:riz304:فاطمه
konjkave New member 2013-08-24 #8 من دوست زیاد دارم خیلی صمیمی هم حداقل 4تا دارم.ولی یکیشون که دیگه بیشتر با همیم و مثه خواهرم مریم عزیزم،خیلیییییییییییییییی دوستش دارم:riz304:
من دوست زیاد دارم خیلی صمیمی هم حداقل 4تا دارم.ولی یکیشون که دیگه بیشتر با همیم و مثه خواهرم مریم عزیزم،خیلیییییییییییییییی دوستش دارم:riz304:
mohana Well-known member 2013-08-24 #10 سلام.. خب...مامانم دوست صمیمیه برام:rolleyessmileyanim: اما از بین هم سن و سال ها: ناهید، میترا:28:
N nuter.93 New member 2013-08-24 #12 اين يه سال همه دوستام رو كنار كذاشتم_ ولي داداشم بيشتر بهم نزديكه_خدا هم كاهي سري بهمون ميزنه _سعي كردم صميمي ترين دوستم باشه__!
اين يه سال همه دوستام رو كنار كذاشتم_ ولي داداشم بيشتر بهم نزديكه_خدا هم كاهي سري بهمون ميزنه _سعي كردم صميمي ترين دوستم باشه__!
Maryam7313 New member 2013-08-24 #16 من با هرکس صمیمی شدم سو استفاده کردو بم خیانت کرد تصمیم گرفتم با مامانم صمیمی بشم. ولی یه دوست دیگه دارم که خیلی باهم صمیمی هستیم اسمش مازیار
من با هرکس صمیمی شدم سو استفاده کردو بم خیانت کرد تصمیم گرفتم با مامانم صمیمی بشم. ولی یه دوست دیگه دارم که خیلی باهم صمیمی هستیم اسمش مازیار
padide New member 2013-08-24 #18 من اصولا با کسی زیاد صمیمی نمیشم اما 4 تا دوست دارم که هروقت باهاشونم همه مشکلاتو فراموش میکنم دلمم براشون تنگیده: شیوا فرانه الهام و سپیده البته با شیوا دوستم بیشتر ارتباط دارم.
من اصولا با کسی زیاد صمیمی نمیشم اما 4 تا دوست دارم که هروقت باهاشونم همه مشکلاتو فراموش میکنم دلمم براشون تنگیده: شیوا فرانه الهام و سپیده البته با شیوا دوستم بیشتر ارتباط دارم.