گل بود به سبزه نیز آراسته شد......................................
کسی میدونه تا چه رتبه ای در این پذیرش شبانه بهداشت پذیرش میشه ؟؟
دوست عزیز فینگلیش تایپ نکنید(فارسی تایپ کنید)
fk naknm hamchi rabte ziyadi b rotbe dashte bashe" ba in tafasir harki pul dare mire "hala rotbash harchi mikhad bashe
fk naknm hamchi rabte ziyadi b rotbe dashte bashe" ba in tafasir harki pul dare mire "hala rotbash harchi mikhad bashe
فکر نمی کنم به این راحتی ها هم باشه...حداقل یه محدودیتی وجود داره...مثلا توی رشته ی هماتولوژی که به صورت سراسری 60 نفر می گیره و همه از کم بودن ظرفیتش می نالن اگه بخوان فله ای دانشجو بگیرن خیلی دادو بی داد به همراه داره...
بیچاره دانشجوهایی که جون کندن درس خوندن تا جزو 60 نفر بشن...
اتفاقا به همین راحتی هست
هدف اینجا پول در آوردن وزارتخونه ست، نه توسعه تحصیلات تکمیلی پزشکی
فعلا که خیلی از دانشجوهای ارشد و دکترا توی انجام پایان نامه بخاطر کمبود کیت های وارداتی، روی آوردن به انجام کارهای کم ارزش و زودبازده... این یعنی پس رفت تحصیلات تکمیلی
تازه این همه فارغ التحصیل ارشد قراره چیکار کنند؟! حتی با همین میزان خروجی فارغ التحصیل، هیچ جا کاری یا شغلی وجود نداره دیگه چه برسه بخواد 2 برابر بشه
مسئولین وزارت بهداشت، با اینکه خودشون دارند می بینند چه مشکلات عدیده ای سر راه دانشجوهای ارشد و دکترا هست، با بی مسئولیتی کامل دارند حرف از 2 برابر شدن ظرفیت می زنند...
دوستانیکه موافق این طرح هستند(البته اوناییکه پول دارند) از من ناراحت نشن، شاید الان آرزوی شما فقط قبول شدن باشه، ولی بلافاصله بعد از قبولی این مشکلات تازه فکر شما رو مشغول می کنه
هنوز دير نشده جوجه رو اخر پاييز ميشمارنالبته به نظر من چه ظرفيت زياد بشه چه نشه مشكل اشتغال رفع نمي شه!
ادمين محترم مهم اينه كه توي دكتراي وزارت بهداشت ظرفياتا خيلي بالا نمي ره (معمولا 4-5 نفر سالانه زياد مي شن و اونطور كه من شنيدم ظرفيت هاي دكتري وزارت بهداشت امسال هم خيلي تكون نخورده) در نتيجه فكر نكنم مشكلي از بابت اشتغال بوجود بياد.
خوب دیگه بدترالبته به نظر من چه ظرفيت زياد بشه چه نشه مشكل اشتغال رفع نمي شه!
ادمين محترم مهم اينه كه توي دكتراي وزارت بهداشت ظرفياتا خيلي بالا نمي ره (معمولا 4-5 نفر سالانه زياد مي شن و اونطور كه من شنيدم ظرفيت هاي دكتري وزارت بهداشت امسال هم خيلي تكون نخورده) در نتيجه فكر نكنم مشكلي از بابت اشتغال بوجود بياد.