mikhak s
New member
به نظرم این اقا شهرام اهل یه روستای عقب افتاده ست:riz277:
:shocked::smiliess (7)::smiliess (7):
به نظرم این اقا شهرام اهل یه روستای عقب افتاده ست:riz277:
ینی حرفتون دوس داشتنی نبود اصلا :riz277:به نظرم این اقا شهرام اهل یه روستای عقب افتاده ست:riz277:
من نمیدونم شما چطور به این نتیجه رسیدین ولی این که دوستان با هم شوخی میکنیم اینجا چون مدت زیادیه همدیگرو میشناسیم شما هم لطف کنید دیگه از این کامنت ها نذاریدبه نظرم این اقا شهرام اهل یه روستای عقب افتاده ست:riz277:
سلام شهرام خان.بلاخره یکی پیدا شده و داوطلبانه میخواد که باهات دوئل کنه.اسمش و درخواستش هم تو تایپیک انواع شیرینی و قنادی ها با اسم و تصویر هس.با این که هیچ کس نمیتونه حریف شما یکی بشه !رضاجان بي خيال شو ول كن بزار هركي هرچي ميگه بزار بگه
كيه خب؟ميشناسمشۀ؟/سلام شهرام خان.بلاخره یکی پیدا شده و داوطلبانه میخواد که باهات دوئل کنه.اسمش و درخواستش هم تو تایپیک انواع شیرینی و قنادی ها با اسم و تصویر هس.با این که هیچ کس نمیتونه حریف شما یکی بشه !
ای شاعر ای ادبیات ای هلو ای شفتالوپیرو فرمایشات دوست عزیزمان و در صحه گذاری به مطلب ایشان ، بنده شعری سرودم که باید حتما تا انتها بخوانید (و لطفا دکلمه کنید ) :
آه پروردگارا چه زود گذشت !
شادی های کودکانه مان را می گویم ...
همان هایی که برایمان خاطره شدند
و من روز و شب در پی آن نگاه هستم هنوز
در اولین دیدارمان در مهدکودک
اما هنوز هیچ غلطی نکرده ام!
آه پرودگارا ... مدرسه را نگو که دیگر دارم غش می کنم
همان روزی که اولین بار به مدرسه رفتیم
و دوست پیدا کردیم
مثل سایت علوم پزشکی بود انگار...
و هرگز نباشد روزی که من
آن معلم نازنین را فراموش کنم
همان را که به من الفبا آموخت
و چه زیبا می گفت
ش مثل شهرام !
تورو خدا چیپس . پفک واسه کسی باز نکن خوببهتر...نوشابه ضرر داره
من در راستای کمک به تغذیه ی سالم برای بقیه شیرکاکائو باز می کردم
اما یارانه ی شیر قطع شد...
بعد که فهمیدم چه کارایی می تونم انجام بدم تصمیم گرفتم که برای بقیه سیگار روشن کنم !
بقیه صنایع کاذب هم تا مورد توجه من قرار نگرفتن از جلو چشام دور بشن...
تورو خدا چیپس . پفک واسه کسی باز نکن خوب
کمی دقت کن دوست عزیز پیداست چیه !اول اسمتو بگو خودم به تنهایی حدس میزنم
خب چرا حدس نمیزنید یه ذره !خب n.b.m که معلوم شد مهرناز.حالا zot هم باید بگه.:65d6a5d6s:
ذرت؟:tonguesmiley:خب چرا حدس نمیزنید یه ذره !