اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farah90

New member
باید به ملت همیشه در صحنه تبریک بگم دیگه داریم از تمام لحاظ شبیه مردم کره شمالی میشیم

dream2118

New member
بچه ها امروز که خیلی خوب بود 30 نفر روز اول که ده نفرم نشد بقیه بچه های دستیاری بودن روز دومم من که با دوستم رفته بودم چند نفرم از رشته های مختلف به صورت پراکنده اومده بودن ولی بازم همینشم خوب بود چون حداقل مجبور شده بودن دفترچه های پارسال و امسال رو باهم مقایسه کنن حداقل فهمیده بودن بچه ها معترضن یکم به فکر پیگیری افتادن .من و دوستم مجلسم رفتیم ولی هیچکس نبود مجلس صحن علنی تعطیل تا 18 و همه نماینده هام رفتن دفتر خودشون هیجکس نبود عملا

ROJO

New member
هر کی رفته خسته نباشه، دست همگیشون درد نکنه زحمت کشیدن بنظر منم تعداد خوب بوده مگه چن روز از اعلام نتایج گذشته مگه چن نفر ازین حرکت خبر داشتن، تازه مگه بچه ها چ سن و سال و تجربه ی کارای اینجوری رو داشتن، اصلا نباید با دستیاریها مقایسه کنیم

دم همشونم گرم:smiliess (4):

nafasn

New member
بچه ها دست همه تون درد نکنه.امیدوارم نتیجه بده....
نگفتم مجلس این هفته تعطیله و نماینده ها شهرای خودشونن؟ هی شما حرف خودتونو زدید

سلام من خبر ایسنا رو خوندم. ولی نفهمیدم آخرش چی شد کسی جوابگو بود توروخدا اگه کسی چیزی میدونه بگه

dream2118

New member
واقعا هرکس رفته از دوستان دستش درد نکنه امروز انعکاس اخبار خیلی بهتر بود حرفای که بچه ها به خبرنگار ایسنا گفتن و الان منتشر شده حرف دل خیلی از بچه ها بوده شنبه هفته پیش رسما اعتراضات ما رفته بود تو حاشیه به خاطر حضور بچه های دستیاری

ghazael

New member
بچه هایی که رفتن واقعا دستشون درد نکنه خسته نباشن اما آماره 25 و30 نفر واقعا افتضاح بچه های تهران کوتاهی کردن فکرکنم 67 رشته
داریم اگر از هر کدام 1 آمده بودن میشد 67 باورم نمیشه حداکثر 30 واقعا 30 تا اومدن:smiliess (15)::smiliess (7):؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

elmira1365

New member
بجه ها بیاید حالا که همه بچه های تهران و اونهایی که زحمت کشیدن و امروز رفتن برای اینکه زحمت اونها هم بی نتیجه نمونه ؛ حالا که هر نماینده توی شهر خودش هست ، یه نامه بنویسیم و بریم دفتر نماینده هر شهر

elmira1365

New member
من الان دارم ظرفیت همه رشته های پارسال و امسال رو توی یک فایل میارم و همین طور تمام خبرهایی که راجع به افزایش ظرفیت رو گفته بودن و دانشگاه هایی که اعلام شده بود در دفترچه اولیه و حالا حذف شده رو یک جا جمع آوری میکنم که فایلش رو بزارم اینجا و همه ببریم به نماینده شهرمون،فقط نامه نویسم خوب نیست ،باید یکی از دوستانی که قبلا زحمت کشیده بود یه نامه دیگه بنویسه که همه تلاش کنیم

nafasn

New member
ای بابا....
بچه ها زودتر بیان ببینیم چی شده؟؟؟؟
من ناممو به نمایندم با همون مصاحبه پور کاظمی موقع ثبت نام رو فردا میرم میدم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا