تا شقایق هس زندگی باید کرد.................

ایزو

New member
گاهی اوقات آدم خسته س ... داغونه... نا امیده... از زندگی سیره
اما حتی شجاعت کشتن خودشو هم نداره..................................................

darya63

New member
شجاعت ادامه زندگی کردنو دارم
اما تحمل یه شکست دیگه رو نه...ندارم
ترجیح میدم نباشم تا اون لحظه رو نبینم...مخصوصا برا ارشدم

ممنونم راستش حرف وامضاتون خیلی امیدوارم کردوقتی چشمم بهش افتاد حس کردم واسه ناامید شدنم خیلی زوده...
خواهش میکنم دوست عزیز....
طولانی ترین قصه های پرغصه نیز،بالخره به پایان خواهند رسید
باچشمانی پرامید.....
صبری لازمست.....
هیچ اسمانی همیشه ابری نخواهد بود:rose:

mohana92

New member
اگه خیلی از آدمایی که خودکشی میکنن،فقط یه لحظه مثله آقای ویلسون فکر کنن،بلاهایی سر خودشون نمیارن که گاهی اوقات راه برگشتی ندارن و گاهی اوقات هم باید با نقص هایی که برا خودشون درست میکنن یه عمر ضجر بکشن...

شادی 25

New member
به افتخار همه آدم های شجاع.
624319_clap.gif

shiva3322

New member
خودکشی هم انگیزه میخاد........... مردمی هم هستن که اانقد خسته ن که حتی حال خودکشی هم ندارن..........

mahnam

New member
هیچ اتفاقی تو زندگی ارزش اینو نداره که فرصت زندگی کردنو از خودت بگیری .... :auizz3ffy9vla57584x

بالا