انواع تزئین سالاد

am-ml

New member
vhtytjejq9jscbssh2.jpg
 

حسان

Well-known member


لطفا هر کی درست کردن گل با هویج و خیار رو بلده آموزش بده ...

لیلا جان من فیلم اموزشی رو هم برا گل هویج دیدم.. اما گلای تو این مدل یه جور دیگه درست میشن...
اول هویج رو برای سالاد اب پز میکنیم تا نرم بشه... بعد با پوست کن لایه های نازک از هویج جدا میکنیم... بهد دو تا از این لایه هارو برمیداریم.. مثل اون گلا که با ربان درست میکنیم درست میکنیم... به همین اسونی
 

t.gh

New member
چیزی که در این تزئین باید توجه بشه اینه که مواد سبزیجات سالاد ریز خورد بشه که خوب بشه بهش شکل داد ،قبل از شروع تزئین مواد زیر اون رو با کمی سس مخلوط می کنیم.
دونه های هندونه رو از زیتون سیاه استفاده کردیم ... بقیه اش هم که واضحه.(ولی بازم اگه جایش رو متوجه نشدین بفرمایین)

نوش جان.





خیلی خیلی خوشمزه است حتما درستش میکنم
 

حسان

Well-known member
عالی شده عزیزم.
:applause::applause: اون گلای هویج که من هنوز تو کف یادگیری اش هستم.:sad:

حسان جان میشه با عکس بهم یاد بدی.

لیلایی رز بزرگ ها طبق فیلم اموزشی درست کردم... البته چند نکته ظریف داره:
1- هویج باید خوب آب پز بشه که تردو شکنندگیش از بین بره
2- حلقه ها باید خیلی نازک باشن... من با پوست کن لایه نازک جدا کردم..

گل های رز گوچیک هم با پوست کن یه لایه نازک از کنار هویج میبری بعد شبیه گلشون میکنی...

چند نکته مهم در سالاد:
گوجه هایی برای سالاد خوبن که 1- رنگشون قرمز جون دار باشه.. از این گوجه بیرنگ وروها خوب نیست
2- شکمش پر باشهو.. اون کوجه هایی که وسطشون خالیه یا آب کوجه داره برا سالاد خوب نیست....


یه مدل گل رز هم میشه با پوست گوجه درست کرد که برای این مورد گوجه نباید زیاد سفت یا زیادی نرم باشه .. رنگشم باید قرمزه قرمز باشه.. بعد پوست کوجه رو مثل سیب درختی میگیریم.. بعد از پشت شروع به پیچیدن میکنیم.. بعد که بر گردونیم مثل گل رز واقعی میشه

فعلا همینآ رو یادم اومد بگم.. برا عکس هم چشم خانمی.. در اولین فرصت میذارم
 
بالا