امروز شادم ^_^

PSyChoO

New member
امروز شادم چون دیچب علوسی داشتیم دمبه خروسی داشتیم:)))))

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: diseases

ZOT

New member
امروز شادم چون مثل همیشه لبخند خدا با من همراه است! :)

PSyChoO

New member
امروز شادم چون ارائه درس درمانم خیلی عالی بود و خداروشکر تموم شد الان میتونم با خیال راحت برم سراغ پایان نامه و مقاله:rolleyessmileyanim:

TUMS

Well-known member

من این موقع شب چی واسه شادی پیدا کنم دلتون خوشه ها
برم بخوابم
شب خوش

PSyChoO

New member

من این موقع شب چی واسه شادی پیدا کنم دلتون خوشه ها
برم بخوابم
شب خوش

پنجره
آب زمین
نور هوا
خاک پتو
خواب لالا
مال من است:دی

دلخوشی ها کم نیست. چشم را گل نکنید. کفتری میخورد آب :|
نمیدونم چرا اینجوری شد . باید شعر قشنگی میشدا! :))))

hebe.nurse

New member
خب از حق نگذریم امروز بسی شاد شدم چون بالاخره سایت بن کتاب درست شد و بعد کلی انتظار تونسم بگیرم:thanks:
هیچ وقت انقد از دریافت بن کتاب لذت نبرده بودم. تو کارشناسی همش بنامو به این و اون می بخشیدم نمی فهمیدم ی روز انقد واسش حسرت میخورم که:black_eyed:

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
awww شادم چون قراره برم سر کلا.س دکتر فیلتر هاهااا
امیدوارم همونجوری باشه ک تعریفشو شنیدم
:rolleyessmileyanim:

ati1408

New member
امروز خیلی شاد شدم چون بالاخره از تصمیمی که برای آینده م گرفتم مطمئن شدم و یه دورخیز بلند برای آینده کردم.
بچه ها برام دعا کنید که بتونم :a2d3:

- - - Updated - - -

امروز خیلی شاد شدم چون بالاخره از تصمیمی که برای آینده م گرفتم مطمئن شدم و یه دورخیز بلند برای آینده کردم.
بچه ها برام دعا کنید که بتونم :a2d3:

Mohammad gh

New member
امروز شاد شدم چون یکی از دوستان رو دیدم
وضعش خیلی بهتر شده بود
ماشین نو خریده بود
مغازشو برده بود یه جای بهتر و کلی حالو روز روحی و روانیش بهتر شده بود
و به این نتیجه رسیدم که محیط تا چه اندازه میتونه در روحیه و زندگیه انسان موثر باشه
همه ی این اتفاقات برای این افتاد که از یه محیط مرده به یه محیط زنده و پویا نقل مکان کرد
خداروشکر

gisoo23

New member
امروز شاد شدم چون یکی از دوستان رو دیدم
وضعش خیلی بهتر شده بود
ماشین نو خریده بود
مغازشو برده بود یه جای بهتر و کلی حالو روز روحی و روانیش بهتر شده بود
و به این نتیجه رسیدم که محیط تا چه اندازه میتونه در روحیه و زندگیه انسان موثر باشه
همه ی این اتفاقات برای این افتاد که از یه محیط مرده به یه محیط زنده و پویا نقل مکان کرد
خداروشکر
چه خوووب.
ميشه بيشتر توضيح بديد؟
چون منم بشددددت دنبال يه ايده هستم براي فرار از روزمرگي و دلمردگي[emoji20]

eeeeeeehsan

New member
امروز شادم چون یه فسنجون درست کردم عجیب خوشمزه شده! باور کنید، به جان استارتر تاپیک قسم.
فقط نمی دونم چرا مامان و بابا و آبجیم نیم ساعت پیشتر خودشون رو با سیب زمینی سرخ کرده سیر کردن!
:smiliess (12)::33:
فکر می کنم رفتن سر قابلمه چشیدن گفتن امروز قراره گشنگی بخوریم! :smiliess (11):

hosna69

Well-known member
امروز شادم چون عیده...
کلی با خواهرزادم بازی کردم و ازش عکس گرفتم...
واسش لاک زدم...ناگفته نمونه که سرزنش شدم کلی...البته حق داشتن کی تا حالا پسرا لاک میزنن...و صد البته منم تقصیری نداشتم، بچه خوشش میومد :)))):4d564ad6:

آخرین ویرایش:

mahsast

New member
امروز شادم چون یه فسنجون درست کردم عجیب خوشمزه شده! باور کنید، به جان استارتر تاپیک قسم.
فقط نمی دونم چرا مامان و بابا و آبجیم نیم ساعت پیشتر خودشون رو با سیب زمینی سرخ کرده سیر کردن!
:smiliess (12)::33:
فکر می کنم رفتن سر قابلمه چشیدن گفتن امروز قراره گشنگی بخوریم! :smiliess (11):

اهثان!!! مگه پسر اینقد با سلیقه میشه\: والا من بلد نیستم فسنجون!!! درس کنم به حق چیزای ندیده و نشنیده:whistle:

sholeh.

New member
خداروشکر منم امروز شادم ( غم انغيز نيستم فقط) ولى نميدونم چرا, گه کسى ميدونه بهم بگه :shocked:

hebe.nurse

New member
سرشبی رفتم لباسامو از رو بند خوابگا بردارم چون بالا پشت بومه خیلی آسمونش وسیعه و امروز خیلی زیبا شده بود. هیچی دیگه همونجا نشستم و با خودم خلوت گرفتم. بعد یکمم رعدوبرق داشت آسمون بیشتر چسبید....... واقعا هیچی قد آسمون خدا نمی تونه حالمو عوض کنه. عاشقشمممممم :thanks:

ati1408

New member
من امروز شادم چون به یه بچه دوم دبستانی یه سری کلمه یاد دادم بنویسه . حس معلم بودن بهم دست داد بعد فهمیدم معلمامون چه کیفی می کردن وقتی ما یه چیزی رو یاد می گرفتیم :)

hebe.nurse

New member
وای خداااااااا چقد خوشحالم
بالاخره پرونده تکالیف این ترم هم در این ساعت بسته شد :4d564ad6: آخ چه حس خوبی داره . چقد سبکم حالا. خدایا شکرررررت :thanks:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ROJO
بالا