*انجمن از پشت عینک طنز*

maxin

Well-known member
تا حالا به آواتار Maxin دقت کردین؟؟؟؟؟
ی پسر بچه ی شیطون که بزور خودشو داره کنترل میکنه و قیافه ی مظلوم بخودش گرفته که عکس بگیره!(چسبیده به دیوار)
شخصیت مکسینم بنظرم همینه!خدا رحم کرده اینجا مجازیه وگرنه انجمنو پایین میاورد با شیطنتاش.....
البته الانم خیلی آروم نیستا!و به وضوح عدسی عینکش رو همه دوستان ی دورکی زده به غیر مووووووووووو(مو در برفتوم)هووووووررررررررررااااااااا
رفع اسپم:اتل متل توتوله!!!!!!!!!!:shocked:

آخرین ویرایش:

firoozeh

New member
و آن هنگام که مکسین خشمگین میشود:p7977cujr38iyymsu8:.....کوهها و ابرها به غرش در می آیند وآسمانها صدا می دهند:smiliess (15): و فیروزه به آرامی پرچمی سفید نشانه ی صلح را تکان می دهد:dadad4:..........

مکسینی ناراحن نشیا میدونم جنبت انقذه بالاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس!:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

maxin

Well-known member
"چَلام چَلام عَجیجم هـَپـلبـُلـت مـُمالـَک, مَخشاتو خولدی؟ بلو لالا جَب بِخیل"; چیست؟.
.
.
.
.
.
.
سانیه ,داره به هانی میگه:"سلام سلام عزیزم تولدت مبارک.مخشاتو خوندی؟ برو بخواب شب بخیر" |:

ZOT

New member
تا حالا به آواتار Maxin دقت کردین؟؟؟؟؟
ی پسر بچه ی شیطون که بزور خودشو داره کنترل میکنه و قیافه ی مظلوم بخودش گرفته که عکس بگیره!(چسبیده به دیوار)
شخصیت مکسینم بنظرم همینه!خدا رحم کرده اینجا مجازیه وگرنه انجمنو پایین میاورد با شیطنتاش.....
البته الانم خیلی آروم نیستا!و به وضوح عدسی عینکش رو همه دوستان ی دورکی زده به غیر مووووووووووو(مو در برفتوم)هووووووررررررررررااااااااا

رفع اسپم:اتل متل توتوله!!!!!!!!!!:shocked:

وای اتفاقا من اینقد این پسر بچه ی آواتار مکسین رو دوس دارم که نگو آخه یه پسر عموی فسقلی دارم کپی این پسر آواتار مکسینه وای اینقدر هم شیطونه که نگو شیطونی هاش خیلی بامزه اس! وای نگاهشم شبیه همین بچه اس ای جان! مکسین آواتارت رو عوض نکنیا بذار همین باشه! من هی یاد این علی کوچولومون بیوفتم!
اسپمه که اسپمه جرات دارید چیزی بگید! خخخ تمام سپاهیان سیارمون پشتمن! اصن من دوست دارم اسپم بذارم! حیف صندلی ادمین نیستم وای چقد اونجا اسپم خورش ملسه! اوووه! (مخصوصا با سرخخخخ نوشتم ها که همچین این یه تیکه معلوم باشه! اووف!)

آخرین ویرایش:

شفق بانو

New member
وای اتفاقا من اینقد این پسر بچه ی آواتار مکسین رو دوس دارم که نگو آخه یه پسر عموی فسقلی دارم کپی این پسر آواتار مکسینه وای اینقدر هم شیطونه که نگو شیطونی هاش خیلی بامزه اس! وای نگاهشم شبیه همین بچه اس ای جان! مکسین آواتارت رو عوض نکنیا بذار همین باشه! من هی یاد این علی کوچولومون بیوفتم!

جدی زهرا جان؟!
عکس بچگیای داداشمه دقیقا کپی همین اقا کوچولو .
رفع اسپم ::whistle:

doniaye-shaghayeghi.gif

zErOOn3

Well-known member
اسپمه که اسپمه جرات دارید چیزی بگید! خخخ تمام سپاهیان سیارمون پشتمن! اصن من دوست دارم اسپم بذارم! حیف صندلی ادمین نیستم وای چقد اونجا اسپم خورش ملسه! اوووه! (مخصوصا با سرخخخخ نوشتم ها که همچین این یه تیکه معلوم باشه! اووف!)

جدی زهرا جان؟!
عکس بچگیای داداشمه دقیقا کپی همین اقا کوچولو .
رفع اسپم ::whistle:

doniaye-shaghayeghi.gif

سلام علیکم /...

بسی خوشحالندیم این آنتی اسپم از مو جدا وشــد و برفــــ سوراغ ــه شوما /... دی: بلی /...

آنتی اسپمم آنتی های On3ـــی /... والا /...

هر دو قشنگ بید ولی /... منمون /...

zErOOn3

Well-known member
سلام /...

اگه گفتین کدوم یکی از بروبــچ ــن ؟

باید حدس بزنینا /... تخلب ممنون /...

ناصر کوجایی دادا6 /...

firoozeh

New member
طی یک عملیات انتحاری و کاملا غافلگیر کننده ادمین روی صندلی گداخته نشست...........
طبق گزارش خبرنگار ما ادمین خان در روز ولادت خود به طور غافلگیرکننده ای روی صندلی نشست و طرفدارانش را شوکه کرد .وی هم اکنون در تاپیک صندلی داغ به سر برده باآرامش و طمانینه
سوال ها را پاسخ میدهد........
تا بحال موردی از بن شدن دیده نشده و این موضوع اندکی از استرس کاربران می کاهد!
نام و نام خانوادگی ایشان به طور کاملا سری برای زیرو وان ارسال گردیده.....از زیرووان خواشمندیم پس از عملیات رمز گشایی نتیجه را به سمع و نظر دیگر کاربران برسانند!( خودت با زبون خوش لو بده زیرو جان تا مجبور به اقدام فیزیکی نشدیم!!!!!!!!!!!!)
و در آخر از جناب ادمین برای این حضور حماسه ساز کمال تشکر را داریم ! تا اخباری دیگر به درود.....

maxin

Well-known member
ینی من حیرون این موندم که آدمین خودمون متوجه نیست کلماتی مث: ک.لاس_ جزو.ه_موسس.ه_ بل.بلی |: اینجا فیلتره و مدام داره آثاراین لغات, تو پستهای صندلی داغ می درخشع!:13:

maxin

Well-known member
جریان دفه اولی که که زیرو و زیوَر همو می بینن و یدل نه 99+1 دل....

زیرو: 我منون我 也28走的我來ur
زیور: yr自哪21+4裡,反正,什麼دادا6
زیرو: iiii是� ��來了。,你在哪裡,ا
زیور: قلمو第二個一lkم到8+來 。بارک 來 。w竭d
زیرو: ur ur 2u اونا.חקר..به به .. ویو你在哪مدی ناقلا؟منگول baشین...為您24服務باشه!24服務
زیور: 今天,我已מחקר_nOopSمو تo رو 2us دا6تیم کلک شنگول باshی.經ជាច្រើន� nOopS
زیرو: دا6تیم کلک�slm....yep 2ost وداریم!!دمت داد6 jobران وکنیم habEانگور!�ៀត決
زیور: 定,更研究افلاрагоتعкقلvgون!,我加倍می我的αποφασنوپس
زیرو: ότι最8-14好@的 خفن ...والا...hd рупр 6+8
زیور: مُ رفتیمφασί� �ει ότι最8-14好@的。
.
.
.
.
.
.
.
وای خدا خعلی هیجان انگیز بود مخصوصا وقتی زیرو بهش گفت:"ότι最8-14好@的"
دخدرا یاد بگیرن امروز کمتر دخدری پیدا میشه که اینقد
我加倍می我的αποφασ ... باشه.

:bunnyearsmiley:

آخرین ویرایش:

firoozeh

New member
حکایت همچنان باقیست...

نظر شما رابه کلیپی که هم اکنون از صندلی داغ به دست من رسید جلب می کنم.

"توصیف صحنه:باد تو میکروفون می وزه موهای خبرنگار رو هواس و داره تکون تکون میخوره ی چشمشم بسته تا خاک تو چشمش نره ی دستشم به کتشه!"

"اینجا صندلی داغه ساعت23:43میباشد ... همچنان ادامه داره طرفداران پرشور هنوز از نفس نیفتادن فقط تعدادی از دوستان بخاطر زل زدن زیاد

به مانیتور چشمهایشان را از دست داده اند و برخی از ظهر از جایشان تکان نخورده و هم اکنون ضعف کرده اند ولی اصلن نگران نباشید اینجا انجمن پزشکیه و همکاران

پزشک و پرستار به یاری این دوستان شتافتند!

ولی از ادمین عزیز خبری نیست نمیدونیم الان رو صندلی نشستن یا ننشستن یا رفتن ی دور بزنن برگردن بشینن!

لازم به توضیح است این صندلی از ظهر آغاز گردیده و همچنان بسته نشده است..... از اتاق فرمان اشاره میکنن(اتاق فرمان کجا بود حالا تو این وضعیت؟؟؟من چه میدونم اصن اخبارتو بگو تمومش کن دیگه!باشه بابا نزن توام خود درگیری داریا!!!!!!!!!): که جمعی از دوستان اعتراض کرده و برخی دیگر به خواب رفته اند.

الان با یکی از کاربران حاضر در سایت مصاحبه میکنیم:

من:سلام دوست عزیز میشه برای ما توضیح بدین چرا اینجا منتظرین؟
کاربرx:عرض سلام دارم خدمت شما و بروبچه های عینک والا ما الان ساعتهاست منتظریم ولی جوابی از جناب ادمین دریافت نکردیم آقا چرا مسئولین رسیدگی نمی کنن آقا .....

(توصیف صحنه:خبرنگار به طرف راست در حال پرتاب شدن و میکروفون به طرف چپ فیششششششششش فیششششششششش باد فیش فییییششششششششششششش طوفان)

"خب دوستان اشاره میفرمایند مصاحبه گر و باد برد و متاسفانه اخبارمون بی نتیجه موند تا اخباری دیگر بدرود...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

ستاره70

New member
جریان دفه اولی که که زیرو و زیوَر همو می بینن و یدل نه 99+1 دل....

زیرو: 我منون我 也28走的我來ur
زیور: yr自哪21+4裡,反正,什麼دادا6
زیرو: iiii是� ��來了。,你在哪裡,ا
زیور: قلمو第二個一lkم到8+來 。بارک 來 。w竭d
زیرو: ur ur 2u اونا.חקר..به به .. ویو你在哪مدی ناقلا؟منگول baشین...為您24服務باشه!24服務
زیور: 今天,我已מחקר_nOopSمو تo رو 2us دا6تیم کلک شنگول باshی.經ជាច្រើន� nOopS
زیرو: دا6تیم کلک�slm....yep 2ost وداریم!!دمت داد6 jobران وکنیم habEانگور!�ៀត決
زیور: 定,更研究افلاрагоتعкقلvgون!,我加倍می我的αποφασنوپس
زیرو: ότι最8-14好@的 خفن ...والا...hd рупр 6+8
زیور: مُ رفتیمφασί� �ει ότι最8-14好@的。
.
.
.
.
.
.
.
وای خدا خعلی هیجان انگیز بود مخصوصا وقتی زیرو بهش گفت:"ότι最8-14好@的"
دخدرا یاد بگیرن امروز کمتر دخدری پیدا میشه که اینقد
我加倍می我的αποφασ ... باشه.

:bunnyearsmiley:

ولی من اون تیکه ای که زیور گفت:定,更研究افلاрагоتعкقلvgون! اصلا خوشم نیومد!دختر باس ی کم سنگین رنگین باشه!
وای داداش زیرو از شما دیگه انتظار نداشتم که بگین:iiii是� ��來了。,你在哪裡,ا زشته به خدا!ی کم مراعات کنید خب!خانواده از اینجا رد میشه!!!!!!:25r30wi:

zErOOn3

Well-known member
سلوم /...
طی یک عملیات انتحاری و کاملا غافلگیر کننده ادمین روی صندلی گداخته نشست...........
طبق گزارش خبرنگار ما ادمین خان در روز ولادت خود به طور غافلگیرکننده ای روی صندلی نشست و طرفدارانش را شوکه کرد .وی هم اکنون در تاپیک صندلی داغ به سر برده باآرامش و طمانینه
سوال ها را پاسخ میدهد........
تا بحال موردی از بن شدن دیده نشده و این موضوع اندکی از استرس کاربران می کاهد!
نام و نام خانوادگی ایشان به طور کاملا سری برای زیرو وان ارسال گردیده.....از زیرووان خواشمندیم پس از عملیات رمز گشایی نتیجه را به سمع و نظر دیگر کاربران برسانند!( خودت با زبون خوش لو بده زیرو جان تا مجبور به اقدام فیزیکی نشدیم!!!!!!!!!!!!)
و در آخر از جناب ادمین برای این حضور حماسه ساز کمال تشکر را داریم ! تا اخباری دیگر به درود.....
می گوم تاپیک بر فنا کــ نرفته هنــــو /... زودی برووم چکــش کنوم /...

ها آدمین از خودمونن /.. نمی گوــــــــــــــــم /...

تا آجی تارا رو داریم غمی نداریم (برخورد فیزیکی : اگه مردین بیایین جلو)
ینی من حیرون این موندم که آدمین خودمون متوجه نیست کلماتی مث: ک.لاس_ جزو.ه_موسس.ه_ بل.بلی |: اینجا فیلتره و مدام داره آثاراین لغات, تو پستهای صندلی داغ می درخشع!:13:

بیخیــــــــش دادا6 /... فیلتر بی فیلتر /...

کلای /... /... /... /... /... ریضـــا /... Maxin /... دود /... بادی /... و ....

:5::5:

خودتون رمز گشایش کنین پــ /... تایپیدن از مو بیدــو /...

میگوم قلبنا کار می کردا /... با اینکه هیتلر بودی: !!!!!!!!!!!!!!!!!

zErOOn3

Well-known member
ولی من اون تیکه ای که زیور گفت:定,更研究افلاрагоتعкقلvgون! اصلا خوشم نیومد!دختر باس ی کم سنگین رنگین باشه!
وای داداش زیرو از شما دیگه انتظار نداشتم که بگین:iiii是� ��來了。,你在哪裡,ا زشته به خدا!ی کم مراعات کنید خب!خانواده از اینجا رد میشه!!!!!!:25r30wi:

سلوم /...

ما نبودوم کـــ /...

ایـــ ریضــآ رمزشــو وگمیده و با3 مو رو ایستیفاده وکرده ـــه /...

والا /...

Maxin راسشو وگو دیگه !!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ساحل

maxin

Well-known member
بازه زمانی مطالعه نوتر وهانی کلا 45 ثانیه است: مدت زمانی که طول میکشد ویندوز بالا آمده و نت وصل شود |:

آخرین ویرایش:

firoozeh

New member
آخه اینم شد صندلی داغ؟؟؟؟؟؟؟

اینطوری قبول نیس صندلی داغ باید کباب کنه ولی ادمین خان تا میشینن سریع بلند میشن میرن خنک شن!

مهسا بانو چرا رسیدگی نمی کنید؟؟ بابا بوخودا چشام چپ شد انقد به مانیتور زل زدم:1dco2x0p1lilzhfpg1t!!!!!!!!! ااااااااخووووووقبول نیس...

برادر نوتر بی زحمت بیا این دوستتم که کمربند کاراته اینا داره(واسه تولد آقا ریضا اومده بود ترسیدی شقه ش کنیا همون همون) روهم بیار تا جناب ادمین نشست رو صندلی طی ی عملیات کوماندویی:ph34r-smiley:محکم بگیریدش نذارید پاشه ...

لطفا منو بن نکنیدااااااااااا.....گوناه دارم!:tsimuzpzwoap1t9y3o7

رفع اسپم:خب زیرو جان از زیور بانو چه خبر؟؟؟؟؟؟ قرار بود برام ی سری جز..و.ه بیاره!!!:a2d3:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: 'Reza'

نوتر

New member
دوستان قبل خوندن این پست حتما حتما بدونید شوخیه
مرسی

چند تا از خز ترین سوالات صندلی داغ ادمین

1- چرا ادمین علوم پزشکی پزشک نیست؟؟
2- نظرت راجع به من چیه؟؟
3- نظرت راجع به ارتباط منو دوستم چیه؟؟
4- جای خالی رو پر کن؟ چشم چشم دو ابرو دماغو دهن ....
5- اگه دستت لای در بمونه چیکار میکنی؟
6- ادمین به نظرت من ارشد چی بخونم؟؟
7- ادمین چرا منو مدیر نمیکنی؟؟
8- ادمین خودش بم درخواست دوستی فرستاد(این خبریه سوال نیست)
9- باز هم نظرتون در مورد من چیه؟؟
10- شما پیام خصوصی منو دوستمو خوندید؟؟؟
11- ادمین موهاتو چطور کوتاه میکنید؟؟:14:
12- اجازه میدی منم اسممو ادمین بذارم؟؟
13- هم چنان نظرتون راجع من چیه؟؟
14- به مدیرا حقوق هم میدین؟؟
15- چرا خورشید میتابه؟ چرا زمین میچرخه؟

.
.
.
و سوال شماره 11 بعنوان خز ترین سوال شناخته شد

آخرین ویرایش:

marlik

New member
دوستان قبل خوندن این پست حتما حتما بدونید شوخیه
مرسی

چند تا از خز ترین سوالات صندلی داغ ادمین

1- چرا ادمین علوم پزشکی پزشک نیست؟؟
2- نظرت راجع به من چیه؟؟
3- نظرت راجع به ارتباط منو دوستم چیه؟؟
4- جای خالی رو پر کن؟ چشم چشم دو ابرو دماغو دهن ....
5- اگه دستت لای در بمونه چیکار میکنی؟
6- ادمین به نظرت من ارشد چی بخونم؟؟
7- ادمین چرا منو مدیر نمیکنی؟؟
8- ادمین خودش بم درخواست دوستی فرستاد(این خبریه سوال نیست)
9- باز هم نظرتون در مورد من چیه؟؟
10- شما پیام خصوصی منو دوستمو خوندید؟؟؟
11- ادمین موهاتو چطور کوتاه میکنید؟؟:14:
12- اجازه میدی منم اسممو ادمین بذارم؟؟
13- هم چنان نظرتون راجع من چیه؟؟
14- به مدیرا حقو هم میدین؟؟
15- چرا خورشید میتابه؟ چرا زمین میچرخه؟

.
.
.
و سوال شماره 11 بعنوان خز ترین سوال شناخته شد
از دس تو نوتر.خب صندلی داغ میذارن واسه شیطنت دیگه.اینجا هم سوال علمی باشه که جذاب نیس.گاهی بچه ها میخان بدونن ادمین چقد از پ خ میدونه!!میخان بدونن اگه ادمین میخونه سوتی ندن;-);-);-):):)

آخرین ویرایش:

21Tir

New member
از دس تو نوتر.خب صندلی داغ میذارن واسه شیطنت دیگه.اینجا هم سوال علمی باشه که جذاب نیس.گاهی بچه ها میخان بدونن ادمین چقد از پ خ میدونه!!میخان بدونن اگه ادمین میخونه سوتی ندن;-);-);-):):)
با عرض معذرت از دوستان ، بنده اولین باریه که دارم تو انجمن اسپم میذارم
44.gif

فقط خواستم بگم شماهام دقت کردین ادمین تو جواب یکی از سوالا گفت به پیغام خصوصی دسترسی نداره
و همینطور در جواب یکی از سؤالام گفت دلم میخواد اون کاربرایی که اصلا پست نمیذارن و از صندوق پیغام خصوصی پیامهای مزاحمت انگیز ارسال میکننو بن کنم...

الان ادمین به پیغام خصوصی دسترسی داره عایا یا نداره عایا؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ساحل
بالا