.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

N@RVIN

Well-known member
نفس نفسم تو رو داد میزنه
نفس توی سینه صدات میزنه
نگاه تو عین جواب منه تعبیر خواب منه

نفس نفسم نفستو خیلی میخواددددددددددددد .اگ نفست نفسمو نخواد نفسم برا نفست بند میاد پس نفستو با نفسم یکی کن ک نفسم برات نفس نفس میزنه نفسم اینو هرکی حفظ کنه بهش جایزه میدم :)

خو من بروم بخوابوم بای خخخ:ad54ad:

ای واااااااااااای عزیز دلمی سفیییییییییییییییییدم

برو بخواب نفسم ..بوس بر تو ..شب بخیر

N@RVIN

Well-known member
ناروین...راجع به قرمزی دماغت...عجب دلیل ضایعی آورده بودی....خخخ دیدی چجوری رسوات کردم....

خخخ پیچنده خو من چیکار کنم خو مامانم میگه صورتتو شستم قبل عکس گرفتن خخخ ..ازش پرسیدم گفت سرما نخوردی خخخ :))):4d564ad6:

پیچک

New member
خخخ پیچنده خو من چیکار کنم خو مامانم میگه صورتتو شستم قبل عکس گرفتن خخخ ..ازش پرسیدم گفت سرما نخوردی خخخ :))):4d564ad6:

مامانت یادشون نیست...وگرنه معلومه اون دماغو اینقد گرفتن که قرمز شده..... اصن این چهره داد میزنه...راینو ویروس بهش حمله کرده.....خخخ پستونکت که اصن داستانی داره واسه خودش

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
مامانت یادشون نیست...وگرنه معلومه اون دماغو اینقد گرفتن که قرمز شده..... اصن این چهره داد میزنه...راینو ویروس بهش حمله کرده...حال نداری...خخخ پستونکت که اصن داستانی داره واسه خودش

آله پیچک چشمامو می بینم اصن ناراحت میشم خیلی ميلوم نیدا میکنه فک کنم سرما خوردم ..آخه من الانم زود سرما میخورم از اول مهر تا 31 فرودین مریضم خخ

پستونکم خخ چه داستانی؟؟

میدونی پیچنده من موتات بودم یدیقه هم دست از سر پستونک برنمیداشتم به نقل ار خانواده خخ

پیچک

New member
آله پیچک چشمامو می بینم اصن ناراحت میشم خیلی ميلوم نیدا میکنه فک کنم سرما خوردم ..آخه من الانم زود سرما میخورم از اول مهر تا 31 فرودین مریضم خخ

پستونکم خخ چه داستانی؟؟

میدونی پیچنده من موتات بودم یدیقه هم دست از سر پستونک برنمیداشتم به نقل ار خانواده خخ

خانواده ماشالله چه به فکر بودن...آخه پستونکت هم ست کردن....

آخه من تا حالا پستونک نخوردم.....مشکل دارم باهاش....اثرات دوران کودکیه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

N@RVIN

Well-known member

خانواده ماشالله چه به فکر بودن...آخه پستونکت هم ست کردن....

آخه من تا حالا پستونک نخوردم.....مشکل دارم باهاش....اثرات دوران کودکیه

منم والا یادم نمیاد چگونه بوده مزه ش پیچی ..عه از پستونک بدت میات نامرت ؟
خخخ آره ست کردن خودم دقت نکرده بودم به این مساله :)

eeeeeeehsan

New member
بابا، منو امیر نیستیم، حالا هی شما بگین ماکسین
__1010___(53).gif

شفق بانو

New member
baby25.gif
سلام دوستان
baby24.gif

خداقوت / دوستان دیگه کسی دوست نداره عکس نی نی بده برای مسابقه؟
baby17.gif

تا کم کم سری اول جمع کنیم و جوایز رو اهدا کنیم و بعد بریم سراغ سری دوم مسابقه ویژه ی پاییز :)
baby20.gif

eeeeeeehsan

New member
چـرا همه دارن میگن مکسین؟؟ اینقدر نگین مکسین، بابا مکسین نیست، منم :)))
اگه این مکسینه، پس مکسین کدومه؟!
:idea_majidonline:

پیچک

New member
222.jpg

عجب اسباب بازی داره....بچه های دهه شصتی از اینا نداشتن...

دوست عزیز صاحب عکس.... بگو ببینم اینو کی واست خریده؟؟

پیچک

New member

eeeeeeehsan

New member
بـچه ها من واسم مشکلی نداره نظراتتون رو ویرایش کنین، ولی خب سه تا گزینه بیشتر نمونده و بی مزه میشه!!!
خواستم بگم تصمیم با خودتونه ولی یه چندتایی هم هستند به این تاپیک اسپم سرا سر نمیزنن و نظراتشون اونجا اشتباست و در کل شما ویرایش کنین اونا نکنن در حقشون اجحاف شده.

بیاین و این سری رو بیخیال ویرایش بشین.. سپاس :rose:
بهرحال اینطور سوتیایی پیش میاد و نمک مسابقست. مث همون سوتی ای که من دادم اول مسابقه و مکسین ازم گرفت.
خدا کنه فقط ثبتش نکنه
__0.0___(11).gif

ولی اگه قراره بعدش فحش و نفرینم کنین اشکالی نداره ویرایش کنین :)))

بالا