عالی شده عزیزم.
:applause::applause: اون گلای هویج که من هنوز تو کف یادگیری اش هستم.:sad:
حسان جان میشه با عکس بهم یاد بدی.
لیلایی رز بزرگ ها طبق فیلم اموزشی درست کردم... البته چند نکته ظریف داره:
1- هویج باید خوب آب پز بشه که تردو شکنندگیش از بین بره
2- حلقه ها باید خیلی نازک باشن... من با پوست کن لایه نازک جدا کردم..
گل های رز گوچیک هم با پوست کن یه لایه نازک از کنار هویج میبری بعد شبیه گلشون میکنی...
چند نکته مهم در سالاد:
گوجه هایی برای سالاد خوبن که 1- رنگشون قرمز جون دار باشه.. از این گوجه بیرنگ وروها خوب نیست
2- شکمش پر باشهو.. اون کوجه هایی که وسطشون خالیه یا آب کوجه داره برا سالاد خوب نیست....
یه مدل گل رز هم میشه با پوست گوجه درست کرد که برای این مورد گوجه نباید زیاد سفت یا زیادی نرم باشه .. رنگشم باید قرمزه قرمز باشه.. بعد پوست کوجه رو مثل سیب درختی میگیریم.. بعد از پشت شروع به پیچیدن میکنیم.. بعد که بر گردونیم مثل گل رز واقعی میشه
فعلا همینآ رو یادم اومد بگم.. برا عکس هم چشم خانمی.. در اولین فرصت میذارم