اواتار های نوروزی

ZOT

New member
آره بچه بودیم عیدا خیلی کیف میداد! همه دور هم جمع میشدیم ! کلی کیف میکردیم ! سریال های عید رو میدیدیم ! تازه سریالها خیلی بهتر بود ! الان الکی شدن ! چقدر ذوق میکردم که عید میشد و چقدر برام طولانی بود ! اما الان دیگه دور هم جمع نمیشیم ! قبلا چون عموهام یه شهر دیگن همشون میومدن اینجا ! ولی الان هرکسی یه کاری داره! بچه هاشونم که بزرگ شدن و . . . حیف ! کاش اون موقع ها بود دلم تنگ شده !

t.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: medical

am-ml

New member
من از وقتی مثلا بزرگ شدم ،نسبت به عید یه حال متفاوت دارم ،یه جور دلشوره ،انگار اول سال هر طوری باشی تا آخر همونی ،خدا رو شکر هر سالم از پارسال راضی ترم ولی خیلی زود میگذره انگار همین دیروز عید نود و یک بود.
من عیدا برام یه جور تجدید قواست :thanks::thanks::thanks:
البته این سه سالی که سرکارم همیشه از 1 تا 5 عید کشیکم ولی کلا برام یه شروع تازه اس ،سعی میکنم فکر کنم ،روز اول عید روز شروع دنیاست.همه چیزم رو از اول برنامه ریزی میکنم.
پ.ن: ایده تغییر آواتارا منو یاد خونه تکونی دم عید انداخت...
مرسی باسیل جان

آخرین ویرایش:

DNA

New member
خوب توي بچگي ذوق و شوق همه چيز خيلي زياده نه فقط عيد
بچه ها غمي ندارند

شاید واسه این بود که تو بچگی منتظر دو روز تعطیلی بودیم که مدرسه نریم

عید هم واسه ما بهشت بود .فکر کن 13 روز بدون دلهره درس خیلیی بود

واسه من که این طور بود

اما ای روزا ...............

bacillus.bs

New member
من از وقتی مثلا بزرگ شدم ،نسبت به عید یه حال متفاوت دارم ،یه جور دلشوره ،انگار اول سال هر طوری باشی تا آخر همونی ،خدا رو شکر هر سالم از پارسال راضی ترم ولی خیلی زود میگذره انگار همین دیروز عید نود و یک بود.
من عیدا برام یه جور تجدید قواست :
البته این سه سالی که سرکارم همیشه از 1 تا 5 عید کشیکم ولی کلا برام یه شروع تازه اس ،سعی میکنم فکر کنم ،روز اول عید روز شروع دنیاست.همه چیزم رو از اول برنامه ریزی میکنم.
پ.ن: ایده تغییر آواتارا منو یاد خونه تکونی دم عید انداخت...
مرسی باسیل جان

ممنون كه اين كارو كردي
خيلي خوشحال شدم بالاخره يكي اواتارش تغيير كرد:4d564ad6:
بقيه كه گوش نكردند:dadad4:
مرسيييييييييييييييي:rose:

بالا