الویت های زندگیت چیه؟؟

حسان

Well-known member
خوووووووو
حالا نتیجه نهایی تاپیک:

نتیجه نهایی اینه که باید برای زندگیمون برنامه و الویت داشته باشیم اما این رو هم مد نظر قرار دهیم که همیشه اتفاقاتی ممکنه که الویت هامونو تغییر بده باید خودمونو برای این موارد هم اماده کنیم و یه زندگی منعطف داشته باشیم.و اگه به هر دلیل نشد به هدفامون برسیم فکر نکنیم همه چی تموم شده ....

زندگی ادامه داره...

bakhshi

New member
خوووووووو
حالا نتیجه نهایی تاپیک:
نتیجه نهایی اینه که باید برای زندگیمون برنامه و الویت داشته باشیم اما این رو هم مد نظر قرار دهیم که همیشه اتفاقاتی ممکنه که الویت هامونو تغییر بده باید خودمونو برای این موارد هم اماده کنیم و یه زندگی منعطف داشته باشیم.و اگه به هر دلیل نشد به هدفامون برسیم فکر نکنیم همه چی تموم شده ....

زندگی ادامه داره...

baraye man pish umadeh in mozu

vali kheyli sakhtar az oin chiziye ke harfesho mizani

bluerosy

New member
من اومدم.
خوب گوش کنید چون من دیگه کاربر عادی نیستم!:thumbsupsmileyanim::a2d3:
به نظرم شیطونک راست می گه و من فکر می کنم از اول هم منظورش از راه انداختن این تاپیک توجه دادن به این مسئله بوده. خیلی خوشم اومد. بار الله شیطونک. تذکر خوبی بود. ولی فکر کنم شاید به بحث بیشتری نیاز داشت تا همه به این نتیجه برسن. اینطوری سریع جمع شد و شاید برای عده ای بدون نتیجه بود. البته این تذکر شیطونک عمق داره و شاید هرکس باتوجه به شرایط و اون چیزی که از رابطه با خدا داره به اعماق مختلفش دست پیدا کنه.
به هر حال ممنون. خیلی ازت یاد گرفتم دوست خوبم.:riz304::applause:

Robinhoood

New member
که چرا 1- اکثرا الویت ها رو تو چند موضوع خلاصه کردین؟؟
2-مدت زمان 5 ساله رو در نظر گرفتید و نظراتتنو گفتین؟؟

سلام گرامی
1-چند موضوع!!!
2-تقریبا حالت خوش بینانه البته دکترا رو نه چون به تایم بیشتری نیاز داره.

حسان

Well-known member
na
sheytunak

age aramesh nabashe be nazaram adam be hadafesh nemirese

dar rabete ba man k intoriye

احسنت بر شما این هم مخالف حرف من نیست... رسیدن به ارامش هدف غایی همه ی اهدافه... و ارامش قبل از برنامه ریزی برای کار بعدی خودش نتیجه کارای قبلی بوده که کردی...

آخرین ویرایش:

Nike313

New member
ممنون خانوم شيطونک:rose:
با اينكه چشمم درد گرفت ولی ارزششو داشت واسه من كه مفيد بود
ببخشيد ك جوابتونو اينجا دادم:riz513:
نميدونم چرا نميشد واستون پيغام گذاشت:smiliess (12):

economic

New member
نمیدونم چرا من همیشه اخرای بحت میرسم
شیطونکی تو ک همه جا هستی عزیزم ب منم ی خبری بده اخههههههههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!
:65d6a5d6s:
:sdasdasd:

zErOOn3

Well-known member
سلام ...

zErOOn3 ...

LaST NaMSH ...

اون یکــی رو هنــــوژ تصمیم نگرپتیـــوم دی:

:black_eyed:

rahil

New member
عهههههههههههه !!
بلو میخواستم اول 2000 تیکه بخرم !
500 کم نیست ؟!
به نظرت 1000 بگیرم ؟!

عسیسم اگه بار اولته از هزار تیکه شروع کن
روش درستشم اگه مشکل داشتی توی درست کردنش بیا من کمکت میکنم:bunnyearsmiley:
من این 5000 هزار تیکه رو که درست کردم قابش کردم آویزون کردم توی سالن
مامانم انقد باهاش پزمو میده جلو خواستگارا:25r30wi:توجه همه رو به خودش جلب میکنه

rahil

New member
نه... نکن این کارو با خودت!:wacsmiley: کلا هیپوکامپت از کار میوفته!:25r30wi:
از 500 شروع کن. اگر سخت باشه ممکنه دو هفته طول بکشه 500 تیکه. پازل ارزون پیدا کن که دلت نسوزه. من 4000 تومنی خریدم!! جنسش بد بود ولی تو عمل فرق نداره. بهتراش 35 تومنه.

بابا این همه وقت میزاره درستش میکنه باید با کیفیت بخره که ارزش قاب کردن رو داشته یاشه

rahil

New member
ممنون از سئال خیلی خوبت...
اینجاییم تا ببینیم چه چیزایی الویت های زندگیمونو تعیین میکنه... آیا الویت هاییکه در نظر گرفتیم درس هستن؟؟؟... وکلی موارد دیگه.... میخوایم از تجربیات و نظرات هم استفاده کنیم...
امیدوارم جواب سوالتونو داده باشم...و تا اخر بحث به نتیجه ای که میخوایم برسیم...

آقا من دیشب خوابم برد:13:

TUMS

Well-known member
من فعلآ اولویت هام اینان
دکترا:rose:
ازدواج :thanks:
زندگی بدون تنش و حاشیه. . .. .:28:

arshad246

New member
سلام
اینجا تاپیک شیطونک خانومه نمیشه نضر نداد!
عاقا عارزم خدمت مهضر مبارکتون که:بنده
1کار میخام
1زن میخام
1تحصیلات عالیه
وبعد 5سال شیطونک خانم که عرز کردن ،برنامه هایی براای اشتغال زایی دارم که ایشالا پی گیرشان میشوم!
عایا میدانید در دنیا شغلی برای انسان های ایده پرداز میباشد؟بهترین امکانات فقد برای عیده پردازی!
بنده اعتراز دارم!
با توجه به موار فوغ این جانب اول شصخی هستم که در مورد اشتغال زایی تکلم نموده ام!اما شیطونک خانم صاحاب تاپیک این مورد را ایگنور کرده اند!
عایا اعتراض وارد است؟وارد نیست؟پ خارج رفته!!!!!

حسان

Well-known member
سلام
اینجا تاپیک شیطونک خانومه نمیشه نضر نداد!
عاقا عارزم خدمت مهضر مبارکتون که:بنده
1کار میخام
1زن میخام
1تحصیلات عالیه
وبعد 5سال شیطونک خانم که عرز کردن ،برنامه هایی براای اشتغال زایی دارم که ایشالا پی گیرشان میشوم!
عایا میدانید در دنیا شغلی برای انسان های ایده پرداز میباشد؟بهترین امکانات فقد برای عیده پردازی!
بنده اعتراز دارم!
با توجه به موار فوغ این جانب اول شصخی هستم که در مورد اشتغال زایی تکلم نموده ام!اما شیطونک خانم صاحاب تاپیک این مورد را ایگنور کرده اند!
عایا اعتراض وارد است؟وارد نیست؟پ خارج رفته!!!!!

سلام اقا محمد گرامی... ممنون از حضور شما در موضوع:riz304:
اعتراض شما وارد است...
سلام

بله این موضوع اشتغال زایی که گفتی یه سیگنال داره و اونم وجود یه ذهن خلاقانه است...قطعا شما بیکار نمیمونید...
الویت های شما نکته ی خاصش اینه که تحصیلات رو لازمه و ضرورت یه زندگی ندونستین و در الویت سوم گذاشتین...
ایشالا یه زندگی خوب داشته باشید..

بالا