اطلاعات مورد نیاز برای قبولی در آزمون phd

S

smko.boukan

Guest
هر دو در یه سطحن
ولی الان ظاهرأ mhle برای وزارت بهداشت قابل قبولتره

S

smko.boukan

Guest
روی هیچ قانونی نباید برای 1 ماه حساب کرد
بله شما اگر دانشجوی ترم آخر باشید برگه ای رو پر میکنید و با تایید آموزش از آن اسکن گرفته و از طریق اینترنتی میفرستید. چنانچه مجاز شدید در آزمون مصاحبه اون مدرک رو ازتون ممکنه بخواهند. ولی چنانچه فارغ التحصیل شده باشید باید تکلیف طرح یا خدمت مشخص شده باشد تا سال قبل اینچنین بود امسال رو نمیدونم شاید مثل همیشه قانون جدید شده باشه!!

.Neda

New member
ای باباااااااا.من واقعا نمیدونم چیکار کنم.ای هواااااااااااااار:21:یک همفکری هم انجمنهای عزیز کنند من شوتینگ سمت دکترا بشوم خودم میام دست همه تون را میگیرم گرچه خودتون نخبه هستید

من دانشجو نیستم و درسم تموم شده...مشکل طرح و سربازی و پسر بودن و هزار قافیه دیگه هم ندارم.....نمیدونم این یک هفته وقت ثبت نام برای شرکت در دکترای بهداشت هست ثبت نام بزنم یا نه:mad_majidonline:

مشکلم اینه نمیدانم یهویی برای آزمون بهداشت امسال قبول نشدم سال بعد نگویند چون قبول نشدی حق شرکت نداری؟؟
شما وقتى محدوديتى مثل طرح و... ندارى،تا هر زمان كه در يكى از ازمون هاى دكترا علوم يا بهداشت فبول نشده باشيد،ميتونيد امتحان بديد.

شفيع

Well-known member
بچها مگه دكترا براي ترم 92-93 نيست؟چرا گفتن بايد تا پايان امسال فارلتحصيل بشيم؟
كسي ميدونه ميشه ازمايشي شركت كرد؟

.Neda

New member
بچها مگه دكترا براي ترم 92-93 نيست؟چرا گفتن بايد تا پايان امسال فارلتحصيل بشيم؟
كسي ميدونه ميشه ازمايشي شركت كرد؟
امتحان دكترا وزارت بهداشت ١٨ابان امسال بركزار ميشه و از نيمه بهمن اغاز كلاس هاست!

.Neda

New member
ندا آزمايشي نميزارن شركت كرد؟
منظورتون از ازمايشى اينه كه شرايط شركت در ازمون رو نداريد و ميخواهيد شركت كنيد؟شما براى ثبت نام بايد يك سرى مدارك رو اسكن كنيد و بعد در صورت قبولى اصل مدارك رو ازتون ميخوان،اكر مدارك كامل نباشه ثبت نام انجام نميشه به سايت سنجش بزشكى سر بزنيد،شرايط ثبت نام رو بخونيد،نميدونم جواب سوالتونو دادم يا نه؟

شفيع

Well-known member
منظورتون از ازمايشى اينه كه شرايط شركت در ازمون رو نداريد و ميخواهيد شركت كنيد؟شما براى ثبت نام بايد يك سرى مدارك رو اسكن كنيد و بعد در صورت قبولى اصل مدارك رو ازتون ميخوان،اكر مدارك كامل نباشه ثبت نام انجام نميشه به سايت سنجش بزشكى سر بزنيد،شرايط ثبت نام رو بخونيد،نميدونم جواب سوالتونو دادم يا نه؟
ممنون.
ميدونيد من ترم اينده فارلتحصيل ميشم ميگم الان نميشه شركت كنم؟ازمايشي باشه مثلا

.Neda

New member
ممنون.
ميدونيد من ترم اينده فارلتحصيل ميشم ميگم الان نميشه شركت كنم؟ازمايشي باشه مثلا
خواهش
در صورت فراغت از تحصيل تا تاريخ ٩١/١١/٣٠ ميتونيد شركت كنيد،اما كزينه به عنوان شركت بصورت ازمايشى وجود نداره.

شفيع

Well-known member
نه من اون زمون درست پايان ناممو برميدارم.كاش ميذاشتن ازمايشي شركت كنن

epi_info

New member
نه غیر ممکنه. اصلا مدارک نفرستی ثبت نامت نمیکنن

epi_info

New member
پایان نامه هم باید تا اخر بهمن دفاع کنی (بعد قبول شدن). خیلی ها سره مصاحبه رفتن و تا وسطای ترم یک دکتراشونم پایان نامه ارشدشونو دفاع نکردن. آزمایشی دیگه چه صیغه ای؟ بچه بازیه مگه.

epi_info

New member
آزمون زبانشم کاری نداره اصلا. اگه ام اچ ال ای 44 تا 49 بگیری میتونی شرکت کنی. کلا آزمون زبانش مسخرست. کسی قبول نشه زبانشو همون بهتر امتحان نده چون گند میزنه به هر چی دکتراست

ariya21

New member
دوستان لطفا تکلیف مارو مشخص کنین ما میتونیم ترم آخر دکترا شرکت کنیم یا نه؟؟؟؟؟من طرح اجباریم و نه طرح رفتم نه خدمت مقدس.

اگه کسی حرفی داره لطفا حرفش همراه با مدرک باشه

epi_info

New member
Mche رو مفتی تر میشه امتیازشو گرفت. تو mhle متن های پزشکی سخت داده بودن و لیسینینگشم خیلی سخته. کلا امتحان زبان های وزارت علوم راحتتره.

ariya21

New member
من تست هاس هر دو تاشو دیدم مال وزارت بهداشت خیلی راحت تره

n.b.m

New member
دوستان لطفا تکلیف مارو مشخص کنین ما میتونیم ترم آخر دکترا شرکت کنیم یا نه؟؟؟؟؟من طرح اجباریم و نه طرح رفتم نه خدمت مقدس.

اگه کسی حرفی داره لطفا حرفش همراه با مدرک باشه

من فکر کنم جوابمو گرفتم، آقای mojtabak62 لطف کردن توضیح دادن که " بله شما اگر دانشجوی ترم آخر باشید برگه ای رو پر میکنید و با تایید آموزش از آن اسکن گرفته و از طریق اینترنتی میفرستید. چنانچه مجاز شدید در آزمون مصاحبه اون مدرک رو ازتون ممکنه بخواهند. ولی چنانچه فارغ التحصیل شده باشید باید تکلیف طرح یا خدمت مشخص شده باشد تا سال قبل اینچنین بود امسال رو نمیدونم شاید مثل همیشه قانون جدید شده باشه!!! "پس اگر طرح اجباریمونو نرفته باشیم ولی دانشجوی ترم آخر باشیم می تونیم شرکت کنیم:4d564ad6:

آخرین ویرایش:
بالا