حسان
Well-known member
به نظرم خدا همه نعمت هاشو بهش داده بود....
هم خوش تیپو خوشگل بود... هم تحصیل کرده ...هم خانواده ی خوب... هم وضع مالی خوب...
اما هیچ وقت قدر زندگیشو نمیدونست...فکر میکرد همه دختر ها عاشق هستن...
خوش گذرونی های الکی.... لذت های انی و گاهی بی توجهی به حقوق دیگران...
تا این که در یک تصادف... همه چی از دست رفت...
الان نصف بدنش لمس شده...دیگه نمیتونه تحصیل کنه... و ثروتش هم کمکی بهش نکرد چون حتی الان نون ساده رو هم به سختی میخوره....
اون موقع که سالم بود فکر میکرد از همه برتره تو حرفاش و کاراش اینو حس میکردیم... نمیدونم اون موقع به این که شاید یه ساعت بعد این نعمت هارو از دست بده فکر میکرده یا فکرش این بوده که این ها دائمی هستن.....
خیلی دلم میخواد بدونم الان زندگی رو چه جور میبینه؟؟؟؟؟
من با دیدن اون به این فکر افتادم شاید این اتفاق برای همه ی ما بر اساس ثروت هایی که داریم اتفاق بیافته... چرا یادمون میره همه چی دائمی نیست؟؟؟
بچه ها درسته که ما هم جوونیم باید جوونی کنیم اما به چه قیمتی؟؟؟
هم خوش تیپو خوشگل بود... هم تحصیل کرده ...هم خانواده ی خوب... هم وضع مالی خوب...
اما هیچ وقت قدر زندگیشو نمیدونست...فکر میکرد همه دختر ها عاشق هستن...
خوش گذرونی های الکی.... لذت های انی و گاهی بی توجهی به حقوق دیگران...
تا این که در یک تصادف... همه چی از دست رفت...
الان نصف بدنش لمس شده...دیگه نمیتونه تحصیل کنه... و ثروتش هم کمکی بهش نکرد چون حتی الان نون ساده رو هم به سختی میخوره....
اون موقع که سالم بود فکر میکرد از همه برتره تو حرفاش و کاراش اینو حس میکردیم... نمیدونم اون موقع به این که شاید یه ساعت بعد این نعمت هارو از دست بده فکر میکرده یا فکرش این بوده که این ها دائمی هستن.....
خیلی دلم میخواد بدونم الان زندگی رو چه جور میبینه؟؟؟؟؟
من با دیدن اون به این فکر افتادم شاید این اتفاق برای همه ی ما بر اساس ثروت هایی که داریم اتفاق بیافته... چرا یادمون میره همه چی دائمی نیست؟؟؟
بچه ها درسته که ما هم جوونیم باید جوونی کنیم اما به چه قیمتی؟؟؟
آخرین ویرایش: