zy zy
New member
:33::33::33:
احتمال خیلی زیاد ساری بزنم البته هنوز تصمیم نگرفتم شاید هم اول تهران بزنم بعد ساری
ساری هم سم شناسیش قویه اگه سارویم باشی اونجا راحت تره ، من نزدیک ترین شهر بهم همین تهرانه ساری رو هم دوس داشتم کارشناسیم اونجابودم
:33::33::33:
احتمال خیلی زیاد ساری بزنم البته هنوز تصمیم نگرفتم شاید هم اول تهران بزنم بعد ساری
به سلام بر ستاره سهیل ، کجا بودی شما چیکار کردی ؟ ممنونم:rose:
انشالا که پیش نمیاد و شما هم سال دیگه جزو برترین ها میشی ، موفق باشیمن که شرکت نکردم آخه سربازیم دی ماه تموم میشه نامردا ازم تعهد گرفته بودن تا خدمت تموم نشه نمیتونم ادامه بدم منم بیخیال شدم، گفتم سال دیگه با خیال راحت میخونم اگه باز مشکلی پیش نیاد
منم رتبم 31 شد ولی خیلی ناراحتم چون دوست داشتم دانشگاه تهران قبول شم.حالا نمیدونم چیکار کنم اگه بدونم تهران سال دیگه هم میگیره انتخاب شهر نمی کنم.:sadsmiley:
ممنون به خاطر راهنمایی که کردی:rose: ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم که بعدا پشیمون نشم:13:
انشالا که پیش نمیاد و شما هم سال دیگه جزو برترین ها میشی ، موفق باشی
سلام بچه ها اگه کسی رتبش به تهران بخوره ولی به خاطر سختی های خوابگاه شهر خودشو بزنه اشتباه کرده؟
سلام بچه ها اگه کسی رتبش به تهران بخوره ولی به خاطر سختی های خوابگاه شهر خودشو بزنه اشتباه کرده؟
اگه به خانواده ت وابسته ای و تاحالا ازشون دور نشدی کار درستیهسلام بچه ها اگه کسی رتبش به تهران بخوره ولی به خاطر سختی های خوابگاه شهر خودشو بزنه اشتباه کرده؟
فدات عزیز راستی باید بهم مشاوره بدی هااااااااااااااااااااااااااا:smiliess (14)::dadad4:
توکل به خدا انشالا که روزانه بگیره، ولی شیراز و اصفهانم زیاد دور نیستن واسه شما،من قبل اینکه رتبه ها اعلام بشه حتی به مشهدم فکر کردم که 24 ساعت راهه واسه من ولی خداروشکر به اونجا نرسیدم دیگه ولی اگه مجبور میشدم میرفتم چون واقعا تحمل یکسال درس خوندن دیگه رو نداشتمزی زی جونم ممنونم از وقتی که برام گذاشتی و بهم اطلاع دادی:riz304: خودمم خیلی دلم میخواد بخصوص که با شما دوست گلم همکلاسی میسم ولی احتمالا مجبورم کرمان که اصلا علاقه ای ندارم انتخاب کنم که اونم میگن امسال فقط بین املل میگیری برام دعا کن روزانه هم بگیره
لبخند جان اینجور که من از دوستام ومشاورم شنیدم شما واسه علوم دارویی تهران شانس قبولی داری پس امیدت بخدا باشه حتما قبول میشی