اسم کاربری نفر قبلی چجوریاست؟...خوشت میاد؟

n.b.m

New member
چه تركيه كه هيچ نظري ازدستت در نميره؟:smiliess (12): مرسي مهرناز جان منم دوست دارم.:thanks:

شرمنده دیگه نظر نمیدم:smiliess (12): خوب کم کم باید ترک کرد دیگه، امشب آخرین شب بود گفتم حالا یه کم بیشتر پیشتون باشم.......

باشه ما رفتیم...شب بخیر:smiliess (10):

mikhak s

New member
شرمنده دیگه نظر نمیدم:smiliess (12): خوب کم کم باید ترک کرد دیگه، امشب آخرین شب بود گفتم حالا یه کم بیشتر پیشتون باشم.......

باشه ما رفتیم...شب بخیر:smiliess (10):

جدي ميگي؟ اينطوري دلم برات تنگ ميشه به فكر منم باش خووووووووووو:tsimuzpzwoap1t9y3o7

aohm

New member
میلر منو یاد دوستم میندازه که هم اتاقیم بود...همیشه از کتاباش مینالید و نویسنده هاشو از قبر بیرون میکشید
:ph34r-smiley:کسی در مورد اسم مرموز من نظری میتونه داشته باشه؟:ph34r-smiley: داریم اصلا ؟؟ داریم؟؟؟؟
البته غیر ازاینکه یاد اهم فیزیک میندازدتون،چون همه همینو میگن!

waria

New member
میلر منو یاد دوستم میندازه که هم اتاقیم بود...همیشه از کتاباش مینالید و نویسنده هاشو از قبر بیرون میکشید
:ph34r-smiley:کسی در مورد اسم مرموز من نظری میتونه داشته باشه؟:ph34r-smiley: داریم اصلا ؟؟ داریم؟؟؟؟
البته غیر ازاینکه یاد اهم فیزیک میندازدتون،چون همه همینو میگن!
من بگم؟؟؟میدونماااا:p

waria

New member
:p

نه عزیزم زحمتت میشه آخه ...!!:black_eyed:
باوشه...نمیگم پس....سکرت باقی بمون
3.gif

sara77

New member
سارا جدیدآ فک نمیکنی یه کم اکتیو شدی هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا جدیدا دیگه بشینم پشت سیستم باید با کاردک جمعم کنن من واقعا معتاد شدم تازه 3 سال دیگه ارشد میدما حالا حالاها باید بکشمممممممممممممممممم توکم پیدایی جیگرررررررررررررررررررررررر

sara77

New member
والا اگه هنوز هم عنوان تاپیک پابرجاست و ما باید در مورد اسم کاربری نفرِ قبلی نظر بدیم-----اسم سارا رو دوست دارم،یاد شخصیتای کتابای بچگیم میفتم.
(همین الان متوجه شدم پستم دو تا افتاد عقب)
منم از اسم واریا خوشم میاد از تلفظش اونم دیگه اسم مستعار مهسا جون باشه خیلی خوشملللللهههههههههههه

sara77

New member
سارا :
یاد دوران ابتدایی می افتم یادتونه

سارا سبد در دست دارد!!!!!!!!!

من سر این درس قضییه دارم به خاطر همین یادم مونده!!!!!!!!

[/QUOTE]ایمنوووووووو؟/؟///؟تو بچه هم که بودی باز شیطونی داشتی باز کدوم قضیه عجب ادمیه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

sara77

New member
چرا همتون رفتین؟!!! بحث تون رو ادامه می دادین .....داداشم به شما ها کاری نداره ها، خیلییییییییی مهربونه!!!! بچه ها من همش تصمیم میگیرم دیگه کمتر بیام اینجا ولی بازم وقتی میام وسوسه میشم هی مینوسیم ولی دیگه تصمیم قاطع گرفتم کمتر بیام تا به کارام و درسام برسم، گفتم ازتون خداحافظی کنم.(eeee یه وقت فک نکنین بخاطر داداشم میگما، نه بابا اون خودش معتاد فیس بوکه، اول باید خودشو ترک داد!!!)، ... دلم براتون تنگ میشه، بازم بهتون سر میزنم....

راستی ببخشید که تو این تاپیک این چیزا رو نوشتم....[/QUOTE]ااااااااااااااااااااخی کجا بررررررررررررررری؟؟؟؟مگه دستم به داداش فضولت نرسه منم دلمم خیلی خیلی بلات میتنگه مهرناز جونننننننننممممممممممممممم

Martian

New member
sara77 اسم قشنگیه ولی نمیدونم چرا سارا 77؟؟؟؟؟؟

چرا؟؟؟؟؟؟

Martian

New member
هاهاهاهاها

مارتین یعنی مریخی یا کسی که اهل سیاره مریخه میلر

miler

New member
اااا...جدی؟؟؟؟ به حق چیزای نشنیده و ندیده:smilies-azardl (181

sara77

New member
77 چون ما قبلا یه گروه داشتیم با بچهاااااااااااا بعد077 بود کلا هر4نفرمون هر رمزی داشته باشیم میزنیم77 دیگه خودبخود میاد رو زبونم

sara77

New member
مارتین خععععععیلی نایسه دمت گرمممممممممممممممممممم

بالا