من از روش حذفی استفاده کردم)
گفتم خاطرش بهش نمیاد مربوط به باران یا آنا باشهsimin30 و scientistهم نمیشناسم پس اینام نیستن خخخ.خیلی بهش میاد ناری باشه اصلا عکسه داره میگه ناروینم.این بود که ناری رو انتخاب کردم قانع کننده بود نه؟)))
البته از خاطرش هم یه مقداری حس کردم ناروینه
ادم باهوش که از رو خاطره دوستشو تشخیص نمیده!!!!
من از چشاش فهمیده که ناریه...چشمات شبیه چشمای منه...خیلی نازی ناری40):
فداییییییییییی دارییخخخ قربونت برم عزیزم لطف داری آجی چشمات ناز می بینه:riz304:
اینم تخدیم چشمای نازت
http://mansorfull.webng.com/Faghat%20Bekhatere%20To/Track%2003.MP3
اقا بخدا من گفتم نالیه یه نامرت دقه نود منو گول گفت
کفت مماخش شبیه نالی نیس:sad::sad:
خخخ کدوم نامرت بیا در گوشم بگو خخخ
خخ مهم چشماشه که دقیقا خودمه خخخ
ناری.....چرا ازت پرسیدم از مورچه میترسی چیزی نگفتی.... :mad_majidonline:
ناروین جان باور کن اگه شرکت میکردم زودی میگفتم ناروین کوچولوی خودمونه /تابلو مایه داره والا
سال 67چه ستی کردی اجی / دوستان من جورابای ناروینم رو دیدم کاملا ست بوده:rolleyessmileyanim:
آقا قبول نیست، من میخواستم باباشم ببینم نذاشتین :25r30wi:
خخخخ دیووونه مگه من نگفتم رو بابام غیرت دارم خخخ نووووچ نمیشد هههه
:4d564ad6:
راست میگویی شبیه ناریه.ای بابا چرا باز غلط ج دادم:smiliess (2):
maxin
احسان خاله من امتیاز ملتو دادما ولی دوفته باشم من اینهمه برنده مساقبه شدم دریغ از یه امتیاز نامرتاااااا خسیسن خخ![]()
من گول همین غیرتتو خوردم.گفتم نالی عسک نمیذاره بی اجازه من ...برا همین تو رو رد گزینه زدم7977cujr38iyymsu8:
ایشششششششششش چلا از من اجازه نگرفتی ؟7977cujr38iyymsu8:
امیر.......
بهش میاد اسمش احسان باشه ولی من میگم امیر.
بمنم هیشکی نداده تاحالا:idea_majidonline:آغا راست میگه دیگه، اون سوژه هایی که امتیاز ندادن به ناروین همین الآن بدن!!!
بمنم هیشکی نداده تاحالا:idea_majidonline:آغا راست میگه دیگه، اون سوژه هایی که امتیاز ندادن به ناروین همین الآن بدن!!!
خخخ خو ازم دهوت به عمل اومد سفید میدونی دیگه غیرت یادم رفت ولی از شوخی گذشته خخ موخاستم با فتوشاپ روسری بندازم سر عکسه خخ بعد رفتم استغفار کردم خخ
ایییییییییش بعدم تو خانوم خونه بودی مثلا بدون اجازه من اول عکستو داده بودی7977cujr38iyymsu8::dadad4:
من گول همین غیرتتو خوردم.گفتم نالی عسک نمیذاره بی اجازه من ...برا همین تو رو رد گزینه زدم
ایشششششششششش چلا از من اجازه نگرفتی ؟7977cujr38iyymsu8:
خخخ خو ازم دهوت به عمل اومد سفید میدونی دیگه غیرت یادم رفت ولی از شوخی گذشته خخ موخاستم با فتوشاپ روسری بندازم سر عکسه خخ بعد رفتم استغفار کردم خخ
ایییییییییش بعدم تو خانوم خونه بودی مثلا بدون اجازه من اول عکستو داده بودی7977cujr38iyymsu8:
ناری من عسک 5 سالگیمم دادم ب شفق بعد گفتم نه موهام بازه بلنده و اینا بعد غیرتی شدم گفتم نذار (آخوندم خودتونید :riz481..اینجا خیلی نی نیم زیر یسالم دیگه اینو دادم خخخ
خخخخخخخخخخ یعنی همین تفاهماتمون کشته منو :4d564ad6:
بامزه بودیاااااا بوووووووووس
آخ جون دعوا![]()
هرکی آخر دعواتون زنده موند من جوابو بهش میگم![]()