اين متن توهين به كسي نيست

sara77

New member
اعتراض ؟؟؟؟//به کی اصن مگه کسی به حرف منوتوگوش میده اگه داده بود اوضاع ما جووووونا این نبود اخه من موندم کشورای پیشرفته همه ی جوووناشون امیدشونن چقد به فکر اوضاع روحیشونن ما باهمین یه کنکور پدرمونو درمیارن هزارتا بیماریه روحی فکری میگیریم اول جونی

sara77

New member
من واقعا از نظر اینکه بگم کشورمو دوس دارم و از اینکه بگم ایروونیم افتخارمیکنم ولی از این همه ..........خسته شدم اگه ماکشور مسلمانیم اگه ادعای دین خدارو دارن چرا اینکارارو میکننننن من ازین چیزا خستممممممممممممم

**^^**

New member
من واقعا از نظر اینکه بگم کشورمو دوس دارم و از اینکه بگم ایروونیم افتخارمیکنم ولی از این همه ..........خسته شدم اگه ماکشور مسلمانیم اگه ادعای دین خدارو دارن چرا اینکارارو میکننننن من ازین چیزا خستممممممممممممم
عزیزم من حرفاتون رو قبول دارم اما میگم مشکل از مردممون نیست مشکل از جاهای دیگه اس

sara77

New member
دقیقا منم دارم میگم ما مردم بدبخت چه گناهی کردیم این همه درس میخونیم واسه پرورش علمو دانش کی بهمون توجه میکنه والا بخداکشورای دیگه این همه امکانات میدن دست دانشجو ما با این نداری جوونامون خودبخود اختراع میکنن از ایناس که حرصم میاد واسه همین دارم ازاینجا زده میشم

بالا