انتخاب کن دیدن یا شنیدن

BBT

New member
اگه محبور بشی بین حس شنوایی و بینایی یکیش رو انتخاب کنی و اون یکی رو برای همیشه از دست بدی کدوم رو انتخاب میکردی ؟؟؟
دلیل این انتخابت چیه ؟؟

taksetareh

New member
حس بینایی رو انتخاب می کردم
چون به نظرم گستره ی دید ما وسیعتره

RONATA

New member
وای بینایییییییییییییی!
حتی اگه قرار باشه دیگه جای رو نبینم ترجیح میدم دیگه نشنوم حداقل کمتر دلم بسوزه دیگه!!!:smiliess (12):

BBT

New member
البته میدونین که کسایی که مشکل شنوایی دارند مشکل حرف زدن هم دارند یعنی لال هم میشن

leylii

New member
من چشمامو دوست داشتم از دست می دادم چون درک و حسم بیشتر میشه ..بهتر صدا طرفو می شنوی .....آهنگ صدا ..حس کردن .......فرض کن کور باشی اما مجسمه یکی و مثله صورتش می سازی..........

aManofDetail

New member
من شنوایی رو میخوام!خیلی چیزارو از دست میدم ولی شنوایی فک کنم بهتر از دیدن باشه شنوایی جزئیات هست و بینایی کلیات و سطحی!:sarma:

leylii

New member
می دونی چرا وقتی می خوای بری تو رویا چشماتو می بندی؟؟؟؟؟؟وقتی می خوای گریه کنی چشماتو می بندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی می خوای کسی و ببوسی چشماتو می بندی؟؟؟؟؟؟؟؟چون قشنگترین چیزهای این دنیا قابل دیدن نیست...................
نامت رو با خط بریل می نوشتند صدا کردنت کافی نیست شکوه اسم تو رو باید لمس کرد ......................

mohana

Well-known member
اگه محبور بشی بین حس شنوایی و بینایی یکیش رو انتخاب کنی و اون یکی رو برای همیشه از دست بدی کدوم رو انتخاب میکردی ؟؟؟
دلیل این انتخابت چیه ؟؟

حتی تصورش هم برام سخته...انتخاب یکی..
خدابا شکرت.....

نوتر

New member
بینایی
بی بی تی دلیلش مسلمه. محدودیت یک آدم نابینا و روشن دل بیشتر از یک ناشنواس

nutgirl92

New member
دلیل این انتخابت چیه ؟؟

بینایی ...

چون آدم ببینه و نشنونه ... ارجحه به اینکه بشنوی و نبینی ...

آههههههههههه

حسان

Well-known member
دلیل این انتخابت چیه ؟؟

آخه این چه سوالایی که میپرسی.... کاش میدانستم؟؟؟

b.nafas

New member
بینایی ...چون برای زندگی و فهمیدن آدمها دیدنشون مهمتره اگه صداشونم نشنوی اشکال نداره ..اما خیلی سخته ..خیلی ..واقعا خدارو شکر که سالم هستیم

Mohammad gh

New member
یک تصویر گویا تر از هزار کلمه است.
دیدن و درک یک لبخند عاشقانه از صدها دوست دارم هم تاثیرگذارتره.
بینایی قطعا مهمترین حس هر انسانیه.هرچند نبودش به معنای پایان زندگی نیست چون احساس و عشق در وجود انسان والاتر از اونیه که صرفا به چشم هاش و بینایی وابسته باشه

بالا