الویت های زندگیت چیه؟؟

nutgirl92

New member
اصلا چرا گلهای قالی رو نمیشمری پازل دیگه میخوای چیکار؟! یا یه پتو چهل تکه بگیر هرشب اینور اونورش کن.خودش یه عالمه پازل هست!!

آخه قالی هامون فقط به تیکه وسطش گل داره و حاشیه هاش ... بقیه جاهاش خالیه :sad:

bluerosy

New member
عهههههههههههه !!
بلو میخواستم اول 2000 تیکه بخرم !
500 کم نیست ؟!
به نظرت 1000 بگیرم ؟!

نه... نکن این کارو با خودت!:wacsmiley: کلا هیپوکامپت از کار میوفته!:25r30wi:
از 500 شروع کن. اگر سخت باشه ممکنه دو هفته طول بکشه 500 تیکه. پازل ارزون پیدا کن که دلت نسوزه. من 4000 تومنی خریدم!! جنسش بد بود ولی تو عمل فرق نداره. بهتراش 35 تومنه.

آخرین ویرایش:

nutgirl92

New member
نه... نکن این کارو با خودت!:wacsmiley: کلا هیپوکامپت از کار میوفته!:25r30wi:
از 500 شروع کن. اگر سخت باشه ممکنه دو هفته طول بکشه 500 تیکه. پازل ارزون پیدا کن که دلت نسوزه. من 4000 تومنی خریدم!! جنسش بد بود ولی تو عمل فرق نداره. بهتراش 35 تومنه.

یه چیز خنده دار بگم ...
اصلا نمیدونم از کجا باید بخرم .... !!!!

از کجا میخری تو ؟!

bluerosy

New member
:25r30wi: فردا یه سر میرم انقلاب سودوکو بخرم ... میگردم پیدا میکنم ...

سودوکو برای مبایل هم زیاد هست. مخصوصا اگر اندروید هستی.
فکر کنم شیطونک بیاد دممونو بگیره بندازه بیرون با این همه اسپم.:smilies-azardl (12)

nutgirl92

New member
سودوکو برای مبایل هم زیاد هست. مخصوصا اگر اندروید هستی.
فکر کنم شیطونک بیاد دممونو بگیره بندازه بیرون با این همه اسپم.:smilies-azardl (12)

android نیستم ...
ios ام ... ولی میدونی بلو ... باید روی کاغذ حل کنم ...این چیزا الکترونیک بهم مزه نمیده اصلا !!!
اوففففففففففف راست میگی ...اصلا حواسم نبود ...

با عرض پوزش از شیطونککککککککککککککککک
اما شیطونک ... خداییییییییییییششششششششش تاپیکت داره به یه بنده ی خدا این وسط کمک میکنه ...
چی ازین قشنگ تر ؟! :riz513:

a_67

New member
آفرين خوبه.ميخواستم لايك كنم اما نميتونم آخه انقد ازين حرفاي شعاري و آرمانگرايانه شنيدم ديگه داره حالم بهم ميخوره.:13::riz513:
خیلی ممنون از حسن نظرتون...
ولی یه کم بشینیم فکر کنیم.....اگر آدم منصفی باشیم میبینیم که واقعاً هم همینطوریه باید آرمانگرا بود.....اگر حرفم غیر منطقی هست بگید تا منم متوجه بشم
اگه قراره الگوهامون پیامبر و امامان و... باشه....امام اول گفته بهای وجود شما خیلی بالاست جز به بهشت نفروشید...
تا حالا شده کسی در اوج دارایی و موفقیت تو دنیا... احساس بدبختی بکنه؟ آره خیلی شده و اونم علتش اینه که معنویات تو زندگیش نبوده
منم اگر فکر میکنید خیلی ایده آلانه با قضیه برخورد میکنم....واقعاً دارم نظر شخصی ام رو میگم....نظرم همینه و همین کار رو خواهم کرد.....بالاخره هر کسی تو زندگی خودش تجربیاتی داره...نمیدونم بعضی موارد رو بایستی خود آدم تجربه کنه تا بهش برسه و راحت تر درک کنه...
توی چت باکس به شیطونک گفتم کامنت نمیذارم...گفت چرا...گفتم چون حرفام تکراری هست و ...گفت نظر خودت رو بگو
و خب منم نظر خودم رو گفتم....و واقعاً بهش معتقد هم هستم...البته معنی این حرفم هم این نیست که گوشه گزینی و عزلت و ... مدنظرم هست...خیر بلکه هر چیزی باید در حد تعادل خودش باشه....اسلام دین تعادل هست نه افراط نه تفریط.
سوال تاپیک در مورد اولویت بود که منم صادقانه بهش جواب دادم حالا هر کسی میتونه حالش ازش بهم بخوره یا نه.....اینا دیگه با من و نظرم مرتبط نیست.....هر کسی مختار هست هر طوری میخواد فکر کنه.

Nr1

Well-known member
1. خدا
2 و 3 و ... رو خودش هر طوری بخواد برام پیش میاره.
پ.ن: معنی این حرفم این نیست که هیچ هدف و برنامه ای برای زندگیم ندارم ولی اولویتی که خواسته شده در این سوال...جواب من همینه. دلیلش هم اینه:
هر كس كه ترا شناخت جان را چه كند فرزند و عیال و خانمان را چه كند
آنان که همه چیز دارند به جز خدا انگار چیزی ندارند و آنانکه خدا را دارند همه چیز را دارند.

بارررررررررررررررررررررریک...:applause:

dena

New member
اولین اولویتم ادام تحصیله :smilies-azardl (181
واسه به دست اوردن توانایی و امکانات لازم برای استفاده از علمم
کارهای تحقیقاتی هم حتما جزو مهمترین اولویت هامه
خیلی دوست دارم یه NGO برای کمک به بچه های مبتلا به بیماری های ژنتیکی داشته باشم البته فکر کنم این مورد بیش از 5 سال طول بکشه:riz277:
فکر کنم یه خورده بلند پروازی کردم اما به قول معروف
آرزو که بر جوانان عیب نیست
:dadad4:

Nr1

Well-known member
شیطونک کجاس من فک کردم میخواد جشنی چیزی بگیره کیک شیرینی میوه!!!!! کوشی په

bluerosy

New member
بیاین دیگه! من به زور برادرمو از پای کامپیوتر بلند کردم. باید برم شام. بعدش هم ساعت ده اوشین داره

بالا