S
smko.boukan
Guest
هر دو در یه سطحن
ولی الان ظاهرأ mhle برای وزارت بهداشت قابل قبولتره
ولی الان ظاهرأ mhle برای وزارت بهداشت قابل قبولتره
بله شما اگر دانشجوی ترم آخر باشید برگه ای رو پر میکنید و با تایید آموزش از آن اسکن گرفته و از طریق اینترنتی میفرستید. چنانچه مجاز شدید در آزمون مصاحبه اون مدرک رو ازتون ممکنه بخواهند. ولی چنانچه فارغ التحصیل شده باشید باید تکلیف طرح یا خدمت مشخص شده باشد تا سال قبل اینچنین بود امسال رو نمیدونم شاید مثل همیشه قانون جدید شده باشه!!
سلام به دوستان.ازمون mhle تا فردا ساعت ١٢شب مهلت ثبت نام داره و ازمونش ١٣ مهر بركزار ميشه.من مشكل زبان دارم فقط.زبانم خوبه در سطح ادونسم اما مدرك رسمي ندارم
شما وقتى محدوديتى مثل طرح و... ندارى،تا هر زمان كه در يكى از ازمون هاى دكترا علوم يا بهداشت فبول نشده باشيد،ميتونيد امتحان بديد.ای باباااااااا.من واقعا نمیدونم چیکار کنم.ای هواااااااااااااار:21:یک همفکری هم انجمنهای عزیز کنند من شوتینگ سمت دکترا بشوم خودم میام دست همه تون را میگیرم گرچه خودتون نخبه هستید
من دانشجو نیستم و درسم تموم شده...مشکل طرح و سربازی و پسر بودن و هزار قافیه دیگه هم ندارم.....نمیدونم این یک هفته وقت ثبت نام برای شرکت در دکترای بهداشت هست ثبت نام بزنم یا نه:mad_majidonline:
مشکلم اینه نمیدانم یهویی برای آزمون بهداشت امسال قبول نشدم سال بعد نگویند چون قبول نشدی حق شرکت نداری؟؟
امتحان دكترا وزارت بهداشت ١٨ابان امسال بركزار ميشه و از نيمه بهمن اغاز كلاس هاست!بچها مگه دكترا براي ترم 92-93 نيست؟چرا گفتن بايد تا پايان امسال فارلتحصيل بشيم؟
كسي ميدونه ميشه ازمايشي شركت كرد؟
ندا آزمايشي نميزارن شركت كرد؟امتحان دكترا وزارت بهداشت ١٨ابان امسال بركزار ميشه و از نيمه بهمن اغاز كلاس هاست!
منظورتون از ازمايشى اينه كه شرايط شركت در ازمون رو نداريد و ميخواهيد شركت كنيد؟شما براى ثبت نام بايد يك سرى مدارك رو اسكن كنيد و بعد در صورت قبولى اصل مدارك رو ازتون ميخوان،اكر مدارك كامل نباشه ثبت نام انجام نميشه به سايت سنجش بزشكى سر بزنيد،شرايط ثبت نام رو بخونيد،نميدونم جواب سوالتونو دادم يا نه؟ندا آزمايشي نميزارن شركت كرد؟
ممنون.منظورتون از ازمايشى اينه كه شرايط شركت در ازمون رو نداريد و ميخواهيد شركت كنيد؟شما براى ثبت نام بايد يك سرى مدارك رو اسكن كنيد و بعد در صورت قبولى اصل مدارك رو ازتون ميخوان،اكر مدارك كامل نباشه ثبت نام انجام نميشه به سايت سنجش بزشكى سر بزنيد،شرايط ثبت نام رو بخونيد،نميدونم جواب سوالتونو دادم يا نه؟
خواهشممنون.
ميدونيد من ترم اينده فارلتحصيل ميشم ميگم الان نميشه شركت كنم؟ازمايشي باشه مثلا
دوستان این دفترچه امساله
من که خوندم یه خورده گنگ بود واسم!
ولی در مورد طرح و سربازی نوشته لطفا یکی با دقت حلاجی کنه ببینه منظور این دفترچه چیه
http://sanjeshp.ir/phd_91/Pages/announces2.pdf
نه غیر ممکنه. اصلا مدارک نفرستی ثبت نامت نمیکننمنظورتون از ازمايشى اينه كه شرايط شركت در ازمون رو نداريد و ميخواهيد شركت كنيد؟شما براى ثبت نام بايد يك سرى مدارك رو اسكن كنيد و بعد در صورت قبولى اصل مدارك رو ازتون ميخوان،اكر مدارك كامل نباشه ثبت نام انجام نميشه به سايت سنجش بزشكى سر بزنيد،شرايط ثبت نام رو بخونيد،نميدونم جواب سوالتونو دادم يا نه؟
دوستان لطفا تکلیف مارو مشخص کنین ما میتونیم ترم آخر دکترا شرکت کنیم یا نه؟؟؟؟؟من طرح اجباریم و نه طرح رفتم نه خدمت مقدس.
اگه کسی حرفی داره لطفا حرفش همراه با مدرک باشه