اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

نارون

Member
بچه ها ما تا حالا چهل وشش صفحه بحث کردیم هنوز از اطلاعیه خبری نشد اینجور که معلومه تا صد صفحه دیگه هم بحث کنیم خبری نمیشه که نمیشه!
تورو خدا اطلاعیه بدددددددددددددددددددددددددددددددددددددددیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن!!!!!!!!!!!!

mona as

New member
ولی خداییش ارزش رشته های وزارت بهداشت به کم بودن دانشجو هاش و بازار کاره بهترش بود که اینم دیگه تموم شد

nocerino

New member
نه دوست من ظرفیت رو بالا بردن اونم در یک نیم سال دیگه میخوان اعلام کنند .مطمئن باشید هر دانشگاه در هر رشته ای 5 الی 10 تا بیشتر نمیگیره

nocerino

New member
ایشالا بیشتر بگیرن.منکه از خدامه دوست من بیشتر بگیرن.مثلان چه اشکال داره یک دانشگاه بیاد مثلا 20 نفر بگیره .ایشالا به حق عید عزیز و دل شما دوستا دانشگا ها ظرفیت های بیشتری بگیرنند و

dish_dash

New member
واسه شما زیستیا که توان رقابت با بچه های مارو ندارین خوبه ن واسه ماها.. خوش باشین

Persian-Masoud

New member
واسه شما زیستیا که توان رقابت با بچه های مارو ندارین خوبه ن واسه ماها.. خوش باشین

خب شما هم توان رقابت با بچه های مارو ندارین! ماهم توان رقابت با بچه های فلان رشته دیگه رو نداریم! بچه های فلان رشته هم با فلان! آخه این چه حرفیه میزنی؟ :14:

DNA.2013

New member
این چه طرز حرف زدنه؟ واست متاسفم...بیخود نیس ما جهان سومی هستیما ! جهان چهارمی هم بشیم حقمونه با این طرز فکر تحصیل کرده هامون!!!

Persian-Masoud

New member
دوستان اونطوری که پرسیدم برای شبانه مقطع لیسانس ترمی 300 تا 400 و برای ارشد ترمی 800 تا 1100 هست! البته اینها مربوط به رشته های مهندسی هست نه پزشکی! اما خب تفاوت فاحشی بینشون نخواهد بود!

shahrzad67

New member
دوستان اونطوری که پرسیدم برای شبانه مقطع لیسانس ترمی 300 تا 400 و برای ارشد ترمی 800 تا 1100 هست! البته اینها مربوط به رشته های مهندسی هست نه پزشکی! اما خب تفاوت فاحشی بینشون نخواهد بود!

اگه اینجوری باشه که خوبه .......

shilan

New member
ایمونو جان
شما مگه دانشجوی ارشد نیستی؟
خب پس اینجا چیکار میکنی؟ بذار ما کارمونو بکنیم و بحثمونو دنبال کنیم دیگه.... شما خرت از رو پل گذشته نشسته داری موعظه میکنی ...
بابا این جماعت رو راحت بذارید دیگه!:eek:fftopic:
واقعا چه اشکالی داره دوستان ارشدی هم بیان نظر بدن؟!!!!!!
خیلی هم خوبه که! باعث میشن تک بعدی فکر نکنیم.

آخرین ویرایش:

Persian-Masoud

New member
اینها ماله مهندسی ها بود هاااااا ! فردا ماله بهداشتی ها خیلی فرق داشت رو سرم خراب نشید از الان گفته باشم. اما تفاوت زیادی باهم ندارن.
ارشد هم که کلا 4 ترم هست! یعنی با 5 میلیون کارت برای شهریه راه میوفته!

Samaneh1366

New member
چمله بندیتون تو حلقم!!!!!!!!!!!!!!!!
نشنیدین چون شما با همسرتون واستاد لیسانستون مشغول کار هستید !!!!!!!!!!
[/QUOTE
خیلی از حرفتون ناراحت شدم
ما آدما اگه یادبگیریم به هم و به تفکرات هم احترام بزاریم وبا احترام سخن بگیم مطمئن باشید بزرگ میشیم و در درک خیلی از مسائل به همدیگر کمک میکنیم ....انسان شخصیت والای دارد وو اگه شما دوست محترم قصد کمک دارید و میخواهید از روی خیر خواهی به ما چیزی بگید از لحن مناسب استفاده کنید... یا علی

arezoomand

New member
اولا که هررشته ای در جای خودش با ارزشه و هیچ کس این اجازه رو نداره در مورد مسایلی و رشته هایی که هیچ سررشته ای ازشون نداره بحث کنه و بهشون مارک بچسبونه که این بده اون یکی خوبه ..........در ثانی موفقیت به تلاش کردنه و بس. ربطی به رشته نداره .تو خود رشته ما از ورودیای بالاتر 5 نفر بودن که بهترین دانشگاه ها (تهران/اصفهان/رشت/ارومیه/همدان چه علوم وچه بهداشت )قبول شدن.در ضمن مهم نیست شبانه باشه یا روزانه و... ادمی که بخواد و اراده داشته باشه هرجایی که باشه با هر رشته ای موفق میشه پس این حس برتر بودن رشته ها حس کاذبیه ..................

TUMS

Well-known member

ما خودمون دوس داریم هر چی دوس داریم بگیم ولی دوس نداریم یه کلام هم بشنویم!!!!!!!!!!!!
شما بهتره برید ببینید خودتون چی گفتی
بعشم تازه من چیزی نگفتم
گفتم جمله بندیتون توی حلقم یعنی جمله بندیتون را دوس دارم بخورم!!!!تا این حد دوس داشتم

TUMS

Well-known member
ایمونو جان
شما مگه دانشجوی ارشد نیستی؟
خب پس اینجا چیکار میکنی؟ بذار ما کارمونو بکنیم و بحثمونو دنبال کنیم دیگه.... شما خرت از رو پل گذشته نشسته داری موعظه میکنی ...
بابا این جماعت رو راحت بذارید دیگه!:eek:fftopic:

من نمیدونستم اینجور قانونی هست که هر کی ارشد قبول شد دیگه نباید اینجا بیا و کامنت بزاره!!!!!!!!
باز از ادمین میپرسم اگر اینجور قانونی هست من دیگه نمیام

بالا