اعلام نتایج هفته ی آینده ( ایسنا)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بابک

New member
حتما هفته دیگه هم با وزارت علوم تداخل میکنه می افته هفته بعدش هفته بعدشم با نتایج دکترا تداخل میکنه می افته هفته بعدش ای بابا...................... 1 اینتر زدن اینقدر سخته آخه؟؟؟؟
موافقم با نظرت خدارو شکر وزارت علوم میگه 3 خرداد ، 2 خرداد اومد نتایج . الانم 20شهریور منتظریم بیاد...

farid

New member
سلام دوستان.من ئدیروز عصبانی بودم در حضور شوا خیلی بی ادبی کردم.باید مودبانه تر اعتراض میکردم.به همین خاطر از همه تون عذر خواهی میکنم از محضر ارجمندتون...
ولی خدا به تیر بلا گرفتارشون کنه...!

بابک

New member
:thanks: خوشحال باشید شااااااااادی کونید بابا ... اینقدر اعصابتونو الکی خورد نکنید :sdasdasd: میاد خلاصه اینا همش می گذره :sad: ... :28:

Samaneh1366

New member
خیلی خوبه آدم 1 روحیه مثل شما داشته باشه.......... مرسی از اینهمه انرژی +:bunnyearsmiley:

biotechnologist

New member
من که سه شنبه دیگه کلاس زبان امتحان دارم.میخوام حسابی بخونم روی بچه های دکتری رو کم کنم.:idea_majidonline:

biotechnologist

New member
هه هه،هروقت آواتارمو میبینم حس میکنم واقعا قبول شدم.:ad54ad: خیلی حال میده:riz481:

jupiter_sps

New member
هه هه،هروقت آواتارمو میبینم حس میکنم واقعا قبول شدم.:ad54ad: خیلی حال میده:riz481:

بانو بیوتکنولوژیست! شما از قانون تعویض اواتار سرپیچی کردید! حتما باهاتون برخورد قانونی میشه! منتظر عواقب کار خود باشید!:smiliess (4):

biotechnologist

New member
نه خیر.این یک اقدام تلافی جویانه است.شاید هم جایزه ابتکار عمل رو بهم دادن.امروز رفتم کلاس همه به دستم نگاه میکردن.منتظر شیرینی بودن.داستان اعلام نتیجه رو هزار بار تعریف کردم.ای کاش میگفتم همه یه جا جمع شن که اینقدر زحمت نیفتم.حالا خدا به داد هفته دیگه برسه.:ad54ad:خدایا خودت کمکم کن:rolleyessmileyanim:

بابک

New member
بچه ها اینقدر انرژی خودتونو برای این ارشد مصرف نکنید آش دهن سوزی نیست به خدا ... دکتری اینجا هم چندان نمی ارزه از بیرون خیلی قشنگه . به خدا همون ترم اوله بعدش به خودتون میگید اینم ارزش داشت این همه خودمو براش عصبی کردم ... منو هم کلاسی هام همه داریم میگیم الان ... نمیگم خبری نیست ولی اون قدر خبری نیست که الان دارین فکر می کنید ... ان شاالله تشریف میارید خودتون میبینید ... سالی که نکوست از بهارش پیداست...:riz304:

trifah

New member
بچه ها میشه بگین واسه وقت تلف کنی تا جوابا میاد چکار میکنین؟ خیلی حوصله م سررفته.اگه جوابو میدادن خوب یا بد حداقل تکلیفمون معلوم بود.:sadsmiley:

vahid91

New member
بچه ها میشه بگین واسه وقت تلف کنی تا جوابا میاد چکار میکنین؟ خیلی حوصله م سررفته.اگه جوابو میدادن خوب یا بد حداقل تکلیفمون معلوم بود.:sadsmiley:
اندکی سکوت........کمی خلوت............تماشای تجلی خودش تو خودت
میبینی؟! بهش بگو با اینکه میدونه همه چیزو....اره...بگو

biosta

Well-known member
بچه ها اینقدر انرژی خودتونو برای این ارشد مصرف نکنید آش دهن سوزی نیست به خدا ... دکتری اینجا هم چندان نمی ارزه از بیرون خیلی قشنگه . به خدا همون ترم اوله بعدش به خودتون میگید اینم ارزش داشت این همه خودمو براش عصبی کردم ... منو هم کلاسی هام همه داریم میگیم الان ... نمیگم خبری نیست ولی اون قدر خبری نیست که الان دارین فکر می کنید ... ان شاالله تشریف میارید خودتون میبینید ... سالی که نکوست از بهارش پیداست...:riz304:

اون وقت تحصیلات کنونی شما؟​

slpe

New member
هی بچه ها:
چار روز دیگه مونده
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نفری چار تا صلوات برفست
:riz304:

slpe

New member

شما خیلی آروم و رمانتیک بنظر میرسی
حسودیم شد:sadsmiley:
ایولا داری
:riz304:

trifah

New member
ممنون وحید جان آرامشت ستودنیه ولی من خیلی آروم نمیتونم باشم سردر گمم این خیلی عصبیم میکنه ترجیح میدم قبول نشم تا تو این وضعیت بهر حال ممنون.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا