فقط و فقط امید بخودش:13:متوجه ام اما واقعا کار دیگه ای از دست ما بر نمیاد
پس بیخیال
با همین زمان اندک من ایمان دارم اگه اراده کنید قبولین
فقط و فقط امید بخودش:13:
لعنتیا
اون از پارسال این از امسال
تا کی باید دود بیلیاقتیشون تو چشم مردم بره؟؟؟
بجها نااميد نشيد خيلي ها به خاطر تغيير تاريخ كنكور قيدشو از اول زده بودن،خيلي ها هم خسته شدن شل شدن ،اوني موفقه كه تا تهش با نهايت تلاشو اميد بيش بررررره!خواهشا حررررف كاهش ظرفيتو هم نزنيد ،كه من يكي اكه اين اتفاق بيفته .........!!!بارسال 75نفر كمتر كررررفتن!همين باعث شد من قبووول نشم!توكل با خدا !ميريم جلووو ببينيم جي ميشه!
بجها نااميد نشيد خيلي ها به خاطر تغيير تاريخ كنكور قيدشو از اول زده بودن،خيلي ها هم خسته شدن شل شدن ،اوني موفقه كه تا تهش با نهايت تلاشو اميد بيش بررررره!خواهشا حررررف كاهش ظرفيتو هم نزنيد ،كه من يكي اكه اين اتفاق بيفته .........!!!بارسال 75نفر كمتر كررررفتن!همين باعث شد من قبووول نشم!توكل با خدا !ميريم جلووو ببينيم جي ميشه!
دوستان من اگه قبول نشم بایدبرم سربازی توروخدا به کمک هم هرکاری که لازمه بکنیم بلکه تاریخوبرگردون سرجای خودش.من فقط 260000هزارتومن پول دادم به مشاور تاروز17خرداد برام برنامه نوشته.100هزارتومن دادم فقط دومرحله آزمون ثبت نام کردم.آمارزیستی هفت تا درسه اما وقتی میخونی می بینی بیشتراز10 تادرس بایدبلدباشی کلی منبع می خواد.این سه هفته خرداد واقعامنو ازسربازی نجات میده چرا جوابگونیستن؟
:smiliess (5)::smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
خجالت بکش!!!دوستان من اگه قبول نشم بایدبرم سربازی توروخدا به کمک هم هرکاری که لازمه بکنیم بلکه تاریخوبرگردون سرجای خودش.من فقط 260000هزارتومن پول دادم به مشاور تاروز17خرداد برام برنامه نوشته.100هزارتومن دادم فقط دومرحله آزمون ثبت نام کردم.آمارزیستی هفت تا درسه اما وقتی میخونی می بینی بیشتراز10 تادرس بایدبلدباشی کلی منبع می خواد.این سه هفته خرداد واقعامنو ازسربازی نجات میده چرا جوابگونیستن؟
:smiliess (5)::smilies-azardl (181:smilies-azardl (181
در مورد ظرفیت ها هم بگم، تاپیکش از همین الآن زده شد:
⊹ بیــدارباش برای تغییر ظرفیت های امسال (پیش هماهنگی برای اعتراض) ⊹
هرگونه کاهش ظرفیتی امسال صورت بدن به صورت جدی اعتراض می کنیم.
همه پشت هم وای میاستیم و نمیذاریم حقمون گرفته بشه.
در مورد ظرفیت ها هم بگم، تاپیکش از همین الآن زده شد:
⊹ بیــدارباش برای تغییر ظرفیت های امسال (پیش هماهنگی برای اعتراض) ⊹
هرگونه کاهش ظرفیتی امسال صورت بدن به صورت جدی اعتراض می کنیم.
همه پشت هم وای میاستیم و نمیذاریم حقمون گرفته بشه.
شاید اگه از نگاه اول ببینیم افزایش ظرفیت خیلی شیرین و خوب باشه .. پارسال هم ظرفیتا کم شد و یه شوک ناگهانی به همه وارد شد .. ولی با این حال ما که ورودیه پارسال هستیم .. خیلی از ظرفیت بالای سال پیش لطمه خوردیم !!! خیلی از امکانات ازما برداشته شد .. صرفا گفتم فقط بدونید تا از نزدیک خودتون تفاوت امکانات رو نبینید باورتون نمیشه چقد افزایش ظریفیت مخربه !!!
- - - Updated - - -