اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

hiva6747

New member
کسی خبر جدید نداره؟
نمیدونین کدوم دانشگاها قراره شبانه بگیرن؟

S

sheri

Guest
بچه نمی خوام ناراحتتون کنم ولی دقت کردید توسایت نوشته هزینه شخصی ( شهریه ) نه شبانه !!!

admin

Active member
پرسنل مدیریت
اونطور که من سوال کردم هر ترم 2 میلیون تومان(حدودا) هزینه داره
وزارتخونه پول کم آورده، از این طریق داره جبران می کنه
آینده کاری این همه فارغ التحصیل هم مثل همیشه مهم نیست... حتما قراره با دکترا تا 7 سال دیگه سرشون گرم باشه

توصیه ای که به تمام دوستان دارم اصلا روی کار بعد از تحصیل حساب باز نکنید... از الان بفکر کار باشید(اگر آینده تون براتون مهمه)
همونطور که می بینید وارد شدن به مقطع ارشد سال به سال داره آسونتر میشه

کسانی که به کار بواسطه مدرک تحصیلی در آینده فکر می کنند، سرشون کلاه نره!

mina6228

New member
سلام

سلام ...حالا بین الملل میگیرن یا شبانه ؟کسی خبر جدیدی نداره ؟کاش میشد پیگیری کرد که زودتر این اطلاعیه شون رو بزنن؟؟
پس ای خبر که تو همین سایت چی؟همون اول سایت
تیتر خبرش هست ...کارشناسی ارشد شبانه وزارت بهداشت!

تو خبرش گفته شده معاون آموزشی وزیر بهداشت ودرمان و آموزش پزشکی از پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی به صورت نوبت دوم(شبانه)خبر داد.به گزارش خبرنگار ما ،دکتر محمد علی محققی در همایش معاونان آموزشی دانشگاه ها ودانشکده های علوم پزشکی ...............................و ....
:21::dadad4:

ترمی 2 میلیون ؟؟؟؟؟؟:New (6):؟؟؟اگر راست باشه به نظرتون ارزش داره؟؟؟؟؟؟از وزارت علوم خیلی بیشتر!!!!!!
؟؟؟//؟نفر آخر کنکورم قبول میشه:black_eyed:

آخرین ویرایش:

nutgirl92

New member
ادمین جان
شما از کجا پرس و جو کردید ؟؟
خب بابا به ماها هم بگید مطمئن شیم که راست میگید :65d6a5d6s:

hiva6747

New member
اصلا بین70000نفرشرکت کننده 6000 نفر هستند که بتونن ترمی 2میلیون هزیه بدن؟!! :13:

آخرین ویرایش:

Samaneh1366

New member
این که خیلی زیاده دختر خاله من ارشد وزارت علوم شبانه رفت ترمی 1300 البته 3 ترم ..و ترم آخر هم پول نداد بهش 2 ترم وام هم دادن .......... ای بابا من که سال اول آزاد شهریار میرفتم نهایتا ترمی 1500 در می اومد الانم تموم شده بود درسم .................. فکر نمیکنم اینقدر بشههههه

vitamin

New member
ترمي 2 ميليون!!!!
waaaht.gif
.. مگه چه خبرهههههه؟؟
بعد هم به قول ادمين بيكار ميشيم.. به نظر من كه اصلا ارزش نداره

آخرین ویرایش:

Dexter2009

New member

fk naknm hamchi rabte ziyadi b rotbe dashte bashe" ba in tafasir harki pul dare mire "hala rotbash harchi mikhad bashe

فکر نمی کنم به این راحتی ها هم باشه...حداقل یه محدودیتی وجود داره...مثلا توی رشته ی هماتولوژی که به صورت سراسری 60 نفر می گیره و همه از کم بودن ظرفیتش می نالن اگه بخوان فله ای دانشجو بگیرن خیلی دادو بی داد به همراه داره...
بیچاره دانشجوهایی که جون کندن درس خوندن تا جزو 60 نفر بشن...

admin

Active member
پرسنل مدیریت
اتفاقا به همین راحتی هست
هدف اینجا پول در آوردن وزارتخونه ست، نه توسعه تحصیلات تکمیلی پزشکی
فعلا که خیلی از دانشجوهای ارشد و دکترا توی انجام پایان نامه بخاطر کمبود کیت های وارداتی، روی آوردن به انجام کارهای کم ارزش و زودبازده... این یعنی پس رفت تحصیلات تکمیلی
تازه این همه فارغ التحصیل ارشد قراره چیکار کنند؟! حتی با همین میزان خروجی فارغ التحصیل، هیچ جا کاری یا شغلی وجود نداره دیگه چه برسه بخواد 2 برابر بشه
مسئولین وزارت بهداشت، با اینکه خودشون دارند می بینند چه مشکلات عدیده ای سر راه دانشجوهای ارشد و دکترا هست، با بی مسئولیتی کامل دارند حرف از 2 برابر شدن ظرفیت می زنند...

دوستانیکه موافق این طرح هستند(البته اوناییکه پول دارند) از من ناراحت نشن، شاید الان آرزوی شما فقط قبول شدن باشه، ولی بلافاصله بعد از قبولی این مشکلات تازه فکر شما رو مشغول می کنه

shahrzad67

New member
فکر نمی کنم به این راحتی ها هم باشه...حداقل یه محدودیتی وجود داره...مثلا توی رشته ی هماتولوژی که به صورت سراسری 60 نفر می گیره و همه از کم بودن ظرفیتش می نالن اگه بخوان فله ای دانشجو بگیرن خیلی دادو بی داد به همراه داره...
بیچاره دانشجوهایی که جون کندن درس خوندن تا جزو 60 نفر بشن...

منم امیدوارم همین جوری باشه که شما میگید و یه محدودیتی باشه ولی گمون نمیکنم!!!!!!!!

AFSANEjoon

New member
اتفاقا به همین راحتی هست
هدف اینجا پول در آوردن وزارتخونه ست، نه توسعه تحصیلات تکمیلی پزشکی
فعلا که خیلی از دانشجوهای ارشد و دکترا توی انجام پایان نامه بخاطر کمبود کیت های وارداتی، روی آوردن به انجام کارهای کم ارزش و زودبازده... این یعنی پس رفت تحصیلات تکمیلی
تازه این همه فارغ التحصیل ارشد قراره چیکار کنند؟! حتی با همین میزان خروجی فارغ التحصیل، هیچ جا کاری یا شغلی وجود نداره دیگه چه برسه بخواد 2 برابر بشه
مسئولین وزارت بهداشت، با اینکه خودشون دارند می بینند چه مشکلات عدیده ای سر راه دانشجوهای ارشد و دکترا هست، با بی مسئولیتی کامل دارند حرف از 2 برابر شدن ظرفیت می زنند...

دوستانیکه موافق این طرح هستند(البته اوناییکه پول دارند) از من ناراحت نشن، شاید الان آرزوی شما فقط قبول شدن باشه، ولی بلافاصله بعد از قبولی این مشکلات تازه فکر شما رو مشغول می کنه

البته به نظر من چه ظرفيت زياد بشه چه نشه مشكل اشتغال رفع نمي شه!

ادمين محترم مهم اينه كه توي دكتراي وزارت بهداشت ظرفياتا خيلي بالا نمي ره (معمولا 4-5 نفر سالانه زياد مي شن و اونطور كه من شنيدم ظرفيت هاي دكتري وزارت بهداشت امسال هم خيلي تكون نخورده) در نتيجه فكر نكنم مشكلي از بابت اشتغال بوجود بياد.

آخرین ویرایش:

vitamin

New member

ادمين محترم مهم اينه كه توي دكتراي وزارت بهداشت ظرفياتا خيلي بالا نمي ره (معمولا 4-5 نفر سالانه زياد مي شن و اونطور كه من شنيدم ظرفيت هاي دكتري وزارت بهداشت امسال هم خيلي تكون نخورده) در نتيجه فكر نكنم مشكلي از بابت اشتغال بوجود بياد.
هنوز دير نشده جوجه رو اخر پاييز ميشمارن
شما فكر ميكردي شبانه ارشد بگيرن ؟؟

admin

Active member
پرسنل مدیریت

خوب دیگه بدتر
بعد از ارشد می مونی پشت یک کنکور به اسم دکتری

بالا