اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

TUMS

Well-known member

سمانه خانوم
ببخشید اگه ناراحتتون کردم من واقعآ قصد ناراحت کردن هیچ کی ندارم
فقط بعضی وقت ها از این همه تلاشی که کردیم و بعدش نه امنیت شغلی داریم و نه درآمدی واسه آینده و از طرفی دیگه جوونیمون را به پای درس گذاشتیم حالا هم شرایط این باشه هر کی باشه ناراحت میشه
من نمیتونم از این جور مسائل به سادگی رد بشم
اگر شما هم خودتون جای من بودید از این شرایط ناراحت میشدید
ما دوره لیسانس 15 نفر بودیم الان 19 نفریم تازه اگر 20 تا هم شبانه بگیره دیگه فکرشو بکن!!!!!!!!
یعنی اینکه هر چی تا حالا تلاش کردی باد هوا بوده به خدا ظلمه
به خدا ستمه

shookooh

New member
اینـــــــــــقدر دعوا نکنید باهمدیگه... زشته بابا شماها یعنی تحصیلکرده های این مملکت هستید آخه ! وایــــــــــــ چقدر این آدمکه که داره سیگار میکشه با مزه ســـــــــــــــــت ....:))))))))

Persian-Masoud

New member

سمانه خانوم
ببخشید اگه ناراحتتون کردم من واقعآ قصد ناراحت کردن هیچ کی ندارم
فقط بعضی وقت ها از این همه تلاشی که کردیم و بعدش نه امنیت شغلی داریم و نه درآمدی واسه آینده و از طرفی دیگه جوونیمون را به پای درس گذاشتیم حالا هم شرایط این باشه هر کی باشه ناراحت میشه
من نمیتونم از این جور مسائل به سادگی رد بشم
اگر شما هم خودتون جای من بودید از این شرایط ناراحت میشدید
ما دوره لیسانس 15 نفر بودیم الان 19 نفریم تازه اگر 20 تا هم شبانه بگیره دیگه فکرشو بکن!!!!!!!!
یعنی اینکه هر چی تا حالا تلاش کردی باد هوا بوده به خدا ظلمه
به خدا ستمه

در این شکی نیست که تاثیر منفی روی بازار کار خواهد گذاشت! البته معلوم نیست برای سال آینده هم میخوان اینجوری بردارن یا نه! حالا امسال رو استثنا بذار بردارن اما اگه همینجوری به قانون تبدیل بشه خیلی وضعیت سخت میشه! همینجوری کار پیدا کردن سخته چه برسه دیگه طرفیت ها چند برابر بشه!

Persian-Masoud

New member
اینـــــــــــقدر دعوا نکنید باهمدیگه... زشته بابا شماها یعنی تحصیلکرده های این مملکت هستید آخه ! وایــــــــــــ چقدر این آدمکه که داره سیگار میکشه با مزه ســـــــــــــــــت ....:))))))))

نه دعوا نیست کلا بحث های دوستانه پسر ها اینجوریه مثل دختر ها نیستم هی قربون صدقه هم بریم! :smilies-azardl (113

Persian-Masoud

New member
دوستان یه چیزی!
میتونید یه کار عالی انجام بدین:
اگه اختلافتون کمه و امید قبولی دارین شرکت کنید و برین دانشگاه. یه ترم اونجا هستید تا موقع کنکور سال بعد برسه. این مدت خوب بخونید و سال بعد هم کنکور بدین. رتبه نیاوردین که هیچ! سر جاتون بشینین و بخونین! رتبه اگه آوردین برین دوباره ثبت نام کنید و واحد هاتونو انطباق بدین!! اینجوری هم میشین روزانه و هم عقب نمیوفتین!
نظرتون چیه؟

sefidrooze

New member
اصلا ما نفهمیدیم وزیر چی گفت؟؟؟پیامش واقعا بی معنا بود..........خدا بخیرکنه ان شالا این اطلاعیه بیاد خیال همه راحت شه

soso26

New member
دلم 1روز بدون فکردرسو کنکور میخواد.هروز1چیزی میگننننننننننننن:smiliess (4):

nutgirl92

New member
دوستان یه چیزی!
اگه اختلافتون کمه و امید قبولی دارین شرکت کنید و برین دانشگاه. یه ترم اونجا هستید تا موقع کنکور سال بعد برسه. این مدت خوب بخونید و سال بعد هم کنکور بدین. رتبه نیاوردین که هیچ! سر جاتون بشینین و بخونین! رتبه اگه آوردین برین دوباره ثبت نام کنید و واحد هاتونو انطباق بدین!! اینجوری هم میشین روزانه و هم عقب نمیوفتین!
نظرتون چیه؟

مسعود همچین چیزی فکر نکنم بشه ... چون دانشگاه بریم و دوباره کنکور بدیم در واقع انصراف محسوب میشه که علاوه بر پرداخت جریمه 1 سال هم حق شرکت در کنکور نداریم...

Persian-Masoud

New member
مسعود همچین چیزی فکر نکنم بشه ... چون دانشگاه بریم و دوباره کنکور بدیم در واقع انصراف محسوب میشه که علاوه بر پرداخت جریمه 1 سال هم حق شرکت در کنکور نداریم...

نه چرا انصراف میشه؟ تازه اون موقع کنکور رو دادی و جوابشم اومده! البته باید در این مورد سوال بپرسم! اگه بشه که عالیه!

Samaneh1366

New member
نه نیاز به پوزش نیست دوست من
اصلا قصدم از بیان ناراحتیم این نبود که شما بگید ببخشید من از شما معذرت میخوام چون بد بر داشت کرده بودم
موفق باشید دوست من

dish_dash

New member
اولا که هررشته ای در جای خودش با ارزشه و هیچ کس این اجازه رو نداره در مورد مسایلی و رشته هایی که هیچ سررشته ای ازشون نداره بحث کنه و بهشون مارک بچسبونه که این بده اون یکی خوبه ..........در ثانی موفقیت به تلاش کردنه و بس. ربطی به رشته نداره .تو خود رشته ما از ورودیای بالاتر 5 نفر بودن که بهترین دانشگاه ها (تهران/اصفهان/رشت/ارومیه/همدان چه علوم وچه بهداشت )قبول شدن.در ضمن مهم نیست شبانه باشه یا روزانه و... ادمی که بخواد و اراده داشته باشه هرجایی که باشه با هر رشته ای موفق میشه پس این حس برتر بودن رشته ها حس کاذبیه ..................
عجب>>>>>>>>>>>>>>

Samaneh1366

New member
بچه های خیلی خوبی هستید و پیام های بعضی از شما دوستان نشون دهنده قلب مهربونتونه همتون ماهید همتون دوست داشتنید چون بچه های خاک پاک ایرانید ... پس باهم دعوا وبحث نکنید بیاید یاد بگیریم به جای با کنایه حرف زدن منطقی حرف بزنیم و با منطق جواب بدبم و نقد و قبول کنیم ( صرفا قصد بیان احساساتم را داشتم )
به امید شادی تک تک دوستان

arezoomand

New member
دوستان یه چیزی!
نظرتون چیه؟
[/QUOTEخیلی خوبه منم میخوام همین کارو بکنم ولی میترسم خیالم راحت بشه خوب نخونم از اینجا مونده از اونجا رونده بشم.در ضمن میخوام تهران قبول شم که اونم اگه هم شبانه باشه هم خوابگاه ندن خیلییییییییییییییییی خرج داره.

Persian-Masoud

New member
دوستان یه چیزی!
نظرتون چیه؟
[/QUOTEخیلی خوبه منم میخوام همین کارو بکنم ولی میترسم خیالم راحت بشه خوب نخونم از اینجا مونده از اونجا رونده بشم.در ضمن میخوام تهران قبول شم که اونم اگه هم شبانه باشه هم خوابگاه ندن خیلییییییییییییییییی خرج داره.

نه چرا؟ ضرر که نمیکنی! اگه قبول شدی میشی روزانه قبول نشدی همون شبانه میخونی دیگه!

mina6228

New member

سلام.. شبانه محرومیت داره برای سال بعد که کنکور بدیم؟
؟؟

eco.bio

New member
سلام.. شبانه محرومیت داره برای سال بعد که کنکور بدیم؟
؟؟
واسه وزارت علوم نداره. ولی وزارت بهداشته دیگه یهو دیدی شبانه رو محرومیت گذاشت. یهو دیدی سال بعد اعلام کرد محرومیت داره:65d6a5d6s:

mona as

New member
من که نشستم دارم میخونم نمیدونم چرا حس خوبی به این شبانه ندارم

حس میکنم اخرش یه زمانی یه فرقی بین اینها و روزانه ها میزارن که به ضررشون بشه

نمیدونم چه فرقی اما اون دوستمون که مثلا گفت واسه دکترا یه تاثیر منفی داره یا یه همچین چیزایی

بالا