اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

abtin13

New member
Baba tedademoon kame inja khob fbiam share kardim oon pageo vali oonjam kasi nis ke akhe...

شما برو اون پیج هایی که تعداد عضوشون زیاده مسج بده به ادمین پیج تا تو پیج خودش تبلیغ کنه و موضوع رو شرح بده برای اعضای خودش.4-5 بار پیج پربازدید برو این کارو بکن.فرقی نمی کنه کدوم پیج فقط پربازدید باشه.قانعشون کنید

mahcima

New member
Man dastresi nadaram
Shoma age mitooni karaei k kardim ta hala o karaeiye k gharare bokonim o benevisin unja

- - - Updated - - -

In safe ro ham link bedin

nafasn

New member
بچه ها من حرصم دراومده دیگه
چرا همش 18 نفر اسم نوشتن برای رفتن به تهران
یعنی همه تون راضی هستین؟؟؟؟؟
پس اینقدر نگید چرا کشورمون عقب افتاده ست؟؟؟!!!!!!
بخاطر اینه که هر چی به ما تحمیل میکنن ما قبول میکنیم!!!!!!!!!!
می خواین یک سال دیگه دوباره بخونین؟ که آخرشم معلوم نیست چی سر ظرفیتای سال بعد بیاد؟؟
حداقل کسایی که الان امتحان دادن و لب مرزن یا حقشون خورده میشه شما بیاین ، خودتونو عقب نکشین!
نذارید فقط یه عده برن جلو و خوشحال باشین که خب اونا کارمونو راه انداختن!نخیر اینطوری نیست!!!

چون تعدادشون کمه!!!!!!!
همه یه یا علی بگید و بلند شین!!!!!!

abtin13

New member
بچه ها من حرصم دراومده دیگه
چرا همش 18 نفر اسم نوشتن برای رفتن به تهران
یعنی همه تون راضی هستین؟؟؟؟؟
پس اینقدر نگید چرا کشورمون عقب افتاده ست؟؟؟!!!!!!
بخاطر اینه که هر چی به ما تحمیل میکنن ما قبول میکنیم!!!!!!!!!!
می خواین یک سال دیگه دوباره بخونین؟ که آخرشم معلوم نیست چی سر ظرفیتای سال بعد بیاد؟؟
حداقل کسایی که الان امتحان دادن و لب مرزن یا حقشون خورده میشه شما بیاین ، خودتونو عقب نکشین!
نذارید فقط یه عده برن جلو و خوشحال باشین که خب اونا کارمونو راه انداختن!نخیر اینطوری نیست!!!

چون تعدادشون کمه!!!!!!!
همه یه یا علی بگید و بلند شین!!!!!!
از این جماعت آبی گرم نمیشه.شما تو فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و... اطلاع رسانی کن.همه اطلاع رسانی کنن

negin ka

New member
بچه ها یکی از بچه های یاسوجم گفته ک میاد بهراه دوستشون
مهلا جان ایمیلتونو دادم بهشون اسمشونو یادداشت کنید
بچه های تهران کجان پس؟؟؟؟؟
شهرستانیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از یاسوج دورترین؟؟؟؟؟؟؟

mahii

New member
سلامبچهها اونجا ک 18 نفر قطعین .یسریم ک قول چننفرو دادن اگه بیان ک حله حدود50 نفر میشه شایدم بیشتر.خوبه هرکی بادوستش یا خواهر برادرش بیادومنم اگه میومدم حتما با داداشم میومدم.راستی با اون ینفری ک میاد از رشته ما بجز این اقای جهرمی میشین 19 نفر.ایشالله تا شنبه حتما نفرات بیشتر میشن.

soheil...

New member
سلام.
دوستای عزیز، من از ظهر تا حالا بیشتر از 20 بار با آقای زاکانی تماس گرفتم، با دو شماره ای که داشت. جواب نمیده. حداقل 5 بار با آقای مطهری تماس گرفته ام، در دسترس نیست و 5 یا 6 بار به پسر آقای ابوترابی(نایب رئیس مجلس) زنگ زده ام، زنگ خورده ولی جواب نداده. خانوم مهلا هم در جریان هستند و خود ایشون هم چند بار با زاکانی تماس گرفته اند ولی...
من بازهم تلاش خودمو می کنم...
سپاس که تحمل می کنید...

abtin13

New member
سلام.
دوستای عزیز، من از ظهر تا حالا بیشتر از 20 بار با آقای زاکانی تماس گرفتم، با دو شماره ای که داشت. جواب نمیده. حداقل 5 بار با آقای مطهری تماس گرفته ام، در دسترس نیست و 5 یا 6 بار به پسر آقای ابوترابی(نایب رئیس مجلس) زنگ زده ام، زنگ خورده ولی جواب نداده. خانوم مهلا هم در جریان هستند و خود ایشون هم چند بار با زاکانی تماس گرفته اند ولی...
سپاس که تحمل می کنید...

نماینده ها رو بیخیال شین فعلا.اونا الان تو تعطیلاتن دارن عشق و حالشون رو می کنن.شما تمرکز کن روی جمع کردن بچه ها جلوی وزارتخونه.اگه از اونجا نتیجه ای نگرفتیم میریم سراغ نماینده ها.

golabatun

New member
بچه ها من 1000 کیلومتر با تهران فاصله دارم اما تمام سعیمو میکنم که بیام
اینجا تهرانیا خیلی کم لطفی میکنن اصن انگار همه فراموش کردن چه ظلمی شده بهمون
من 2شنبه هم با نماینده استانمون صحبت میکنم شمام اینکارو کنین شهرستانیا

xavad

New member
سلام.
سپاس که تحمل می کنید...
ایول داری دمت گرم خبری شد حتما مارو هم در جریان بذار

negin ka

New member
بچه ها من 1000 کیلومتر با تهران فاصله دارم اما تمام سعیمو میکنم که بیام
اینجا تهرانیا خیلی کم لطفی میکنن اصن انگار همه فراموش کردن چه ظلمی شده بهمون
من 2شنبه هم با نماینده استانمون صحبت میکنم شمام اینکارو کنین شهرستانیا

راستش منم ارشدم سال دیگس اونم رو هواس شرکت کنم یا نه ولی خیلی دوس دارم ب بچه ها کمک کنم
ی سری از بچه های تهران ک براشون متاسفم ک تا چن وقت پیش بودن اما الان...........

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا