.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

PSyChoO

New member

eeeeeeehsan

New member
سلام
با عرض معذرت یک سوال داشتم :
"بچه ها تا حالا دقت کردین چند وقتیه یا چند روزیه خیلیا دارن آواتاراشونو عوض میکنن بعد اکثرا آواتارای عجیب غریب میذارن !؟ یا دارن فریاد میزنن یا دارن سیگار میکشن یا..کلا یچیزایی که آدم توقع نداره رو میبینه !"
چرا؟؟؟
کیه؟؟ چی میگه؟؟؟
عــــه ناشناسی تویی؟؟

download.jpg

آغا شایعست اینا خودشون آوتاراشونو عوض کردن من بی گناهم
214920_Cherna-facepalm.gif
یکم البته گناه کارم که اونم اغفالم کردن!

hastiii

New member
آقا من نمیدونم آواتار یعنی چی؟احسان ی چی بگو منم بفهمم:25r30wi:

آسمون

New member
اصلا باورم نمیشه تو بودی آسمون. نمیدونم من چرا اصا تورو ندیدم :14:

هبی اعتراف میکنم خودمم باورم نمیشه:|باورکن راند مسابقه روکه دیدم بخودم شک کردم...
اعتراف:یه خاطره متفاوت ازتصویرم تو انجمن گذاشتم که اوناکه منو میشناسن گول بخورن.عکسمم 180درجه با الانم فرق داره.حتی مارلیکم باورنمیکردخودم باشم:)
خلاصه هدف سه تایی شدن دوستان بودکه حاصل شد;-)

hosna69

Well-known member

نترکی احسان الان ده دیقه ست دارم میخندم بهت و بهش :))):25r30wi::25r30wi:

ووووووییی ناری جون فکرکردم فقط خودمم همینجوری غش کردم ازخنده...خداییش این تیکه احسان خیلی بامزه بود....لایک احسان:))

baran-

New member
من اعتراض دارم !!!!!!!!!!!!!!!:mad_majidonline:

آخه من آسمون و با قطعیت حذف کردم ...

یه بار تو تاپیکتون!! یه عکس نشون دادی گفتی شبیهته!!

آخه این عکس مسابقه کجاش شبیه اونه ...؟؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:

baran-

New member
یعنی باید برم برای خودمو حس ششمم یه فکر اساسی بکنم ...

داغونه داغونه ...:1dco2x0p1lilzhfpg1t

mahsast

New member
احسان این اخریا خیلی گمراه میکنی ملتو انصافا نمیشه از رو راهنماییات فهمید یه راند دیگه مونده اواتارم از دستم بره:1dco2x0p1lilzhfpg1t:wacsmiley:

eeeeeeehsan

New member
من اعتراض دارم !!!!!!!!!!!!!!!:mad_majidonline:

آخه من آسمون و با قطعیت حذف کردم ...

یه بار تو تاپیکتون!! یه عکس نشون دادی گفتی شبیهته!!

آخه این عکس مسابقه کجاش شبیه اونه ...؟؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:

باران کِی؟؟؟ چرا من ندیدم؟ :smiliess (15):
آسی یالا بیا جواب بده کی رونمایی کردی من ندیدم!!!!

eeeeeeehsan

New member
احسان این اخریا خیلی گمراه میکنی ملتو انصافا نمیشه از رو راهنماییات فهمید یه راند دیگه مونده اواتارم از دستم بره:1dco2x0p1lilzhfpg1t:wacsmiley:

نه به جان مهسا گمراه نمی کنم، فقط 5 تا راند اول رو خصوصیات خیلی بارز رو می گفتم که مسابقه سخت نشه و به دل بشینه، ولی از راند 5 به بعد خصوصیات خیلی بارز رو نمیگم و فقط بارزهاش رو میگم. بعدم من قبلن گفتم، به راهنمایی های من توجه نکنید چون خصوصیات مشترک همه رو میگم، وقتی میگم توجه نکنید این خودش یه راهنماییه دیگه :28:

ولی من واسه اونایی که بار دوم آواتارشون عوض میشه عکس گل انتخاب کردم.
امشب هم لیست رو دادم شفق فردا آواتارای خوشگلتون میرسه دستتون
:smiliess (8):

N@RVIN

Well-known member
عب نداره :tsimuzpzwoap1t9y3o7 حس هفتم ناروین از ششم تو داغون تره :smiliess (3):

احسان میزنمتا هییییییییییییییییس حرف نزن اعصاب حسم خرابه هههه

فعلا خودم با 4 انتخاب صحیح طلایه دارم بعله...موخاااام تو اوج خداحافظی کنم برم میترسم دوریمو تاب نیارین:4d564ad6:

hastiii

New member
احساااااااااااااااااان بچه ها رو ننداز به جون من...بذار خودشون با چشم باز انتخاب کنن و بگن این خوشگل خانوم کیه

eeeeeeehsan

New member
یعنی چی از قدیمیای انجمنه ؟؟ ولی کاربر جدیده ؟؟؟؟ :mad_majidonline:
یعنی اینکه تو باید خودت حدس بزنی من منظورم کاربر جدیدست یا قدیمیه!!!! جفت قدیمی و جدید از ویژگی های گزینه هان. صداتم واسه من بالا نبر :mad_majidonline:

sepideeee

New member
یعنی اینکه تو باید خودت حدس بزنی من منظورم کاربر جدیدست یا قدیمیه!!!! جفت قدیمی و جدید از ویژگی های گزینه هان. صداتم واسه من بالا نبر :mad_majidonline:

من تن صدام کلا بالاس :p7977cujr38iyymsu8: همین کارارو می کنی که ادم مجبور میشه اونور اسپم بزاره دیگه :p7977cujr38iyymsu8: واسه جوون مردم اعصاب نمی زارین :))))))))))

بالا