اسم کاربری نفر قبلی چجوریاست؟...خوشت میاد؟

TUMS

Well-known member

واریا:
یاد فیلم های سریالی خارجی می افتم مثل پزشک دهکده!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اسم واریا را از کجا گرفتی مهسا خانوم!!!!!!!!!!!:smiliess (12):

TUMS

Well-known member

اسم امید کلآ امید بخشه!!!!!!
یاد روزای آخر قبل از کنکور می افتم که هی به خودم میگفتم امیدت به خدا باشه پسر!!!!!!!!!!!!!:thanks:
:thanks:

waria

New member

واریا:
یاد فیلم های سریالی خارجی می افتم مثل پزشک دهکده!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اسم واریا را از کجا گرفتی مهسا خانوم!!!!!!!!!!!:smiliess (12):
پزشک دهکده؟؟؟؟؟:smiliess (11):
از تو یه کتابی که خونده بودم.اسم شخصیت اصلیش واریا بود.منم موقع عضویت اسم دیگه ای به ذهنم نرسید واریا رو انتخاب کردم
.

roj

New member
واریا...... دوست دارم این اسمو و دوست خوبمو.. یکبار ی رمان میخوندم اسمش یادم رفته مال چند وقت پیشه واریا یکی از شخصیاتای اونجا بود.
رج فک میکنم یه اسم کردیه...... درست میگم؟؟ یه همکلاس داشتیم اهل بوکان بود اسمش رج بود ولی اقای شهرام صداش میکردن.

بله.rojیه اسم کردیه

ayda

New member
چرا همتون رفتین؟!!! بحث تون رو ادامه می دادین .....داداشم به شما ها کاری نداره ها، خیلییییییییی مهربونه!!!! بچه ها من همش تصمیم میگیرم دیگه کمتر بیام اینجا ولی بازم وقتی میام وسوسه میشم هی مینوسیم ولی دیگه تصمیم قاطع گرفتم کمتر بیام تا به کارام و درسام برسم، گفتم ازتون خداحافظی کنم.(eeee یه وقت فک نکنین بخاطر داداشم میگما، نه بابا اون خودش معتاد فیس بوکه، اول باید خودشو ترک داد!!!)، ... دلم براتون تنگ میشه، بازم بهتون سر میزنم....

راستی ببخشید که تو این تاپیک این چیزا رو نوشتم....
:25r30wi:بیچاره مامانت که هر دو تا بچش معتاد از آب دراومدن

n.b.m

New member
:25r30wi:بیچاره مامانت که هر دو تا بچش معتاد از آب دراومدن

:smiliess (11): به قول مامانم " استفاده زیاد از اینترنت هم اعتیاد محسوب میشه.... وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی..."

خوش بحالتون شما معتاد نشدین؟!!!
:(50):

mikhak s

New member
n b m معني خاصي برام نداره.فقط وقتي تكرارش ميكنم يادرشته ي mba مي افتم:smiliess (12):

n.b.m

New member
n b m معني خاصي برام نداره.فقط وقتي تكرارش ميكنم يادرشته ي mba مي افتم:smiliess (12):

مثلا ما تو ترک ایما، نمی ذارید که برم.... میگم وسوسه میکنین!!!!!!

آره بابا راس میگی با این اسم انتخاب کردنمون. آخه موقع ثبت نام هرچی میزدیم می نوشت یه همچین کاربری قبلا بوده..... آخرش منم همینطوری یه چی از خودم زدم دیگه.....

میخک...... من یاد گل میخک میافتم، خودتم خیلی دوس دارم....

mikhak s

New member
مثلا ما تو ترک ایما، نمی ذارید که برم.... میگم وسوسه میکنین!!!!!!

آره بابا راس میگی با این اسم انتخاب کردنمون. آخه موقع ثبت نام هرچی میزدیم می نوشت یه همچین کاربری قبلا بوده..... آخرش منم همینطوری یه چی از خودم زدم دیگه.....

میخک...... من یاد گل میخک میافتم، خودتم خیلی دوس دارم....

چه تركيه كه هيچ نظري ازدستت در نميره؟:smiliess (12): مرسي مهرناز جان منم دوست دارم.:thanks:

بالا