.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

eeeeeeehsan

New member
از شما چ پنهون برادر ی لیوان و نی گذاشتم بالا سرم امروز هر چی مایعات میارم میریزم تو لیوانه با نی میخورم اصن ی حالی میده کودک درون ادم جون میگیره فقط پنجره باید باز باشه تا نصفه هم بری زیر پتو :tonguesmiley:

جان من امتحان کن مخصوصا با چای نبات:riz481:

رفع اسپم: مجید بود ، ب جان احسان مجیده:thumbsupsmileyanim:

واسه چی رفع اسپم؟؟ :smiliess (12):

ROJO

New member
کرییزی ایشششش ! چی چیو حلال کن چیکار کردی مگه :|
خیلی لوسی حالمو گرفتی

قلبم یجور بدی میگیره ازین حرفا :(

منم چن روز دیگه ک کلا.سام شرو بشه دیگه کم میام میخوام دنبال کار پاره وقتم بگردم ...

ولی هیچوقت نگو دیگه نمیام ،کمتر بیا ولی بیا، بالاخره چنتا فرند مجازی داری ک دلشون واست تنگ بشه برادر کریزی :heart: یکیش خودم...

mohammad63

Well-known member
::مسابقه::

(((((:) دور چهـاردهم مسابقه ی عکس بچگی برگزار می شود.
:))))))

166.gif

حدس بزنید این بچه بانمک کدوم کاربر سایته ؟

67308007062828990781.jpg

1. پیچـک

2.
shahab72

3. maxin

4. مجید دیجی

5. eeeeeeehsan

◄◄ تـوجـه
►►

دوستـان عزیزی که اسمشون جزء گزینه هاست لطفاً جواب خودشون رو در قالب پیام خصوصی به بنده
ارسال کنن.

تا اونجایی هم که امکان داره اسپم های قشنگتون رو در تاپیک زیر بذارین :))

لطفن دلیل حدستون رو هم
بعد از اعلام نتایج ، در تاپیک زیر اعلام کنید.

.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

با تشـکر

این که منم .... :33:

eeeeeeehsan

New member
عاقا من چنتا پیشنهاد یدم:
یکی اینکه گزینه ها هم ج بدن تو تاپیک.حتی اونی ک اسمشم جواب مسابقس الکی بیاد ی گزینه رو بگه

سری بعد عملی میشه حتمن.

بعدم ملت دلایلشونو همون موقع مسابقه بگن ن بعدش

این شکلی همه نگاه می کنن به دلایل طرف و راهنمایی واقعی میشه، مزش کم میشه.

و اینکه فقط احسان راهنمایی نکنه اون ک دروغگو و مکاره ای بیش نیس خخ بقیه گزینه ها هم ی چی بگن

ما به همه میگیم ولی بچه ها کم کارن، سری بعدی داخل متن اعلام می کنم.

کلا ی کاری کنین هیجانش بره بالا
اگه خاطره رو هم با صدای خودشون ضبط کنن آپ کنین بهتر از نوشتس ب نظرم تنوعم میشه.یا به صورت دیالوگی باشه بین مجری و اون فرد.مثلا چندتا سوالو کاربرا تعیین کنن بعد مجری ب نمایندگی از بقیه اون سوالارو از سوزه برسه و صداشونو ضبط کنن بزارن.

دیالوگ رو پایم، سری بعد عملی میشه. ولی ضبط خاطره من پسر راحت نیستم، دختراش که فکر نکنم. ولی کسی دوست داشت مانعی نداره.

اهان اگرم کسی نمیخاد عکس بزرگسالیشو بده ی عکس بزرگیشو تار کنه یا شطرنجی مثلا ک بزارین در کنار عکس بچگیش

یکی از بچه های دور دوم این کار رو کرده، دور دوم مطرح می کنیم هرکی دوست داشت این کار رو بکنه.

بعد کسی ک مثلا 3بار بتونه درست حدس بزنه ی جایزه غیر امتیاز داشته باشه.

کسیم ک 3بار اشتباه حدس بزنه جریمه مثلا.ک اواتارشو عوض کنه یا ...

اینم ایده ی خوبیه، دور دوم عملیش می کنم.

امکان ویرایشم نباشه اصلا

اولش منم موافق همین بودم، ولی رفته رفته امکان ویرایش اضافه شد :)
دیگه همینا:black_eyed:

پیشنهاداتت عالین.
قبلن هم گفتم، بیا بشو مجری مسابقه :5:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

eeeeeeehsan

New member
عاقا من ی ایده واسه ی مسابقه دارم ولی نمیدونم عملیه یا نه:)
ی مسابقه باشه حدس پسورد کاربرا خخخ مثه بیست سوالی ولی با هماهنگی ی مدیر.بعد فردی ک پسوردو بفهمه اجازه داره مثلا نیمساعت با اکانت اون فرد کانکت شه بعد حتی میشه تو ی حالتش ب ی چیزیم دس بزنه ی چیو دستکاری کنه بعد اون فرد بگه چ تغییری کرده:black_eyed:
اسکرین شاتم قبلش گرفته باشه از زوایای پروفش خخخ

ی مسابقه هم باشه حدس سن کاربرا.حدس جنسیت داشتیم قبلا دیگه همه میدونیم تقریبا حالا ملینا استثناس خخخ ولی سن نداشتیم

خیلی عالیه، همین حدس پسوورد کاربرا رو تو بخش طنز خودت راه بنداز، من وقت ندارم ولی پایتم :black_eyed:
حدس سن هم همینطور. هر کدومش رو که دوست داشتی، جفتش هم تونستی مدیریت کنی راه بنداز. دیگه بچه ها حوصلشون سر نمیره، روزی تو یه تاپیک مسابقه هستند :)))

• Like

eeeeeeehsan

New member
عـزیزان پیچک و مکسین؛

اینا فکر می کنن شمایین، بیاین 4تا نظر بدین بفهمن شما نیستین.
من سرطان حلق گرفتم از بس گفتم منم
:65d6a5d6s:

- - - Updated - - -

چــرا هیچکی کاریکاتور درست نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ROJO

New member
حلاااااااااااال کن
عاقا من نمیخام برم این ناری همش بم میگه برو شوهره طلاقت میده همش اینجایی.اتشینم گف برو یکم بخاب هی نیای بگی خابالو.احسانم گف ب جای اینکه بیای فروم برو نماز شب بخون نماز قضاهاتو بخون

روجو : بهترین دوستم تو فروم:heart: (اون اولا دشمن خونی بودیما یادته خخخ) روجو اون گوشه از قلبم ک مال هیچکس نیستو سندشو 6 دانگ زدم ب نامت برو حالشو ببر خخخ

روجو:کریزی تو حاضری واسه عشقمون چیکار کنی؟
کریزی:واسه عشقتو میدم قلبمو ب چ آسونی خخخ
بوووووووم ....

کریزی دشمن خونی کجا بودیم چاخاان فقط درحد سایه با تیر زدن و اینا بود:image170:

ولی خیالم راحت شد
278.gif

میخوامت داداش
inlove2.gif

abtin13

New member

واسه حالت تهوع چی توصیه میکنی؟:smiliess (5):

واسه حالت تهوع سه تا قرص می نویسم.زرد رنگ رو صبا، قرمز رو ظهر ها، نارنجی رو هم شبا.از هر کدوم 5تا. اگه خوب نشدی یه مدت انجمن نیا می ترسم بالا بیاری کف انجمن تهوعی شه.تی هم که نمیشه کشید:25r30wi:

shiny

New member
این آقای مجید و آقای پیچک کجایی هستن آیا هووووم؟

hastiii

New member
واسه حالت تهوع سه تا قرص می نویسم.زرد رنگ رو صبا، قرمز رو ظهر ها، نارنجی رو هم شبا.از هر کدوم 5تا. اگه خوب نشدی یه مدت انجمن نیا می ترسم بالا بیاری کف انجمن تهوعی شه.تی هم که نمیشه کشید:25r30wi:

خب ی راه کار بهتر شما پسرا ابراز علاقه نکنید:tonguesmiley:

آتشین

Well-known member
:25r30wi:
بعععله پس چی، مگه مال دل نداریم؟!!!! :))

فـدای تو عشقـم
430919_wetkissf.gif
بیـا تو بغلم جیگر
359919_smiley-angelic00.gif

وووی خاک وچوک احسان مگه خودت شوشو نداری که شوشوی مردمو بغل میکنی
اونم شوشوی رییستووووووووووو
بزنم نصف که هیچ خمست کنم؟؟؟؟؟
:mad_majidonline:

N@RVIN

Well-known member
خوشم اومد ولی
احسان منم امشب عکسمو پ خ میکنم برات.منم بزاری تو مسابقه برا سری های بعد

خخ تو بازم که اینجایی دخملم همچین سنگین با روخو خدا حافظی کردی گفتم دیگه دیدارمون رفت به آینده های دور :25r30wi:

موخااام بدونم بده من اینجا به فکرای کانون گرمه زندگیا هستم دیروز به روخوگفتی این ناری میگه برو سر زندگیت..نه بده من مدافع همسران معتادای نت هستم خخ:25r30wi::tonguesmiley:

N@RVIN

Well-known member
پیشنهاداتت عالین.
قبلن هم گفتم، بیا بشو مجری مسابقه :5:

احسان یکاری نکن خونتو حلال اعلام کنماااا:sdasdasd:

با دختر من کار نداشته باش به زور ترکش دادم مثلا ..تو میخای پابند انجمنش کنی:smilies-azardl (12)

کری اون کمربند منو بیار دختر:p7977cujr38iyymsu8:

N@RVIN

Well-known member
من عادت دارم یهویی میرم ی جایی همونجوری یهویی هم میرم خخخ خدافظی پیش پیش کردم گفتم آمادگی این غم سنگین پیدا کنه کم کم
خخخ امروز روز آخره مامی جون قول میدم
ینی همسرای این همسرای معتاد نت چی میکشن دلشون خونه ینی ی عمر دعاشون بدرقه راهته خخخ:25r30wi:

نامرت خودت میدونی دلم نمیات بدارم بری خودت میدونی هی دلم تنگ میشه میدوووونی ولی من باید فداکاری کنم بخاطر خودت خخخ به خاطر اون شوهر مژلومت

آره والا یکیش م عاغای بدبخت خودم (در آینده )بیچاره گناه داره که موخاد با من ازد کنه...ولی من ترک میکنم کری میفهمی ترک..توام باید ترک کنی :)

• Like
بالا