nutgirl92
New member
اول اینکه من دارم با سمانه خانم بحث میکنم
میخوام بدونم شما این وسط چکاره ای!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)
شما به اعصاب خودت مسلط باش :motat:
اول اینکه من دارم با سمانه خانم بحث میکنم
میخوام بدونم شما این وسط چکاره ای!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟:smilies-azardl (12)
سمانه خانوم
ببخشید اگه ناراحتتون کردم من واقعآ قصد ناراحت کردن هیچ کی ندارم
فقط بعضی وقت ها از این همه تلاشی که کردیم و بعدش نه امنیت شغلی داریم و نه درآمدی واسه آینده و از طرفی دیگه جوونیمون را به پای درس گذاشتیم حالا هم شرایط این باشه هر کی باشه ناراحت میشه
من نمیتونم از این جور مسائل به سادگی رد بشم
اگر شما هم خودتون جای من بودید از این شرایط ناراحت میشدید
ما دوره لیسانس 15 نفر بودیم الان 19 نفریم تازه اگر 20 تا هم شبانه بگیره دیگه فکرشو بکن!!!!!!!!
یعنی اینکه هر چی تا حالا تلاش کردی باد هوا بوده به خدا ظلمه
به خدا ستمه
اینـــــــــــقدر دعوا نکنید باهمدیگه... زشته بابا شماها یعنی تحصیلکرده های این مملکت هستید آخه ! وایــــــــــــ چقدر این آدمکه که داره سیگار میکشه با مزه ســـــــــــــــــت ....)))))))
دوستان یه چیزی!
میتونید یه کار عالی انجام بدین:
اگه اختلافتون کمه و امید قبولی دارین شرکت کنید و برین دانشگاه. یه ترم اونجا هستید تا موقع کنکور سال بعد برسه. این مدت خوب بخونید و سال بعد هم کنکور بدین. رتبه نیاوردین که هیچ! سر جاتون بشینین و بخونین! رتبه اگه آوردین برین دوباره ثبت نام کنید و واحد هاتونو انطباق بدین!! اینجوری هم میشین روزانه و هم عقب نمیوفتین!
نظرتون چیه؟
مسعود همچین چیزی فکر نکنم بشه ... چون دانشگاه بریم و دوباره کنکور بدیم در واقع انصراف محسوب میشه که علاوه بر پرداخت جریمه 1 سال هم حق شرکت در کنکور نداریم...
عجب>>>>>>>>>>>>>>اولا که هررشته ای در جای خودش با ارزشه و هیچ کس این اجازه رو نداره در مورد مسایلی و رشته هایی که هیچ سررشته ای ازشون نداره بحث کنه و بهشون مارک بچسبونه که این بده اون یکی خوبه ..........در ثانی موفقیت به تلاش کردنه و بس. ربطی به رشته نداره .تو خود رشته ما از ورودیای بالاتر 5 نفر بودن که بهترین دانشگاه ها (تهران/اصفهان/رشت/ارومیه/همدان چه علوم وچه بهداشت )قبول شدن.در ضمن مهم نیست شبانه باشه یا روزانه و... ادمی که بخواد و اراده داشته باشه هرجایی که باشه با هر رشته ای موفق میشه پس این حس برتر بودن رشته ها حس کاذبیه ..................
دوستان یه چیزی!
اگه اختلافتون کمه و امید قبولی دارین شرکت کنید و برین دانشگاه. یه ترم اونجا هستید تا موقع کنکور سال بعد برسه. این مدت خوب بخونید و سال بعد هم کنکور بدین. رتبه نیاوردین که هیچ! سر جاتون بشینین و بخونین! رتبه اگه آوردین برین دوباره ثبت نام کنید و واحد هاتونو انطباق بدین!! اینجوری هم میشین روزانه و هم عقب نمیوفتین!
نظرتون چیه؟[/QUOTEخیلی خوبه منم میخوام همین کارو بکنم ولی میترسم خیالم راحت بشه خوب نخونم از اینجا مونده از اونجا رونده بشم.در ضمن میخوام تهران قبول شم که اونم اگه هم شبانه باشه هم خوابگاه ندن خیلییییییییییییییییی خرج داره.
واسه شما زیستیا که توان رقابت با بچه های مارو ندارین خوبه ن واسه ماها.. خوش باشین
دوستان یه چیزی!
نظرتون چیه؟[/QUOTEخیلی خوبه منم میخوام همین کارو بکنم ولی میترسم خیالم راحت بشه خوب نخونم از اینجا مونده از اونجا رونده بشم.در ضمن میخوام تهران قبول شم که اونم اگه هم شبانه باشه هم خوابگاه ندن خیلییییییییییییییییی خرج داره.
نه چرا؟ ضرر که نمیکنی! اگه قبول شدی میشی روزانه قبول نشدی همون شبانه میخونی دیگه!
مسعود همچین چیزی فکر نکنم بشه ... چون دانشگاه بریم و دوباره کنکور بدیم در واقع انصراف محسوب میشه که علاوه بر پرداخت جریمه 1 سال هم حق شرکت در کنکور نداریم...
واسه وزارت علوم نداره. ولی وزارت بهداشته دیگه یهو دیدی شبانه رو محرومیت گذاشت. یهو دیدی سال بعد اعلام کرد محرومیت داره:65d6a5d6s:سلام.. شبانه محرومیت داره برای سال بعد که کنکور بدیم؟
؟؟