اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

Gilda

New member
بچه ها پلک چشم راستم از دیروز صبحه همش میپره...
چیکار کنم؟:smiliess (12):

البته اینا خرافاته، ولی میگن معنیش اینه که 1 خبر خوب بهت میرسه!
اگر پلک چپ بزنه، یعنی خبر خوبی نخواهد بود!
امیدوارم خبرهای خوبی بگیری.

hiva6747

New member
دوباره پلک دلم میزند نشانه ی چیست؟
شنیده ام که می آید کسی به مهمانی:4d564ad6:
:5:
:riz303:

nazaninmahdavi

New member
یه سلام پرانرژی دراین صبح زیبای پاییزی
دوستای من ؛ انشاء الله اطلاعیه امروز میاد . اما بر فرض اومدن اطلاعیه هم باز احتمالا تا جواب قطعی کلی زمان میبره. اگر قراره کلاسا بهمن شروع شه مثلافرض کنین اواخر دی ماه جواب قطعی بیاد . خوب دوباره این تب و تاب انتظار ادامه داره . اینه که من توصیه میکنم اگر واقعا قصد ارشد دارین ، زمان الان رو از دست ندین . یه کار بهتر اینه که بیشتر روی درسهایی وقت گذاری گنید که اگر بهمن هم وارد شدید ، اطلاعاتتون به روز تر باشه . مثلا در رشته ما بارداری ، زایمان و زنان . از خوندنش ضرر که نمیکنیم هیچ ، اصلا ضروری هم هست .

parnia

New member
یه سلام پرانرژی دراین صبح زیبای پاییزی
دوستای من ؛ انشاء الله اطلاعیه امروز میاد . اما بر فرض اومدن اطلاعیه هم باز احتمالا تا جواب قطعی کلی زمان میبره. اگر قراره کلاسا بهمن شروع شه مثلافرض کنین اواخر دی ماه جواب قطعی بیاد . خوب دوباره این تب و تاب انتظار ادامه داره . اینه که من توصیه میکنم اگر واقعا قصد ارشد دارین ، زمان الان رو از دست ندین . یه کار بهتر اینه که بیشتر روی درسهایی وقت گذاری گنید که اگر بهمن هم وارد شدید ، اطلاعاتتون به روز تر باشه . مثلا در رشته ما بارداری ، زایمان و زنان . از خوندنش ضرر که نمیکنیم هیچ ، اصلا ضروری هم هست .
سلام دوست من..من که حتی نمیتونم به ویلیامز فکر کنم..هر روز کلافه تر میشم.آخه چرا این اطلاعیه لعنتی نمیاد؟؟؟؟:mad_majidonline:

Taraa

Well-known member
آفرین ... آدم کیف میکنه این صمیمیت و خوش اخلاقی رو میبینه

دوباره مث اون صفحه های قبل خروس جنگی نشینا

چه عصبانی باشید چه مهربون اطلاعیه بالاخره میاد .... پس بخندید
:4d564ad6:

کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟تاساعت 6 قلبمون نیاد تو دهنمون و صد بار چک کنیم بازم ببینیم سرکاریم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

nocerino

New member
اطلاعیه شماره 19 در خصوص نحوه پذيرش دانشجو با پرداخت هزينه شخصي (شهريه)
اطلاعيه مركزسنجش آموزش پزشكي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي در خصوص نحوه پذيرش دانشجو با پرداخت هزينه شخصي (شهريه) براي نيمه دوم سال تحصيلي 92-91 از بين داوطلبان شركت كننده در آزمون ورودي كارشناسي ارشد اول و دوم تيرماه 91

با سپاس به درگاه خداوند متعال و با سلام و درود به پيشگاه حضرت بقيه ا...(عج)، با عرض پوزش از داوطلبان گرامي آزمون كارشناسي ارشد 91 ،به اطلاع مي رساند توجه به عدم دريافت و تكميل اطلاعات مربوط به پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد بصورت مازاد برظرفيت با پرداخت هزينه شخصي(شهريه) ، كليه اطلاعات مربوطه از قبيل اسامي دانشگاههاي پذيرنده و ظرفيت پذيرش آنها، ضوابط پذيرش ، ميزان سهميه و ساير موارد طي اطلاعيه اين مركز در تاريخ 30/8/91 از طريق همين سايت به اطلاع عموم خواهد رسيد .

sefidrooze

New member
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

bso

New member
اطلاعیه ی جدید رسید ، قرار شده اطلاعیه ی اصلی 30/8/91 بیاد.

parnia

New member
اطلاعیه شماره 19 در خصوص نحوه پذيرش دانشجو با پرداخت هزينه شخصي (شهريه)
اطلاعيه مركزسنجش آموزش پزشكي وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي در خصوص نحوه پذيرش دانشجو با پرداخت هزينه شخصي (شهريه) براي نيمه دوم سال تحصيلي 92-91 از بين داوطلبان شركت كننده در آزمون ورودي كارشناسي ارشد اول و دوم تيرماه 91

با سپاس به درگاه خداوند متعال و با سلام و درود به پيشگاه حضرت بقيه ا...(عج)، با عرض پوزش از داوطلبان گرامي آزمون كارشناسي ارشد 91 ،به اطلاع مي رساند توجه به عدم دريافت و تكميل اطلاعات مربوط به پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد بصورت مازاد برظرفيت با پرداخت هزينه شخصي(شهريه) ، كليه اطلاعات مربوطه از قبيل اسامي دانشگاههاي پذيرنده و ظرفيت پذيرش آنها، ضوابط پذيرش ، ميزان سهميه و ساير موارد طي اطلاعيه اين مركز در تاريخ 30/8/91 از طريق همين سايت به اطلاع عموم خواهد رسيد .
]چه فحشی به اینا بدم دلم خنک شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sefidrooze

New member
، با عرض پوزش از داوطلبان گرامي آزمون كارشناسي ارشد 91 ،به اطلاع مي رساند توجه به عدم دريافت و تكميل اطلاعات مربوط به پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد بصورت مازاد برظرفيت با پرداخت هزينه

nocerino

New member
والا چی بگم حق داریم همه ی ما.

اما دوستان باید فراموش نکنیم یه فرصتی قراره ایجاد بشه .شاید خیلی ها با قبول شدن در این ازمون فرصت های خوبی براشون فراهم بشه برای پیشرفت های بیشتر

پس عزیزان من با اینکه میدونم کاسه ی صبر شما لبریز شده مثل بنده اما از شما میخوام صبوری کنید و بنشینید درس بخونید تا هم انتظار برای شما راحتر بگذره و هم اینکه با یک تیر دو نشون زدید

sefidrooze

New member
الهی بگم چی بشین شما بچه های مردومو اواره کردین فک و فامیلاتونو که قبول کردین ماها رو سرگردون اون دنیا جواب پس میدین مطمئن باشین و منتظروقت و اعصاب ما هم حق الناسه که به گردنتونه

بالا