اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

Persian-Masoud

New member
آقا مسعود خوبه که خودتونم منبع خبر را اوردین که به نقل از وزارت علومه ولی من در مورد وزارت بهداشت واونم فقط ارشدهای مرتبط با علوم ازمایشگاهی این خبر را اوردم.پس بیزحمت تایپیکتون را حذف کنید که بچه ها وزارت علوم با بهداشت را اشتباه نگیرند و گمراه نشن
هر وقت خبر وزارت بهداشت را دیدین منم خوشحال میشم که اشتباهم را متوجه شم......
چرا شما همیشه فاز منفی دارین؟؟؟؟؟؟

حذف کردم حق با شما بود.
اما هیچ خبری در این مورد که میگید نیست! مطئنید فقط شایعه نیست؟
البته خودم در این زمینه اطلاعی ندارم

helena

New member

حذف کردم حق با شما بود.
اما هیچ خبری در این مورد که میگید نیست! مطئنید فقط شایعه نیست؟
البته خودم در این زمینه اطلاعی ندارم

من فقط اینو از دوستان شنیدم و اقای ایمونو هم همینو گفتن منم جرات به گفتنش پیدا کردن.
ممنون منم تایپیکم را حذف کردم

FORD

New member
دوستان من از یه استاد دانشگاه پرسیدم گفت خبر ندارم شبانه میخواد بیاد!!
بعدشم رفتم سازمان مرکزی قسمت تحصیلات تکمیلی گفتن چرا نامه اش اومده داریم بررسی میکنیم!!
شاید بخاطر همین اطلاعیه رو طولش دادن چون دانشگاهها باید ظرفیتهاشون رو اعلام کنن.
من که خیلی خوشحالم شبانه میخواد بیاد چون شاغلم و مناسب شرایط کاریمه.

Persian-Masoud

New member
دوستان من از یه استاد دانشگاه پرسیدم گفت خبر ندارم شبانه میخواد بیاد!!
بعدشم رفتم سازمان مرکزی قسمت تحصیلات تکمیلی گفتن چرا نامه اش اومده داریم بررسی میکنیم!!
شاید بخاطر همین اطلاعیه رو طولش دادن چون دانشگاهها باید ظرفیتهاشون رو اعلام کنن.
من که خیلی خوشحالم شبانه میخواد بیاد چون شاغلم و مناسب شرایط کاریمه.
شبانه به اين معني نيست كه شب ميرين! نيمه دوم سال ميريد مثل روزانه ها.

مجید

New member
ولی به نظر من باید استثناً امسال رو به پذیرفته شدگان هم اجازه شرکت بدن ، چون کف دستشون رو بو نکرده بودن که همچین طرحی می خواد اجرا بشه وگرنه شاید جوری انتخاب می کردن که همون هزینه شهرستان رو تو شهر خودشون انجام بدن

nocerino

New member
ایشالا هرچی خیره پیش بیاد دوستان مهربان من .خداوند به همه ی ما صبر بده با این انتظار موندن ها

Samaneh1366

New member

شما فك كنم از اوضاع حال حاضر خبر نداري
حيف كه نميشه وگرنه چيزايي را كه ميدونستم اينجا ميگفتم اونوقت ميفهميدي اوضاع چه خبره!!!!!!
ميدوني جديدآ و احتمالآ ميخوان پايان نامه هاي ارشد را بردارن
نه نميدوني آخه
فقط دلتون خوشه كه ارشد بخونين!!!!!!!
سلام دوست من
من در این مورد چیزی نشنیدم آیا منبع داره؟؟ من الان خودم تو اداره استاندارد شهرمون دارم به همراه همسر و دوستم و استاد لیسانسم روی 1 پروژه کار میکنیم از 10 تا ارشدم بهتره کم کم 2 تا مقاله درمیاریم و کلی کار یاد میگیرم اصلا ذوق ارشد گرفتن ندارم دوستم

TUMS

Well-known member
سلام دوست من
من در این مورد چیزی نشنیدم آیا منبع داره؟؟ من الان خودم تو اداره استاندارد شهرمون دارم به همراه همسر و دوستم و استاد لیسانسم روی 1 پروژه کار میکنیم از 10 تا ارشدم بهتره کم کم 2 تا مقاله درمیاریم و کلی کار یاد میگیرم اصلا ذوق ارشد گرفتن ندارم دوستم
چمله بندیتون تو حلقم!!!!!!!!!!!!!!!!
نشنیدین چون شما با همسرتون واستاد لیسانستون مشغول کار هستید !!!!!!!!!!

nutgirl92

New member
چمله بندیتون تو حلقم!!!!!!!!!!!!!!!!
نشنیدین چون شما با همسرتون واستاد لیسانستون مشغول کار هستید !!!!!!!!!!

ایمونو جان
شما مگه دانشجوی ارشد نیستی؟
خب پس اینجا چیکار میکنی؟ بذار ما کارمونو بکنیم و بحثمونو دنبال کنیم دیگه.... شما خرت از رو پل گذشته نشسته داری موعظه میکنی ...
بابا این جماعت رو راحت بذارید دیگه!:eek:fftopic:

nazaninmahdavi

New member
یه فیلمی بود چند سال پیش نشون میداد هنر پیشش می گفت : میشه بسه ؟
حالا آقای ایمونو شما هم میشه بسه .

فرشته

New member
میشه یک دوست محترم بگه هزینه شبانه چقدر میشه؟
(منظورم همون هزینه شخصی که اعلام کردن)

Persian-Masoud

New member
میشه یک دوست محترم بگه هزینه شبانه چقدر میشه؟
(منظورم همون هزینه شخصی که اعلام کردن)

باور کنید هنوز معلوم نیست! این طرح بار اوله که اجرا میشه.
کمی صبر کنید تا اعلام کنند.
درضمن حداکثر ماهیانه اگه 300 تومن تونید هزینه کنید (فقط برای شعریه) به نظر من مشکلی نخواهید داشت.

TUMS

Well-known member
یه فیلمی بود چند سال پیش نشون میداد هنر پیشش می گفت : میشه بسه ؟
حالا آقای ایمونو شما هم میشه بسه .

من برام سوال بود
قبلنا افرادی را با تفکرات بسیار جالب میشناختم با خودم میگفتم اگر اینا به جایی برسن واقعآ یه تحولی ایجاد میکنن
بعد از اینکه به جایی رسیدن که میتونستن خیلی کارا را انجام بدن همون کارایی که در جوانی آرزوی انجامش را داشتن ولی فکر میکردم اونا هم مثل اینکه یادشون رفته چه کارایی قرار بود بکنن
حالا که خوب دقت میکنم متوجه شدم که چرا از اهدافشون دور موندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر اینکه خود بخواهند
مثل اینکه قرار نیس این شرایط تغییر کنه!!!
امیدوارم یه روز متوجه بشید چی گفتم

Persian-Masoud

New member

من برام سوال بود
قبلنا افرادی را با تفکرات بسیار جالب میشناختم با خودم میگفتم اگر اینا به جایی برسن واقعآ یه تحولی ایجاد میکنن
بعد از اینکه به جایی رسیدن که میتونستن خیلی کارا را انجام بدن همون کارایی که در جوانی آرزوی انجامش را داشتن ولی فکر میکردم اونا هم مثل اینکه یادشون رفته چه کارایی قرار بود بکنن
حالا که خوب دقت میکنم متوجه شدم که چرا از اهدافشون دور موندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر اینکه خود بخواهند
مثل اینکه قرار نیس این شرایط تغییر کنه!!!
امیدوارم یه روز متوجه بشید چی گفتم

زیاد سخت نگیر برادر.... این خانه از پایه ویران است...

arezoomand

New member
این هفته هم تموم شد خبری نیست.....................انتظار سخته.................ولی پایان شب سیه سپید است.........

بالا