متن اعتراض نهایی به همه مسولین
ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران
جناب آقای دکتر جعفریان
پذیرش دانشجوی پزشکی در بیش از 170 دانشکده پزشکی جهان از مقطع کارشناسی می باشد. در ایران پیشنهاد پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع کارشناسی به دفعات مطرح شده است و شماری از برترین دانشکده های پزشکی دنیا در میان این دانشکده ها قرار دارد.
در سال 1356، سه دوره پذیرش از مقطع کارشناسی وجود داشت اما این نوع پذیرش با انقلاب اسلامی متوقف گردید. پس از انقلاب اسلامی بار دیگر موضوع این نوع پذیرش در سال 1362 مطرح شد که مورد موافقت قرار نگرفت. سال 1386 که دوباره این بحث مطرح شد و آزمون در3 دوره آزمایشی برگزار شد ولی در این 3 دوره هیچ کارنامه و رتبه ای به این دوستان اعطا نگردید.
سپس این مسئولان برگزاری آزمون پذیرش پزشکی از مقطع کارشناسی را تا دوره ششم ادامه دادند که نه تنها بر ظرفیت پذیرفته شدگان افزوده نشد بلکه کاسته شد و همچنان این آزمون در انحصار دانشگاه علوم پزشکی تهران و با ظرفیت محدود و بدون اعلام رتبه و کارنامه تا دوره ششم برگزارشد و حتی هر سال اطلاعیه از برگزاری و عدم برگزاری سال آتی داده نمی شد و داوطلبان به احتمالی که سال بعد برگزار میشود به مطالعه کردن دروس علوم پایه ادامه می دادند.
با توجه به نتایجی که در این چند سال اخیر گرفته شده نشان می دهد انتخاب رشته در پذیر فته شدگان رشته پزشکی کمتر به صورت آگاهانه و از روی علاقه به دانش پزشکی انجام می گیرد. تمام شرکت کنندگان تأکید داشتند افرادی که از مقطع کارشناسی پذیرش شوند از بلوغ فکری بهتری درهنگام انتخاب رشته برخوردار می باشند و انتخاب رشته را به صورت آگاهانه تری انجام می دهند. از طرفی یکی از دلایلی که بر پذیرش دانشجوی پزشکی از مقطع لیسانس تأکید نمود افزایش بلوغ فکری در این گروه از افراد می باشد.
در سال1389 به دلیل ادغام دو دانشگاه ایران و تهران و در سال 1391 شاهد انفصال این دو دانشگاه بودیم منجر به این شد که دوره هفتم برگزار نشود و موجی از اعتراضات این داوطلبان به بار آید و پس از مدتی با حدود 2 ماه تاخیر در ثبت نام فراخوان پذیرش بر سایت قرار گرفت ولی همچنان پذیرش تقلیل پیدا کرد.
با توجه به اینکه در سال 1386آزمون پذیرش پزشکی از مقطع کارشناسی توسط دکتر لنکرانی وزیر محترم و دکتر لاریجانی به تصویب رسیده بود.خواهشمندیم با توجه با اینکه اعلام نتایج جز استانداردهای هر آزمونی است مخصوصا برای دوره هفتم و دوره های متمادی کارنامه و رتبه ایی صادر شود چرا که متقاضیان این آزمون به خاطر علاقه وافر به رشته پزشکی و تلاش های فراوان برای این ازمون از کنکور ارشد رشته و یا معدل الفی خود انصراف میدهند و به نظر میرسد این حق طبیعی متقاضیان آزمون است که از وضعیت فردی خود مطلع شوند و بتوانند تصمیم بهتری برای آینده خود اتخاذ کنند و این نگرانی برای داوطلبان ایجاد نشود که شاید سال بعدی وجود نداشته باشد
امیدواریم در دولت تدبیر و امید شما استاد نمونه با تدابیر خویش و اتخاذ تصمیماتی امید را به ما علاقه مندان به رشته پزشکی برگردانید. آینده ما در گرو اتخاذ تصمیمات شماست.
با تشکر اسم خودتون شرکت کننده در هفتمین دوره لیسانس به پزشکی