[h=1]( بررسی سوالات زبان ارشد 93 هر 4 نوبت )[/h]سلام بچه ها ببخشید که این سوال و اینجا می پرسم چون اینجا بیشتر بازدید کننده داره، ي تاپيک بود که توش سوالاي کنکور زبان 93 رو کار کرده بودن باهم بچه ها، اسمشو یادم ني میشه یکی منو به اون تاپيک راهنمایی کنه؟ بسیار بسیار ممنون میشم
مررررررررسي خدا خبرت بده وایشالا قبول شی امسال
مررررررررسي خدا خبرت بده وایشالا قبول شی امسال
بابا بسه بی انصافی...جالبه هر کی خودش قبول شده،میشه مدافع کاهش ظرفیت ها!!!!
یکم انصاف داشته باشید...فقط یکم...
خب اگه اینطوره.....دیگه چرا آزمون میذارن؟ کلا همه رو قبول کنن دیگه. نظرتون چیه؟ :/
مگه ما بخیلیم؟؟ والا انصافم حدی داره دوست عزیز :smiliess (4):
چیز عجیبی نیست ، شمام اگه واردش بشی و این مشکلات رو با چشم خودت ببینی که چه عرض کنم با پوست و استخونت لمسش کنی، اونوقت باور میکنی.
کسی نگف ظرفیتها کم بشه خوبه. ما میگیم در واقعیت ،در برابر این میزان ظرفیت ، حداقل منابع وجود داره. این مشکلات هست. دولت باید هزینه بذاره که نمیذاره
باید نیرو استخدام کنه که نمی کنه......
از قدیم گفتن نرو نزد طبیب ، برو پیش دردکشیده
از خودتون بپرسید....
قبول شدن با چه قیمتی؟
قبول نشدن به چه قیمتی؟؟
بابا چه استرسی وارد میکنی! مطمین باش اگه زبان بالا 70بزنی قبولی ، اگه شما با این وضع خوندن قبول نشی ما چی بگیم؟!!!
بابا چه استرسی وارد میکنی! مطمین باش اگه زبان بالا 70بزنی قبولی ، اگه شما با این وضع خوندن قبول نشی ما چی بگیم؟!!!
عااامو ظرفیت کم کنند بدش میدن الملل میشه گفت کنترل ظرفیت این استدلال های جالبتون واقعاا اون موقع که با سیستم اقای احمدی نژاد رفتین و هر رشته بالا 100 بود مثل عسل بود براتون حالا شده بد نه وای بده
بعله هرکس کارش حل شد رفت دیگه براش مهم نیست/ ولی ظرفیت کم کنند بدن به بین الملل حماقته
بابا بسه بی انصافی...جالبه هر کی خودش قبول شده،میشه مدافع کاهش ظرفیت ها!!!!
یکم انصاف داشته باشید...فقط یکم...
دوست عزیز شاید اگه ظرفیتا زیاد نمیشد خود شما قبول نمیشدید ..من یه همکلاسی دارم که همیشه میگه پرستاری خوب نیس ...نمیدونم چرا انقدر پرجمعیته....در حالی که اخرین رتبه قبولی تو کلاسمونه.....من خودم امسال پرستاری امتحان میدم ....مطمعنم زبانو بالای70 درصد میزنم بقیه درسام واسه همشون رفرنس و چندین درسنامه خوندم ولی خیلی کم احتمال میدم قبول شم ...انقد که اینا امسال مانور دادن تو رشته ها منی که میخوام امتحان بدم نمیدونم تو سوالات سوال ویژه هست یا نه..الانم دارم مرور میکنم...و مطمئنم حتی افرادی که امسال تک رقمی میشن اندازه من نخوندن.... من که مخالف کاهش ظرفیتم حداقل امسال......
اولا سیستم احمدی نژاد نبود و سیستم همین رییسیه که شمام باهاش در ارتباطید :/
دوما کلا اینجا مشخصه جبهه گرفتن بیشتر از حرف حساب شنیدن طرفدار داره. و همچنین قضاوت های قشنگتون!!!
آره خب دولت کم پول شده از دولتیش کم میکنه میده به مازاد . نه اینکه افزایش ظرفیت نسبت به سالهای دیگه داده باشه. درواقع پارسال اکثر رشته ها(نه همه) نه تنها کاهش نداشتن بلکه درواقع از روزانه کم و به مازاد داده بودن. مدرک مازادم دیگه اون بین الملل سابق نیست عین مدرک روزانه هاس. پس مشخصه دولت هزینه نداره. چیزی که ما میگیم واقعیتاییه که دیده میشه. قصد ناامید کردن کسی رو هم نداریم.
ایشالا همگی موفق باشید و اصلا به اینجاها نکشید. منم پارسال خیلی از دوستام به خاطر کاهش ظرفیتا لطمه خوردن و منم ناراحت شدم و درکتون میکنم. خود بنده هم ضربه خوردم چون اون دانشگاهی میخواسم قبول نشدم . یاعلی