اين متن توهين به كسي نيست

marava

New member
اين متن توهين به كسي نيست سياسي هم نيست فقط بيانگر خلاء فرهنگي است .... فكر كنيم شايد اين فكر كردن مقدمه تغيير باشد. به اميد آن روز

اول : همه ما شبي يک ساعت به عملکرد آنروزمان بيانديشيم .

دوم : ايراني ها قبل از پرتاب فحش به بيرون ، دهانشان را ببندند و تا بيست بشمرند.بخصوص وقتي توي خيابان و جلوي ديگران هستند.

سوم : هر خانواده*ي ايراني هر روز يک روزنامه بگيرد

چهارم : هر فرد ايراني تعهد کند که هر ماه يک کتاب تازه بخواند … حتي خلاصه مباني لوله کشي عمومي!

پنجم : رانندگان به جاي ... در آن طرف خيابان به داشبورد جلوي چشمشان نگاه کنند و سرعت از حد مجاز در هيچ شرايطي تجاوز نکند.

ششم : همه به خودشان تلقين کنند که اين کسي که مي خواهيم کلاهش را برداريم تا شب براي عزيزمان هديه ببريم ، خودش عزيزِ يک نفرِ ديگر است.

هفتم : بفهميم كه زرنگي ضايع كردن حق ديگران نيست بلكه با رعايت حقوق ديگران رسيدن به حقوق خودمان است .

هشتم : بفهميم كه اگر صاحب يك بوتيك هستيم شغل ما بوتيك دارئ است يا اگر راننده تاكسي هستيم شغل ما رانندگئ است . نه اينكه همه دزد و كلاهبردار باشيم و از شغلمان فقط براي راهي به رسيدن به كلاهبرداري استفاده كنيم . به شغلمان احترام بگذاريم و بگذاريم دزدي فقط براي كسي باشد كه شغلش فقط دزدي است.

نهم : مردهاي ايراني يک بار براي هميشه قبول کنند که زنها ، جزو املاکشان نيستند و خودشان عقل دارند. عشق و رابطه و آشنايي هم بازي برد و باخت و فتح قلمرو ديگران نيست.

دهم : مردها تمرين کنند که رد عبور زني را با نگاه شخم نزنند و زنان تمرين کنند که جواب سلام مردان را با خونسردي و لبخند بدهند چون به معناي … نيست.

يازدهم : ورزشکاران ما بعد از باخت به رقيب تبريک بگويند و دهانشان را تا نيم ساعت بعد از هر باخت يا برد ببندند.

دوازدهم : به نمايشگاه کتاب اگر مي روند براي (کتاب) بروند.

سيزدهم:به خيابان فرشته مي روند براي (عبور) از خيابان فرشته باشد.

چهاردهم : اين آخري از همه سختتر است و اينكه دروغ نگوييم . همانطور كه فكر مي كنيم عمل كنيم . فراموش نكنيم ريا و دروغ كه اكنون عادت و عرف جامعه شده است درواقع يك بيماري نابودگر اجتماعي است.

آخرین ویرایش:

skafild

New member
كاش ايران ما روزي همه اين آيتم ها را داشت اون موقع ديگه هيشگي فكر مهاجرت به خارج را نمي كرد

RBC!

New member
كاش ايران ما روزي همه اين آيتم ها را داشت اون موقع ديگه هيشگي فكر مهاجرت به خارج را نمي كرد

مگه این موارد دلیل مهاجرت ِ ؟

اینا جزو اخلاقیاته فردیه. بیشترش به شخصیت خودم آدم برمیگرده و هر انسانی باید رعایتشون کنه.

ali_ah

New member
دوم : ايراني ها قبل از پرتاب فحش به بيرون ، دهانشان را ببندند و تا بيست بشمرند.بخصوص وقتي توي خيابان و جلوي ديگران هستند.

خیلی ناراحت کنندس مخصوصا وقتی فحش ناموسی میدن ... من بشخصه هم دختر خانوم ها و هم اقا پسر هایی رو دیدم که تو جمع فحش های خیلی خیلی بدی رو میدادند. ...

شهاب

New member

خیلی ناراحت کنندس مخصوصا وقتی فحش ناموسی میدن ... من بشخصه هم دختر خانوم ها و هم اقا پسر هایی رو دیدم که تو جمع فحش های خیلی خیلی بدی رو میدادند. ...
آره.من هم واقعا متاسفم که دیگه این جز حرف زدنشون شده.وقتی هم مودبانه حرف میزنی و میخوای مودب باشن بهت گفته میشه اه این هم که انقدر پاستوریزست نمیشه پیشش حرف زد!!!خوب اونوقت میخوای چیکار کنی؟یا باهاشون بسازی یا ازشون بکشی کنار.

sara77

New member
هاااااااااااااااااااااااااااااا هیچی خاستم بیام بببینم اینجا جه خبرهههههههههههههه:smiliess (7):ه

8521413

New member
مگه این موارد دلیل مهاجرت ِ ؟

اینا جزو اخلاقیاته فردیه. بیشترش به شخصیت خودم آدم برمیگرده و هر انسانی باید رعایتشون کنه.

من همیشه به همه میگم که میخام از ایران برم!!!
تمام دوستام، خانوادم، اقوام... همه خبر دارن که چقدر تصمیمم جدیه...
اما مساله ی خیلی مهمی که هیچ وقت ازش صحبت نکردم و الان میهام واسه اولین بار بگم اینه!!!
شنیدین میگن هرکس از ذن خود شد یار من؟؟؟
یکی برمیگرده بهم میگه میخایی بری خارج چیکار؟؟؟ جمهوری اسلامی واسه همیشه باقی نمیمونه... بالاخره انقلاب میشه و همه چیز درست میشه... نرو!!!
یکی بر میگرده بهم میگه توی ایران هم میشه موفق بود... توی ایران از هرجای دنیا بیشتر میشه پول درآورد!!!
یکی بر میگرده بهم میگه... فکر می کنی بری اونجا میتونی راحت بری دیسکو و بار و با هرکی میخایی سکس کنی؟؟؟ اینجا سکس کردن و... از همه جا راحت تره... همینجا بمون!!! (ببخشید که اینو نوشتم، مجبور بودم)
خلاصه هرکس از ذن خودش .... خارج رفتن من رو توجیح میکنه و میگه کارم اشتباه است... باید اینجا بمونم!!!
اما هیچ کس نمیدونه که من به خاطر مردم ایرانه ... که نمیتونم اینجا زندگی کنم!!!
شاید انقلاب بشه... شاید اوضاع خوب بشه... شاید آزادی و ... در کشور به وجود بیاد...
اما تنها چیزی که تغییر نمی کنه... مردم هستن ... اینجا آخرش جهان سومه!!!
هر انقلابی که بشه... آخرش به همین جا میرسه...
چون فرهنگ مردم همینه...
چون مردم قهرمان پرست و دیکتاتور پرور هستن...
تنها دلیل من واسه رفتن همینه!!!

biochem

New member

اما مساله ی خیلی مهمی که هیچ وقت ازش صحبت نکردم و الان میهام واسه اولین بار بگم اینه!!!
یکی برمیگرده بهم میگه میخایی بری خارج چیکار؟؟؟ جمهوری اسلامی واسه همیشه باقی نمیمونه... بالاخره انقلاب میشه و همه چیز درست میشه... نرو!!!
یکی بر میگرده بهم میگه توی ایران هم میشه موفق بود... توی ایران از هرجای دنیا بیشتر میشه پول درآورد!!!
یکی بر میگرده بهم میگه... فکر می کنی بری اونجا میتونی راحت بری دیسکو و بار و با هرکی میخایی سکس کنی؟؟؟ اینجا سکس کردن و... از همه جا راحت تره... همینجا بمون!!! (ببخشید که اینو نوشتم، مجبور بودم)
خلاصه هرکس از ذن خودش .... خارج رفتن من رو توجیح میکنه و میگه کارم اشتباه است... باید اینجا بمونم!!!
شاید انقلاب بشه... شاید اوضاع خوب بشه... شاید آزادی و ... در کشور به وجود بیاد...
چون فرهنگ مردم همینه...

خودت جزء این مردم نیستی؟!

nsj

New member
نه خدا رو شکر!!!
تا اونجایی که تونستم سعی کردم خودم رو از این فرهنگ و تفکر دور نگه دارم...

یه مثال بزن ببینیم خودت رو تونستی از کدوم فرهنگ و تفکر دور نگه داری ؟

البته به نظر من انسان هرجا به مدت طولانی زندگی کنه فرهنگ و تفکر همون جا رو بر میداره .

sara77

New member
من با نظر8521413موافقم اینجا فقط شعاررررره ادعای دین خدارو دارن دست به هر کاری میزنن مقاماتشون با سیاست حق همرو زیر پا گذاشتن حداقل اونجا ادعای ندارن هرکارم بکنن برا همه یکسانه این همه تبعیض دلموبه چی خشک کنممممممم

**^^**

New member

چون فرهنگ مردم همینه...
جالبه که با هرکی حرف میزنی خودشو از بقیه جدا میدونه و میگه مردم ایران اینجورین اونجورین
اما ما همه مردم ایرانیم کشور ما هم خوب داره هم بد مثل همه جای دنیا اما چرا به جای فرار کشورمون رو نمیسازیم؟
تاحالا با کسایی که رفتن اونور حرف زدین؟هر کی با یه تصور خاص میره و وقتی میره اونجا اولین کاری که میکنه خودش رو تغیر میده اگه همه ی ما همینجا خودمون رو تغیر بدیم خیلی چیزا عوض میشه ما ایرانی هستیم واقعا نباید به ایرانی بودنمون افتخار کنیم و کشورمون رو بسازیم؟

8521413

New member
جالبه که با هرکی حرف میزنی خودشو از بقیه جدا میدونه و میگه مردم ایران اینجورین اونجورین
اما ما همه مردم ایرانیم کشور ما هم خوب داره هم بد مثل همه جای دنیا اما چرا به جای فرار کشورمون رو نمیسازیم؟
تاحالا با کسایی که رفتن اونور حرف زدین؟هر کی با یه تصور خاص میره و وقتی میره اونجا اولین کاری که میکنه خودش رو تغیر میده اگه همه ی ما همینجا خودمون رو تغیر بدیم خیلی چیزا عوض میشه ما ایرانی هستیم واقعا نباید به ایرانی بودنمون افتخار کنیم و کشورمون رو بسازیم؟

در مورد جمله اول کاملا باهاتون موافقم!!!
یه موضوع دیگه ای که میخام بهش اشاره کنم... وضعیت ما در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی هست، مثل فیسبوک یا نمونه ی کوچکش همین سایت... اکثر اعضا ...بسیار آدمهای بافرهنگ و متمدنی هستن... به تمام مسائل اخلاقی پاییبندن... اما پای عمل که میرسه... متاسفانه همه کمیتشون میلنگه... تمام اون مسائلی که در فضای مجازی بود... میشه شعار!!! ای کاش اینجوری نباشیم و همین فضای مجازی و شبکه های اجتماعی باعث غنای فرهنگی بیشتر بینمون بشه... واقعا همون طوری زندگی کنیم که دوست داریم و همیشه حرفشو میزنیم... نه اینطوری که الان هستیم... در دنیای واقعی...
در مورد ایرانی بودن... بنده ایرانی نیستم.... فقط متولد ایران هستم!!!
به همین خاطر هیچ دلیلی نمیبینم بهش افتخار کنم... اما به عنوان یک انسان... در قبالش احساس مسئولیت میکنم... اگر کاری از دستم بر بیاد برای بهبود وضعیت انجام میدم... اما دلیلی نمیبینم خودم رو به اینجا محدود کنم...

sara77

New member
یه موضوع دیگه ای که میخام بهش اشاره کنم... وضعیت ما در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی هست، مثل فیسبوک یا نمونه ی کوچکش همین سایت... اکثر اعضا ...بسیار آدمهای بافرهنگ و متمدنی هستن... به تمام مسائل اخلاقی پاییبندن... اما پای عمل که میرسه... متاسفانه همه کمیتشون میلنگه... تمام اون مسائلی که در فضای مجازی بود... میشه شعار!!! ای کاش اینجوری نباشیم و همین فضای مجازی و شبکه های اجتماعی باعث غنای فرهنگی بیشتر بینمون بشه... واقعا همون طوری زندگی کنیم که دوست داریم و همیشه حرفشو میزنیم... نه اینطوری که الان هستیم... در دنیای واقعی...
به همین خاطر هیچ دلیلی نمیبینم بهش افتخار کنم... اما به عنوان یک انسان... در قبالش احساس مسئولیت میکنم... اگر کاری از دستم بر بیاد برای بهبود وضعیت انجام میدم... اما دلیلی نمیبینم خودم رو به اینجا محدود کنم...
ma inghad aghab oftade hastim to keshvaraye jahan sevomi ke to internet va fazahaye majazi rotbe bandiye akharo darim yani az keshvarayi mese afrigha ham az ma jolo taran ina hamash harfe ke ma bayad besazim va keshvaremuno az in harfa ta adami ke un bala dast darn sakhte nashan az man va to kari bar nemiad

آخرین ویرایش:

**^^**

New member

به هر حال اگه هر کسی به جای اینکه به بقیه بگه بی فرهنگ یا... از خودش شروع کنه 100% اوضاع خیلی خیلی بهتر میشه

sara77

New member
man yeki kar ba shakhse khasi nadaram ba farhang va in chiza kar nadaram vali delam az inja pore man az kochik tarin chiz shoroo konam adami ke inghad migid khodemun inja ro besazim aya nezame amuzeshimun doroste ??bebin cheghad badbakhtin darim az nezame amuzeshiye 15 sal pishe faranse taghlid mikonim va uno ehya mikonim hamin hazfe pish va kelas 6 ha in male faranse bode hala in haghe ma javonas asab va ravanemuno vase konkor midim in ensafe javonamun in hame vase konkor afsorde beshan ya ghablan ke khod khoshi mikardan ma az ina harf mizanim man yeki havai unvaram mikham nafas bekesham dor az jamei ke faghat shoare va in hame fesade zir mizi dare

**^^**

New member
man yeki kar ba shakhse khasi nadaram ba farhang va in chiza kar nadaram vali delam az inja pore man az kochik tarin chiz shoroo konam adami ke inghad migid khodemun inja ro besazim aya nezame amuzeshimun doroste ??bebin cheghad badbakhtin darim az nezame amuzeshiye 15 sal pishe faranse taghlid mikonim va uno ehya mikonim hamin hazfe pish va kelas 6 ha in male faranse bode hala in haghe ma javonas asab va ravanemuno vase konkor midim in ensafe javonamun in hame vase konkor afsorde beshan ya ghablan ke khod khoshi mikardan ma az ina harf mizanim man yeki havai unvaram mikham nafas bekesham dor az jamei ke faghat shoare va in hame fesade zir mizi dare
آیا تا حالا یه اعتراض منسجم داشتیم؟همه خودشون رو از بقیه جدا میدونن و منتظر بقیه ان

shahram25

New member
واقعا براي بعضي ها متاسفم كه در كوته فكري دستي بالا دارند و سطحي نگري دارند

sara77

New member
خدایی دارین خودتونو گول میزنین اگه کوته فکری اینه که بیام به اون بالایی ها که حقمونو میخورن ساکت باشمو الکی بگم اره ماا باید اینجا را بسازیم و این حرفاس من به این کوته فکری افتخار میکنممم والا من نمیدونم دلیل دیگه واسه کوته فکری چیه

بالا