اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

نفس

New member
من که خیلی موافق این طرحم..فقط دوس دارم زودتر ارشدمو بگیرم همین...میدونم که درنمیام شبانه واسه همین دارم درس میخونم واسه سال بعد

ایشالله خدا هرچی خیره بذاره سر راهم

foroozan

New member
منم دقیقا عقیده شمارو دارم.ایشالا اگه صلاحه شبانه قبول شیم.اگرم نشد ایشالا سال دیگه قبولیم.هرچی خدا بخواد واسه بنده هاش به صلاحشونه

بچه ها اگه انقدی که دوستا میگن باشهباید کلیه هامون رو بفروشیم واسه ادامه تحصیل :33: کاش لااقل هزینه رو اعلام میکردن بعد بقیه موارد رو که انقد هجوم افکار ونگرانیها واسمون اعصاب خردی ایجاد نمیکرد.ازکجا فهمیدن 2 میلیون ؟اینکه هزینش از آزاد بیشتره :wacsmiley:

bacillus.bs

New member
حالا اونایی که بین الملل قبول شدند واقعا نمی تونند انتخاب رشته کنند؟این اخر بی انصافیه/خوب اگر می دونستیم شبانه هست انتخاب نمی کردیم

helena

New member
[SIZE=5]ادمین جان مطمینی؟؟؟
شبانه قوانین خاص خودش را داره فک نکنم بیاد اینقد پول طلب کنه؟؟؟؟
بچه ها من شنیدم قراره پایاننامه ارشد رشته های مرتبط با علوم ازمایشگاهی را بردارن چون خیلی برای کشور هزینه داره مثلا هر یه کیت یه میلیونه.خب برای دولت نمیصرفه و میخواهند حذفش کنن ولی اگه کسی درباره صحت حرف من خبر داره به اطلاع همه برسونه
[/SIZE]

helena

New member
مدرک خیلی وقته که ارزشش را از دست داده.
واقعا الان تو جامعه خودمون همه ی جوانها یا مدرک ارشد دارن یا دارن میخونن.یعنی دیگه خیلی راحت و رایج شده.

hiva6747

New member
بچه ها بیاین مدرکو شبانه یا روزانه بودنو نوع دانشگاه و... رو بی خیال شیم
بیاین از حالا به این فکر کنیم که دانشگاهای ایران هیچ کاری برا ما نمیتونن بکنن
خودمون هستیم که باید به فکر خودمون و کشورمون باشیم
بیاین شروع کنیم مقاله های علمی و کاربردی بخونیم
بیاین زبان انگلیسیمونو تقویت کنیم چون واسه کارای پژوهشی اولین چیزیه که لازم داریم
چرا ما این کیت های میلیونی رو نسازیم؟
الان خیلی موسسات بیوتکنولوژی به کسایی که ایده های خوب و کاربردی دارن امکانات میدن
بیاین دانشگاهو بیخیال!!!!:idea_majidonline:

laeya

New member
ای کاش حداقل شهریه رو میگفتن و ما رو از این سردرگمی نجات می دادن. از 9 آبان ثبت نام ارشد وزارت علوم شروع میشه من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. از وقتی این خبر رو اعلام کردن من دیگه نتونستم درس بخونم واقعا یک جنگ روانی راه انداختن.

Dexter2009

New member
ای کاش حداقل شهریه رو میگفتن و ما رو از این سردرگمی نجات می دادن. از 9 آبان ثبت نام ارشد وزارت علوم شروع میشه من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. از وقتی این خبر رو اعلام کردن من دیگه نتونستم درس بخونم واقعا یک جنگ روانی راه انداختن.

ترمی 2 میلیون....

Dexter2009

New member
البته به نظر من چه ظرفيت زياد بشه چه نشه مشكل اشتغال رفع نمي شه!

ادمين محترم مهم اينه كه توي دكتراي وزارت بهداشت ظرفياتا خيلي بالا نمي ره (معمولا 4-5 نفر سالانه زياد مي شن و اونطور كه من شنيدم ظرفيت هاي دكتري وزارت بهداشت امسال هم خيلي تكون نخورده) در نتيجه فكر نكنم مشكلي از بابت اشتغال بوجود بياد.

دقیقا موافقم..

mina6228

New member

سلام .آره دقیقا .واقعا یک جنگ روانی ...تا کی قرار صبر کنیم ..کاش زودتر میگفتن چی به چی :33:الان هیچ کس نمیدونه باید چی کار کنه ..من که واقعا نمی دونم ...هیچی معلوم نیس:65d6a5d6s:

silverclove

New member
بچه ها کسایی که میگن شهریه های بین الملل خیلی بالاست میدونن در چه حدودیه؟ لطفا اگه اطلاعات دقیقی دارید بگید. ممنون.

sakar

New member
به نظر من که طرح خوبیه
هرچند که اصلا شهریه پرداخت کردن چیز جدیدی نیست
چون از ابتدایی تا دکترا توی ایران هستن رشته هایی که شهریه پرداخت میکنن یا بقول بعضیا پولی درس خوندن
به نظر من که پولی درس خوندن خیلی به نفع جامعست چون اونموقع اونایی که توانایی مالی دارن میرن شهریه پرداخت میکنن عوضش واسه ورودشون خیلی زحمت نمیکشن
و اونایی که توانایی مالی ندارن میتونن زحمت بیشتری بکشن و بدون شهریه درس بخونن این به عدالت اجتماعی نزدیکتره
و در ضمن افرادی که وارد دانشگا میشن و یه رشته ایو میخونن به خودشون بستگی داره که چطوری از اب در بیان
چون دانشگا نشوندهنده ی سطح سواد فارغ التحصیل نیست
بلکه تلاش و همت فرد نشوندنده ی سطح سوادش هست
ممکنه یکی دکتراشم بی پول بگیره هیچی حالیش نباشه
مهم نیست کجا درس میخونین مهم اینه چقد تلاش میکنین

آخرین ویرایش:

mina6228

New member
من با sakar موافقم ...:ad54ad:
خبر جدیدی کسی داره ?:rose:

آخرین ویرایش:

helena

New member
بچه ها بیاین مدرکو شبانه یا روزانه بودنو نوع دانشگاه و... رو بی خیال شیم
بیاین از حالا به این فکر کنیم که دانشگاهای ایران هیچ کاری برا ما نمیتونن بکنن
خودمون هستیم که باید به فکر خودمون و کشورمون باشیم
بیاین شروع کنیم مقاله های علمی و کاربردی بخونیم
بیاین زبان انگلیسیمونو تقویت کنیم چون واسه کارای پژوهشی اولین چیزیه که لازم داریم
چرا ما این کیت های میلیونی رو نسازیم؟
الان خیلی موسسات بیوتکنولوژی به کسایی که ایده های خوب و کاربردی دارن امکانات میدن

بیاین دانشگاهو بیخیال!!!!:idea_majidonline:

هیواجان من که هیچ اینده ای را در پیش رومون نمیبینم.فک میکنم به اخر رسیدیم

helena

New member
لطفا تا وقتی که خبر دقیق ندارین هیچی نگین که تضعیف روحیه برای بچه ها پیش نیاد.
هیچ جا ننوشتن که چقدر قراره شهریه بگیرن و اگر هم کسی خبر داره خبرش را با لینک بذاره
ا همه مون دیگهاز اینهمه خبرات شایعه خسته شدیم.پس لطفا جو را خرابتر نکنین

بالا