الویت های زندگیت چیه؟؟

نوتر

New member
به به تاپیک شیطونک:4d564ad6:

1- دکترا ( اگه تو مصاحبه فقط دانشجوهای خودشونو بر ندارن که بعید میدونم به همه با یه دید نگاه کنن)

2- ازدواج ( البته اگه بدون کار بشه!!! که بعید میدونم)

3- بازم ازدوا... عه عه عه ببخشید اشتباه شد سوم کار(البته اگه جایی بدون پارتی کار بدن که بعید میدونم)

البته بین 2 و 3 شک دارمااااااااااا:(50):
شاید 3 بره جای 2 و 2 بیاد آخر.
آره اینجوری بهتره:a2d3:

آخه فک کردم دیدم ضایس برم بگن کارت چیه بگم دانشجو هستم. بابای طرف ضایعمون میکنه:sad:. آره شیطونک جان نظرم عوض شد

آخرین ویرایش:

celine

New member
شیطونک جان نمیشه اصلا گفت شاید اتفاقاتی برا آدم بیافته که کل برنا مه هات رو زیر و رو کنه خو
ولی برا من به این شکله اگه طبق خواستم باشه
1- ارشد 2- کار و ازدواج 3- دکترا

bioshimi93

New member
شیطونک یه چیزی بگم با اجازتون؟
من واقعا به آینده امیدوار نیستم .یکی از استادامون اتفاقا همین چند وقت پیش خواست که برنامه 10 سال آیندمونو بنویسیم بعدش 2 ساعت بهمون درس زندگی داد اگه خواستین منم کمی از حرفاشو که به درد ما میخوره میگم.

hadis90

New member
به نظر من اول از همه کاره...
چون چند ساله دیگه با دکترام بیاید میگن سابقه کار ..خلاصه کلی قضیه دیگه ..پ اولین اولویت کار..
در ضمن کار ایشاله ارشد ودکترا خودشون پیش میرن چون ادم وقتی سرش شلوغه انگار برنامه ریزیش خیلی بهتره تا از تمام زندگیش استفاده مفید بکنه..
بعدم اگه خدا خاستو یه بچه خوب سراغتون آمد دست رد به سینش نزنید البته به خاطر خدا...وگرنه ما همون هنوز بچه هایما..

Nr1

Well-known member
تحصیل... کارآفرینی(اگه شد)...کتاب مینویسم... نقاشی و موسیقی رو به صورت حرفه ای ادامه میدم...زبانمو زیادی قوی میکنم...ورزش مورد علاقمو کماکان ادامه میدم تا اون بالا بالاها... اما ازدواج نمیکنم

rahil

New member
اولویت اول من ازدواج که تا اون موقع همزمان به ادامه تحصیل هم میپردازم ولی ازدواج واسم مهمتر از ادامه تحصیله
اولویت دوم پول یه پول گنده که با کار و ایده های دیگه ایی که تو ذهنم هست بهش میرسم ایشالا
اولویت سوم هم یه مسافرت فوق العاده بعدش م خدا خواست پسرای خوشکلم رو به دنیا میارم
:4d564ad6::thanks::sarma:

amirreza

New member
من هر چی برنامه میریزم بهم میخوره :1dco2x0p1lilzhfpg1t

دیگه میخام بگم خدا شما بیا جای ما زندگی کن :bunnyearsmiley:................چرا هر کاری میکنم نمیشه نمیدونم:smiliess (12):

amirreza

New member
عاشق کار کردن هستم ولی کدوم کااااااااااااااااااار :eek:fftopic:
ایده ای ندارم ولی ایده های بقیه رو خوب میتونم پرورش بدم...................ذهنم خلاقه ولی ...............چه وضعشه خونه نشینی .....بیکاری:tsimuzpzwoap1t9y3o7 ......پشت کنکوری
مام داریم مثلا تو بهترین سن و سال زندگی میکنیم:shocked:

hosseini

New member
من یه جشن عروسی رویایی(بچه های انجمن 26 شهریور همه دعوتیت عروسی)
قبولی در دکترای مورد علاقم
اگه خدا خواست یه نی نی کوچولو(اوخ الهی قربونش برم که از همین الان دلم براش ضعف میره)

behnaz.h

New member
1- درمان مامانم به لطف خدا یعنی مهمترین هدفم اینه
2- ارشد ژنتیک
3- ازدواج
4- کار

kasraa

New member
با عرض پوزش

دوستانی که میگین ادامه تحصیل - ازدواج و.....

بدونین تا کار نباشه همه ی اینها چیه ؟؟؟؟؟

پس کار کار کار کار ......................

BBT

New member
استقلال مالی اول میخوان دستم تو جیبغلت خودن باشه نه بابام دیگه خیلی خسته شدم از این قضیه
دوم این که ارشدم رو,به خوبی تموم کتم و کنکور دکتری خودم رو آماده کنم
سومیش شاید به خودم برسم احلاقم دینم و ...

Nr1

Well-known member
با عرض پوزش

دوستانی که میگین ادامه تحصیل - ازدواج و.....

بدونین تا کار نباشه همه ی اینها چیه ؟؟؟؟؟

پس کار کار کار کار ......................

کسری داداش الحق مخلص کلامو گفتی... درستشم همینه... گل گفتی داداشم

bahar9368

New member
اولویت اول من ازدواج که تا اون موقع همزمان به ادامه تحصیل هم میپردازم ولی ازدواج واسم مهمتر از ادامه تحصیله
اولویت دوم پول یه پول گنده که با کار و ایده های دیگه ایی که تو ذهنم هست بهش میرسم ایشالا
اولویت سوم هم یه مسافرت فوق العاده بعدش م خدا خواست پسرای خوشکلم رو به دنیا میارم
:4d564ad6::thanks::sarma:
ای ول بابا .فقط اگه میشه تعداد پسرای خوشگلتم بگو؟:33:

naseh

New member
سلام...
بچه ها تو این تاپیک 3 تا از الویت های زندگیتونو برای 5 سال آینده بگین ...
اگه رویاپردازانه بگم
اول کار
دوم ازدواج
سوم خرید یک ماشین استاندارد
ولی بنظر میرسه همه اینا برای اکثریتمون یا رویاپردازانه است,یا اینقد دیر بهشون میرسیم که دیگه هیچ لذت و هیجانی برامون نداره
درحالی که این اولویتای مطرح شده در این تایپک در خیلی از کشورها پیش پاافتاده و حل شدس

آخرین ویرایش:

bahar9368

New member
1-ارشد
2-ازدواج
3-اگه کار جور شد که کار میکنم اگه جور نشد هم فدای سرم کنکور دکترا شرکت میکنم

بالا