اسم کاربری نفر قبلی چجوریاست؟...خوشت میاد؟

sara77

New member
نه دخمل خانم من با هیچی مژکل ندارم دادا فقط مجذوب زبان نوشتاری جدیدت شدم غوشم اومد. مضکلی پود؟
نه مکشلی نبود همین که زبونم نیاز به تلجمه نداله خعلی خوفه افلین تو هم میتونی:bunnyearsmiley:

ariya21

New member
خیلی هم زشت من به ادمین میگم پروفال نفر قبلیمو حذف کنه

sara77

New member
خیلی هم زشت من به ادمین میگم پروفال نفر قبلیمو حذف کنه
اریا کلا پدر کشتگیت با ما چیه بگو درسته حسودی اخه نه تا این حد من بجا ادمین باشم به جای حذف پروفایل من میرم صدقه برا اطعام جم میکنم که پاشونو نخورن :65d6a5d6s:

ariya21

New member
سارا من حسودددددد نیستم بعدم خو گشنمه دارم پای خودمو میخورم از مال تو که نخوردم قبول کن پروفایلت قشنگ نیست کلا

sara77

New member
از مال تو که بهترهههههههههههههههه اصن یه تاپیک درست میکنیم که مال کی قشنگتره موافقی؟؟؟؟:riz277:

ariya21

New member
از مال تو که بهترهههههههههههههههه اصن یه تاپیک درست میکنیم که مال کی قشنگتره موافقی؟؟؟؟:riz277:

باشههههه اخه یک طرفه میشه تاپیک معلومه مال من قشنگ تره یه نظر سنجی بذار براش

ayda

New member
با عرض معذرت
اینجا باید بحث سر اسم باشه بعد شما 2تا سر آواتار دعوا میکنید؟؟!!
آواتار 2تایتون باحاله

ayda

New member
یه پیشنهاد
سارا این نی نیه رو به فرزند خوندگی قبول کنه
فکر کنم اینجوری مشکلتون حل میشه؟
آیا وکیلم؟

sara77

New member
واااااااااااااااااااااا ایدا مگه خل شدم درضما ما دیگه جروبحث خاصی نداریم باهم نظرش خوب یا بد نظرشه من به اواتارش کاری ندارم

epi_info

New member
دخترا دعوا نکنید زشته. از شما الان دیگه سن و سالی گذشته. اگه سال 1322 بود الان هر کدومتون 7 سر بچه داشتید. خجالت بکشید. شما آینده سازان و دانشمندان مملکته داغون ما هستیدا (وای به حال مملکتی که ما میخایم بسازیمش چی از اب در میاد) :bunnyearsmiley: :thanks: آشتی کنید با همدیگه روی همو ببوسید. دنیا ارزش نداره ها. :(50):

بالا